Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 144

Θέμα: Γ@μω την ανεργία μου......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Γ@μω την ανεργία μου......

......γ@μώ!!!

Κάποιοι φωνάζουν για ανεργία, για νεολαία που δεν έχει να δουλέψει και πολλά άλλα!!!!

Συγνώμη αλλά που την είδαν???? Ξεκίνησα να ψάχνω για δουλειά την Τρίτη και την Τετάρη το απόγευμα δούλευα!!!

Η αγανάκτηση του Χρήστου (KamenosAfrican) τεράστια αφού ψάχνει ακόμα 7 άτομα εδώ και 2 μήνες και δεν βρίσκει!!!!

Μήπως τελικά υπάρχουν δουλειές αλλά δεν θέλουμε να δουλέψουμε????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Γ@μω την ανεργία μου......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    ......γ@μώ!!!

Κάποιοι φωνάζουν για ανεργία, για νεολαία που δεν έχει να δουλέψει και πολλά άλλα!!!!

Συγνώμη αλλά που την είδαν???? Ξεκίνησα να ψάχνω για δουλειά την Τρίτη και την Τετάρη το απόγευμα δούλευα!!!

Η αγανάκτηση του Χρήστου (KamenosAfrican) τεράστια αφού ψάχνει ακόμα 7 άτομα εδώ και 2 μήνες και δεν βρίσκει!!!!

yparxoyn kai atoma poy psaxnoyn gia doyleia kai foboynte mh broyn..

......γ@μώ!!!

Δουλειές υπάρχουν ..............αλλά όχι αυτές που θέλουμε!!!

δουλειες υπαρχουν αλλα οχι για τεμπεληδες.

by the way ενας φιλος ψαχνει δουλεια σαν πωλητης.'
    εχει δουλεψει σε μαγαζια με ρουχα οπως τον Καρουζο κολωνακι και σε
    ανθοπωλια.ειναι 29 ετων .οποιος εχει κατι ας στειλει

εγω ψαχνω για μαγαζι με ενοικιο περιπου 800-1000ευρα και να ειναι γυρω στα 80-100τμ
    ισογειο.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ!!!!!!! !!!! Το avatar του/της reptile4
    Δουλειες υπαρχουν το θεμα ειναι εμεις τη ειμαστε διατεθημενοι να κανουμε.
    Απο τα 18 που δουλευα μετα το σχολειο μεχρι και σημερα δεν εμεινα ανεργος εκτος απο καποιες περιπτωσης που ΕΓΩ το ηθελα.

Δεν είναι η ανεργία υψηλή,η αεργία είναι...
    Fortis Fortuna Adiuvat

ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του, άν σκέφτεται με τέτοιο τρόπο!!

αλλά πέρα απο αυτά....

Ιωάννα, συγχαρητήρια για τη δουλειά!!

άντε, τώρα θα κεράσεις εσύ στο Δέλεαρ τη Δευτέρα!!!

Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

άδειασε κανα πμ! τι ψάχνει ο χρήστος? ισως ενδιαφέρονται 2 άτομα δικά μου, στείλε μου πμ αν θες

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    ολοι θελουν να γινουν προισταμενες...

θυμαμαι παλια δουλευα οικοδομη....περασα ομως ΤΕΙ και ετσι δεν μπορουσα να πηγαινω καθημερινα...μου ειπε ο μαστορας αμα ξερω κανενα παλληκαρι εστω και ανειδικευτο....ισα ισα να τον βοηθαει με τα εργαλεια μεχρι να μαθει τη δουλεια...

ηταν ενα φιλος στη γειτονια και του το ειπα..(ανεργος...δεν ειχε δουλεψει ποτε στη ζωη του)..και τι γυρναει και μου λεει ο πατερας του...

ο γιος μου..? με 5000χιλ. τη μερα..?(μιλαμε τωρα για πριν 8-10 χρονια και χωρις να ξερει τη δουλεια)..... και οικοδομη..? οχι δεν θελουμε.....!!

ηθελε το γιο του διευθυντη στην τραπεζα με 250χιλ το μηνα....

εδω ειναι που ξαναμπαινει το θεμα παιδεια....ο ελληνας ο μαλακας...το κοπροσκυλο...που τα θελει ολα..και τον σκυλο χωρτατο και την πιττα αφαγωτη....

ακουω...ο ελληνας πειναει και δεν εχει λεφτα... και...και..και...

αφου μου θελει να εχει πορσε χωρις να δουλευει(γινετε και αυτο...αν εισαι απατεωνας..)...καλα να παθει...

εμενα μπορει να μην μου μενουν τα τρελα λεφτα αλλα δεν κλαιγομε....γιατι δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ και παω μετα και τα γαμαω...ετσι γουσταρω....απλα τα πραματα...

ρε αντε αφηστε τις καφετεριες και πατε και δουλεψτε...κοπροσκυλα...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Υπάρχουν πολλές όψεις.

Αν θες να βρεις μια οποιαδήποτε δουλειά (ακόμα και ανασφάλιστος) σίγουρα βρίσκεις και εύκολα σχετικά...

Ειδικά αν πάρεις σβάρνα τις εποχιακές αγροτικές δουλειές (τρύγο, ελιές, πορτοκάλια, ροδάκινα) είναι (σχετικά πάντα) απλά τα πράγματα.

Τα πράγματα δυσκολεύουν οταν με προτροπή των γονιών έχεις σκιστεί 2-3 χρόνια να μπεις σε ένα πανεπιστήμιο για μία απο τις ειδικότητες που ακόμα γοητεύουν τις ελληνίδες μαμάδες - γιατρός, μηχανικός, δικηγόρος, φυσικός, οικονομολόγος (sic), κάνεις και ενα master γιατί δε γινεται αλλιώς - όλοι έχουν και μετά...

Είσαι overqualified, ξεκινας αν είσαι τυχερός και φανείς στο τεράστιο πληθος των MBA, MSc, Ma με ένα βασικό μισθό του πέους να κάνεις τον κυριλέ χαμάλη...

Ονειρευόμενος οτι μια μέρα του πουκάμισό σου θα έχει τα αρχικά σου κεντημένα, θα φοράς μανικετόκουμπα πίνοντας καφέ στο Deals ή στη Μηλιώνη όπου θα έρχονται γνωστοί γνωστών και αντί να λες "Γιάννης, χάρηκα" λες "Γιάννης Κορπορετοπουλος, Divines inc, Sales"
    (δωσε μου την κάρτα σου καλύτερα ρε φίλε....), που ακόμα και στον καφέ θα μιλάς για spread, τιμές, reports, που είναι το γιουροδόλλαρο σήμερα, "διαβάσατε το σημερινο Job loss της Fed" και άλλα και άλλα και άλλα....

Φυσικά, όσο ψάχνεις για δουλειά, υπάρχουν γύρω σου ένα σωρό δουλειές που ίσως πληρώνουν και καλύτερα αλλά σιγά μη κάνεις "το γκαρσόνι;;;; Τι θα πει ο κόσμος; Γι' αυτό σε σπούδαζα εγώ;"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Τα πραγματα σε μερικους φαινονται πολυ απλουστερα απ' οτι ειναι στην πραγματικοτητα...

Τα εχω ξαναπει (συμπτωματικα παλι σε θρεντ της Maira αν θυμαμαι καλα), οποτε ΔΕΝ θελω να γινω κουραστικος με το να επαναλαμβανομαι...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος

υπαρχουν ομως

και αυτοι που εχουν κανα δυο κ...χαρτα και δουλευουν χωρις δωρα,επιδοματα,ασφαλεια για ενα κομματι ψωμι η συνηθως για ενα μισθο που δεν εχει αντικρυσμα

φιλαρακι με διδακτορικο-οικογενεια-δανεια εψαχνε κατι στο αντικειμενο του ΔΕΝ βρηκε και για 6 μηνες επλυνε αυτοκινητα!!!!

αρα δουλειες γενικα υπαρχουν ,καλες δουλειες περα του δημοσιου δεν υπαρχουν(οχι πολλες)
    ο ιδιωτικος τομεας σου πινει το αιμα

παιδες δεν ειναι ακριβως ετσι

εξαρταται τι δουλεια ψαχνεις

αν ψαχνεις ισα γαι να μην καθεσαι και να εχεις και ενα υποτηπωδη μισθο , τοτε υπαρχουν ναι, αρκει να εχεις ορεξη οπως ειπατε

αν ομως θελεις να μπορεις να ζησεις ανετα (οχι χλιδατα, απλα ανετα) ή να ζησεις την οικογενεια σου ή να μπορεσεις απλα να κανεις κατι καλο με την ζωη σου και οχι να δουλευεις απλα για αν επιβιωνεις...τοτε ΔΕΝ υπαρχουν

ισως υπαρχουν λιγες , για τυχερους ή για ¨γνωστους¨ αλλα μεχρι εκει.....

οι υπολοιποι ειναι καταδικασμενοι σε δυο-τρεις δουλιες...ή στο βλεπω τα χρονια που εφαγα στα πτυχια μου να πανε χαμενα και απλα συμβιβαζομαι ....

ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ!!!!!!! !!!! Το avatar του/της reptile4
    +1000 @ bsari

δυστηχος ετσι ειναι η στο δημοσιο η κατι δικο σου, τουλαχιστον να ξεσκιζεσε για παρτυ σου αλλα και αυτο σημερα δεν ειναι τοσο ευκολο η εφικτο για πολλους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    δουλειες υπαρχουν αλλα οχι για τεμπεληδες.

by the way ενας φιλος ψαχνει δουλεια σαν πωλητης.'
    εχει δουλεψει σε μαγαζια με ρουχα οπως τον Καρουζο κολωνακι και σε
    ανθοπωλια.ειναι 29 ετων .οποιος εχει κατι ας στειλει

εγω ψαχνω για μαγαζι με ενοικιο περιπου 800-1000ευρα και να ειναι γυρω στα 80-100τμ
    ισογειο.
    κάτσε να σου στείλω ένα πμ για το φίλο σου

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γ@μώ την τύχη μου πρωί-πρωί
    από kalogeros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2009, 22:20
  2. Γ@μω την γκαντεμιά μου!
    από hercul στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2008, 16:57
  3. Γ@μώ την χώρα μου γ@αμώ.
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 11:40
  4. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  5. Γ@μω την γκαντεμια μου
    από voudarxos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2004, 20:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας