Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: αγορά από motocard

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz

αγορά από motocard

λέω να αγοράσω από motocard αυτό:
    http://www.motocard-bike.com/en/Arti...ef=M-002168283

350 ευρώπουλα
    έχει να προτείνει κανείς καμιά καλύτερη τιμή από άλλο μαγαζί ίσως για το ίδιο κράνος; ή έστω όχι κανά άσπρο παράξενο κλπ :P

το motocard πάντως στο checkout ζητά PASSPORT, τι εννοεί; αριθμό διαβατηρίου; τι να το κάνει;

ευχαριστώ

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...erBy=ListPrice

Δεν εχει ακριβως τα ιδια χρωματα, αλλα εχει το ιδιο μοντελο ελαφρως φθηνοτερο.

Σημ.

Έχει μεταφορικα 10 ευρω για Ελλαδα, οταν το μοτοκαρντ δεν εχει, αλλα σου παρεχει τη δυνατοτητα αντικαταβολης με ενα επιπλεον κοστος 5 ευρω.

Καλες αγορες

Παράγγειλα ακριβώς το ίδιο την Πέμπτη που μας πέρασε και τώρα το έχει η UPS και μέχρι τέλος τηε εβδομάδας θα το έχω στα χέρια μου...
    Έφαγα τον κόσμο πρίν το πάρω και δεν βρήκα καλύτερη τιμή στο νούμερο μου (και σε γραφικά που να μου αρέσουν κιόλας έτσι?)...Εξαιρούνται e-bay και αγορές εκτός Ευρώπης...
    Στο fc-moto μόνο το KENAN είναι πιό φτηνό(επίσης έχει και μεταφορικά το fc-moto-10€) και έχει σε Medium αλλα δεν μου άρεσε καθόλου προσωπικά...Επίσης στο motocard έχει και μερικά πιό φτηνά αλλά σε σπασμένα μεγέθη..
    Τέλος, να πώ ότι πρώτη φορά αγοράζω απο Motocard και μέχρι στιγμής συμπεριφορά άψογη ,μέχρι και μοντέλο 2008 που τους ζήτησα να μου στείλουν μου είπαν οκ (ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου βέβαια, μπορεί να είναι και του 1998...!! )...

paranoid, για το μοντέλο τους το είπες κατά την αγορά ή σε προηγούμενη επικοινωνία;
    επίσης το πεδίο PASSPORT τι πρέπει να συμπληρώσεις;

ευχαριστώ
    για motocard με βλέπω και μένα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
    paranoid, για το μοντέλο τους το είπες κατά την αγορά ή σε προηγούμενη επικοινωνία;

ευχαριστώ
    εχω αγορασει καμια 10αρια φορες αλλα δεν θυμαμαι να μου ζητουσε πασαπορτι, εχει καλυτερες τιμες απο το fc-moto (σε οτι εχω τσεκαρει εγω) και σε αγορες πανω απο 300€ δεν εχει μεταφορικα. το θεωρω πολυ εξιοπιστο και το προτιμω παντα αναμεσα στα ευρωπαικα σαιτ.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ευχαριστώ
    Έχει ένα πεδίο όταν συμπληρώνεις την παραγγελία "comments" ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα, που γράφεις τυχόν παρατηρήσεις...εκεί γράψε ότι θές μοντέλο 2008. Βέβαια καλό είναι να ρωτήσεις πρώτα για το κράνος που θές τί χρονολογίες παιζουνε...Αν πάς για το XR-1000 cryptic-5 επειδη έχω ρωτήσει ήδη εγώ παιζουν του 2007 & 2008...
    Στο passport μην βάλεις τίποτα, δεν ξέρω τί είναι αλλά ό,τι και ναναι τί διάολο κράνος πάμε να αγοράσουμε όχι να ρίξουμε κανα αεροπλάνο...!!:smilea: :smilea:

ευχαριστώ, μόλις το παράγγειλα!

ευχαριστώ, μόλις το παράγγειλα!

καλοφόρετο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    καλοφόρετο....
    ευχαριστώ πολύ, θα έρθει να αντικαταστήσει ένα στουκαρισμένο shoei xr-1000 που έσωσε τη κεφάλα μου από δυνατό τράκο (να σκεφτείς έχουν περάσει 5 μήνες και ακόμα πονάει το κεφάλι μου σε μερικά σημεία!) καλά χωρίς κράνος θα χε γίνει κιμάς

εν το μεταξύ, πήγα να κάνω και μια εικονική αγορά γιατί το σύστημα μου φάνηκε παράξενο, ούτε confirmation mail στην κανονική (μου ήρθε μετά από 2-3 ώρες) κλπ και δεν έβαλα τη πιστωτική μου και λέει όλα ΟΚ :hypnotize :hypnotize :hypnotize οπότε τους έστειλα και ένα mail για ακύρωση αυτής... αν έγινε (παρόλο που δεν έβαλα ούτε στοιχεία, ούτε κάρτα ρώτησε)

μου ήρθε σήμερα, όλα καλά!
    2007 :smilea:

μου ήρθε σήμερα, όλα καλά!
    2007 :smilea:
    Και εμένα μου έχει ερθει εδώ και 1 εβδομάδα περίπου. Πολύ ωραίο κρανάκι, πρώτη φορά αγοράζω τέτοιο....Πάντως το motocard εγγύηση...έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, ειχε συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση της παραγγελίας απο το site και ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ στα mail, κατι που δεν κάνει το fc-moto...

Άσχετο, αλλά την ημερομηνία κατασκευής την γράφει και εσένα με το αμερικάνικο στύλ, δηλαδή απο δεξιά προς τα αριστερά?

βολτάδικο μέλος
    Ψώνισα και εγώ πριν λίγες μέρες από motocard... Αναμένω το δέμα. Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος απ το μαγαζί!
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Άσχετο, αλλά την ημερομηνία κατασκευής την γράφει και εσένα με το αμερικάνικο στύλ, δηλαδή απο δεξιά προς τα αριστερά?
    ναι, αλλά το προηγούμενο μου RF-1000 (δλδ XR-1000 αλλά η αμερικάνικη έκδοση που έφαγε και τη στούκα) αν δεν κάνω λάθος δεν έγραφε την ημερομηνία στο ίδιο μέρος αλλά κάπου στο λουράκι. Ζύγιζε και 1550 γραμμάρια.

Άντε άντε καλοφόρετο και αγρατσούνιστο! εσένα τελικά σου στείλαν 08 μοντέλο; θα ταν απτα τελευταία γτι εμένα μ στείλαν 07 χεχε. Αλλά και πάλι μια χαρά, respect motocard.

Και το σύστημα με τη ups είναι τζάμι, σου λέει επακριβώς πότε θα γίνει η παράδωση. Εμένα 24 έλεγε, 24 ήρθαν

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Eμενα γιατι μου βγαζει αυτο οταν παω να μπω στο site www.motocard-bike.com?

Δεν ειμαι μελος αλλα εαν δεν μπω στην σελιδα πως θα γινω?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	747 
Μέγεθος:	15,9 KB 
ID:	148974

υπομονή, μάλλον κάνουν αλλαγές από χθες!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά από Motocard
    από gavrilos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2009, 18:33
  2. Αγορα απο εξωτερικο
    από jennik στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 02:42
  3. ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩ!!
    από jinks στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη