καλησπερα!
υπαρχει κανενας κατοχος S1 να μου πει αν την παλευει το καλοκαιρι με τη ζεστη?
μεσα στην πολη ομως οχι σε ταξιδι !
(πχ οταν σταματας στο φαναρι παθαινεις εγκεφαλικο ή όχι?)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
καλησπερα!
Καλησπέρα και καλωσόρισες.
Ο χρήστης lantz έχει το συγκεκριμένο κράνος....
![]()
![]()
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
thanks για το καλωσορισμα
μηπως κατα τυχη εχεις γυμνο μηχανακι να μου πεις γνωμη για κρανη που τυχον εχεις δοκιμασει
(θορυβο , σταθεροτητα κτλ)
μεχρι να βοηθησει και ο lantz που εχει εμπειρια στο συγκεκριμενο???
εχω μπλεξει δεν ξερω τι σκατα να αγορασω...
Έπεσες στην περίπτωση τώρα...ένα scooter έχω...οπότε χλωμό να σε διαφωτίσω. Η SHOEI πάντως (τέτοιο έχω), δίνει silence kit (ή κάπως έτσι) δώρο μαζί με το κρανάκι που θα πάρεις.
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
ναι το ξερω αλλα δεν μου αρεσει και πολυ το εσωτερικο του η ισως δεν μου καθεται καλα στο κεφαλι σε σχεση παντα με το s1 που γα..ει...
αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι παρα παρα παρα πολυ ζεστο το καλοκαιρι...
αντε και εις ανωτερα οσον αφορα το δικυκλο...
πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου.Πμ δε δεχεσαι απο τι βλεπω...
δωρεάν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Έπεσες στην περίπτωση τώρα...ένα scooter έχω...οπότε χλωμό να σε διαφωτίσω. Η SHOEI πάντως (τέτοιο έχω), δίνει silence kit (ή κάπως έτσι) δώρο μαζί με το κρανάκι που θα πάρεις.![]()
sorry που αργησα αλλα ειμαι δουλεια
δεν εχω ιδεα τι ειναι το πμ...
πμ -προσωπικα μηνυματα.Και γω δεν ξερω να σου πω πως να τα ενεργοποιησεις.Κατω απο το ποστ που κανω τωρα υπαρχει ενα κουμπι πμ.Πατα το και στειλε μου το mail σου....
Οσο για το silence whisper kit δε δινεται πουθενα δωρεαν γιατι απλα κανει 45 ε....
ααα! μαλλον εννοεις προσωπικα μηνυματα!!!!
δεχομαι γιατι να μη δεχομαι?!!!
μαλλον εκανα καμια μαλακια στην εγγραφη...
Το S1 αλλα κσι το s2 δεν παλευονται το καλοκαιρι!Καλυτερα να εχεις ενα δευτερο σαν καλοκαιρινο ή εντος πολεως.Και στο ταξιδι κατακαλοκαιρο δεν ειναι και οτι καλυτερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από SPYNIC
καλησπερα!
![]()
To συγκεκριμενο κρανος τουλαχιστον σε ταξιδι μια χαρα αερισμο εχει με κατι αεραγωγους τεραστιους.Οσο για το καλοκαιρι ειναι οπως ολα τα κλειστα κρανη.Σε σταση ιδρωνεις και εν κινησει
δροσιζεσαι αναλογα με το ποσο πας...
το εχεις δοκιμασει δηλαδη?
τοτε μηπως να επαιρνα το R1?
δεν με τρελαινει το εσωτερικο του (σε σχεση με το S1) , ασε που εχει και το ηλιθιο κουμπωμα αλλα εξωτερικα με ψηνει...
ναι αλλα εγω κυριως το θελω για μεσα στην πολη και το εσωτερικο του ενω ειναι το ποιο ποιοτικο που εχω δει μου φενεται οτι με 30+ βαθμους θα ειναι σαν φουρνος μικροκυμματωνΑρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
To συγκεκριμενο κρανος τουλαχιστον σε ταξιδι μια χαρα αερισμο εχει με κατι αεραγωγους τεραστιους.Οσο για το καλοκαιρι ειναι οπως ολα τα κλειστα κρανη.Σε σταση ιδρωνεις και εν κινησει
δροσιζεσαι αναλογα με το ποσο πας...
το εχεις δοκιμασει δηλαδη?Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Το S1 αλλα κσι το s2 δεν παλευονται το καλοκαιρι!Καλυτερα να εχεις ενα δευτερο σαν καλοκαιρινο ή εντος πολεως.Και στο ταξιδι κατακαλοκαιρο δεν ειναι και οτι καλυτερο.
![]()
τοτε μηπως να επαιρνα το R1?
δεν με τρελαινει το εσωτερικο του (σε σχεση με το S1) , ασε που εχει και το ηλιθιο κουμπωμα αλλα εξωτερικα με ψηνει...