Οι φωτό είναι επίσημες. Πηγή
http://www.motorcyclenews.com/
![]()
![]()
Οι φωτό είναι επίσημες. Πηγή
http://www.motorcyclenews.com/
![]()
![]()
δε ξερω τι λεει αλλα απο εμφανιση ........:a24:
:a020: :a020: :a020: :a020: :a020: :a020: :a020:
Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως αυτό το χάλι.... απ'όσο μπορώ να δώ είναι κάτι επίσημο.
Ειδικα το μπροστινό φέρινγκ, μούτρο μοιάζει να έχει έρθει απο άλλη κατηγορία ή να έχει συμπιεστεί προς τα πίσω... αφήνοντας ακάλυπτο τον μπροστά τροχό.
Δε μου κάνει για κάτι τελειωμένο.
και έλεγα ποιά είναι πιο μπουρδέλα ss σε εμφάνιση...τα καβασάκι ή τα χόντα...
τώρα μου λύθηκε η απορία...![]()
Ω ναι, η φωτο ειναι καραleack απο παρουσιαση σε στελεχη
Ειναι τραβηγμενες και χωρις φλας(φυσικα)
Απο μπροστα θελαν να μοιασει πολυ σε 1098 οπως το κοιταω
H ουρα, απο 45 μοιρες, μοιαζει πολυ με του 675
Παντως στις αλλες φωτο φαινεται οτι το μουτρο προοριζεται σε μικρο μηχανακι(125), και οχι 1000 κυβικων, και ισως εσκεμενα ηθελαν να το ''μικρυνουν''
Πολυ cbr125 θυμιζει παντως
Μου φαίνεται θα πάω ν'αγοράσω ένα 636 '03 για να θυμάμαι πως ήταν κάποτε τα όμορφα μηχανάκια..Ευτυχώς υπάρχουν κάποια ακόμα..αλλά χρόνο με το χρόνο λιγοστεύουν..
Τέρατα εξατμίσεις,κοντάρια με κωλοφάναρα..κάθε πέρσι κι ομορφότερα..
Αλλά κάτσε να δούμε κι άλλες φωτό πρώτα..
edit. Kάτι που είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό "The bike is also rumored to homologate several new electronic systems for future superbike competition, including traction control. It is possible Honda will also feature switchable engine maps, similar to the current Suzuki GSX-R1000"
Ξέρουμε αν τελικά ισχύει..;
και μου αρεσαν παλαιοτερα!!!ειπαμε καθενας στοειδος του και στο σχεδιασμο ιταλοι!!!!θελω μια agusta με κινητηρα zx1400....
ποιος με ξυπνησε ρε?
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Γιατί δεν το φωτογραφίσανε πριν τρακάρει με το περίπτερο να το δούμε πως θά'ναι καινούργιο ;![]()
Αυτο ειναι ενα φωτοσοπ με το προηγουμενο cbr, που απλως ξερανε οτι ειχε εξατμιση απο κατω, και κοντη ουραΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι αυτό εδώ που λέγαμε ;![]()
Δεν ξερω ρε παιδια, αλλα η μουρη οπως την κοιταζω μου κανει για κινεζικο 125
Πρεπει να δουμε και απο κοντα βεβαια
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΠΑ..... ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!!!
Συγνωμη, αλλα σα βαμμενος χοντακιας που ειμαι, εμενα μου αρεσει τρελλα!![]()