:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Παληκάρι...
DANI
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Παληκάρι...
DANI
ε OK λαθη κανουμε ολοι μας ....ξερεις ποσες φορες μου εχει πεσει η μηχανη σταματημενος;
ουδείς άσφαλτος θα έλεγα εγώ.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ουδείς αλάθητος!![]()
Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά?![]()
Κρίμα....κάτι τέτοιες ώρες ζηλεύω αυτούς που ξέρουν να δουλεύουν το φρένο στις σούζες μηχανικά.
Διότι προσέξτε πως δεν έχει το πόδι στο φρένο κι αν γινόταν στην εκκίνηση...στιγμές 2006 Catalunya.....![]()
![]()
πάλι καλά του συνέβη αυτό σε άσχετη φάση κι όχι εκεί που δεν έπρεπε.
Κι ο Χόπερ, δόξα το Θεό να λέει που το είδε έτσι χαλαρά κι όχι στον αγώνα να είναι από πίσω.....με τέρμα γκάζι.....
Εντυπωσιακό, αλλά καλύτερα που έγινε κάτι τέτοιο εκείνη τη στιγμή.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ρε παιδια αυτο πως εγινε πραγματικα το εχω απορια...![]()
Aνοίγεις το γκάζι τέρμα με ταχύτητα μέσα και ταυτόχρονα αφήνεις το συμπλέχτη απότομα...απλά πράματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
ρε παιδια αυτο πως εγινε πραγματικα το εχω απορια...![]()
αμαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Aνοίγεις το γκάζι τέρμα με ταχύτητα μέσα και ταυτόχρονα αφήνεις το συμπλέχτη απότομα...απλά πράματα...![]()
Τι να σκεφτότανε άραγε ο Ηοpper...Παντως θα ήθελα να δω πολύ τις φάτσες τους εκείνη την ώρα μέσα από το κράνος...Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Κι ο Χόπερ, δόξα το Θεό να λέει που το είδε έτσι χαλαρά κι όχι στον αγώνα να είναι από πίσω.....με τέρμα γκάζι.....
Warm-up went to plan until it came to the practice starts after the flag went out. Dani Pedrosa hit the launch control button, dumped the clutch and promptly looped his Honda. Dani wasn't hurt but John Hopkins, lined up behind Dani to do his own start, looked as if he might have sprung a rib laughing.Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Τι να σκεφτότανε άραγε ο Ηοpper...Παντως θα ήθελα να δω πολύ τις φάτσες τους εκείνη την ώρα μέσα από το κράνος...
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο το θυμαστε??![]()
Εντάξει , είδατε όλοι πως του σούζαρε το μοτόρι, πιθανόν και όχι από δικό του λάθος όπως λένε και στα σχόλια κάτω από το βίντεο.
Τον τρόπο όμως που σηκώνει το πόδι και φέυγει δεξιά για να μην χτυπήσει (σε κλασματα!!) δεν τον είδε κανείς?
Κατά τη γνώμη μου ,μόνο ένας τελείως άσχετος ΔΕΝ θα το έκανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
Εντάξει , είδατε όλοι πως του σούζαρε το μοτόρι, πιθανόν και όχι από δικό του λάθος όπως λένε και στα σχόλια κάτω από το βίντεο.
Τον τρόπο όμως που σηκώνει το πόδι και φέυγει δεξιά για να μην χτυπήσει (σε κλασματα!!) δεν τον είδε κανείς?![]()
Να σαι βέβαιος ότι πολύ λίγοι μπορούν να το κάνουν με το τέρας των 220 ίππων από κάτω. Αυτοί οι λίγοι τρέχουν στα MotogpΑρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Κατά τη γνώμη μου ,μόνο ένας τελείως άσχετος ΔΕΝ θα το έκανε...![]()