Εχω ενα varadero 125. Το οποιο περνει λαμπες "Philips Dublo 12v 35/35w E1 2d1/a5.
Μου εχουνε ξεμηνει κατι xenon h7 απο το αμαξι και μου ειπε ενας φιλος οτι βρηκε λεει μια πατεντα για να μπουν οι h7 πανο στη βαση της vara.
Παιζει κατι τετοιο???
Εχω ενα varadero 125. Το οποιο περνει λαμπες "Philips Dublo 12v 35/35w E1 2d1/a5.
Μου εχουνε ξεμηνει κατι xenon h7 απο το αμαξι και μου ειπε ενας φιλος οτι βρηκε λεει μια πατεντα για να μπουν οι h7 πανο στη βαση της vara.
Παιζει κατι τετοιο???
Ο φίλος σου στο είπε, γιατί ρωτάς εμάς ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ενταξει ρε φιλε τι να σου πω αμα δε γουσταρεις μην απανταςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ο φίλος σου στο είπε, γιατί ρωτάς εμάς ???![]()
![]()
Δε σε αναγκαζει κανεις![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΕ έχετε πλάκα...
Αν σου έλεγε ο φίλος σου ότι η γκόμενά σου πηδιέται σε αυτοκρατορικό κολωνάτο με παραλλαγές (χωρίς ουρές...) θα ερχόσουν να ρωτήσεις κι εμάς όλους ???![]()
Άμα πηγαίνει ο άνθρωπος, χωμάτινα τετραήμερα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
......αυτοκρατορικό κολωνάτο με παραλλαγές (χωρίς ουρές...) .......
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Ναι παίζει...
Το είχα κάνει κι εγώ στο δικό μου baby Varadero...
Ουσιαστικά "φαρδαίνεις" τη βάση της λάμπας H7 ούτως ώστε να "σφηνώσει" στη βάση που έχει το Varaderάκι...
Αυτό το κάνεις με λαστιχοταινία...
Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία πάντως, έχε υπ' όψη σου πως η εργοστασιακή καλωδίωση του baby Varadero ΔΕ σηκώνει το ρεύμα των HID's...
Λύση και γι' αυτό υπάρχει με καλωδίωση απ' ευθείας από την μπαταρία και relays...
Με τις H7 χάνεις τη μεγάλη σκάλα, αλλά μπορείς να "παίξεις" έχοντας τη μια λάμπα αναμένη με τη μεσαία σκάλα και την άλλη να ανάβει κατ' επιλογήν με τη μεγάλη...
Αυτό βέβαια θέλει extra καλωδίωση, relays ΚΑΙ ΔΙΟΔΟ στο κύκλωμα, αλλά γίνεται...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ναι παίζει...
Το είχα κάνει κι εγώ στο δικό μου baby Varadero...
Ουσιαστικά "φαρδαίνεις" τη βάση της λάμπας H7 ούτως ώστε να "σφηνώσει" στη βάση που έχει το Varaderάκι...
Αυτό το κάνεις με λαστιχοταινία...
Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία πάντως, έχε υπ' όψη σου πως η εργοστασιακή καλωδίωση του baby Varadero ΔΕ σηκώνει το ρεύμα των HID's...
Λύση και γι' αυτό υπάρχει με καλωδίωση απ' ευθείας από την μπαταρία και relays...
Με τις H7 χάνεις τη μεγάλη σκάλα, αλλά μπορείς να "παίξεις" έχοντας τη μια λάμπα αναμένη με τη μεσαία σκάλα και την άλλη να ανάβει κατ' επιλογήν με τη μεγάλη...
Αυτό βέβαια θέλει extra καλωδίωση, relays ΚΑΙ ΔΙΟΔΟ στο κύκλωμα, αλλά γίνεται...
![]()
![]()
Ρε McGyver
είσαι ... όνομα και πράμα τελικά ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ρε McGyver
είσαι ... όνομα και πράμα τελικά ...![]()
Οπωσδήποτε δίοδο, γιατί η μπαταρία σου δίνει A.C ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
με καλωδίωση απ' ευθείας από την μπαταρία...
θέλει ΚΑΙ ΔΙΟΔΟ στο κύκλωμα...![]()
![]()
![]()
Υ.Γ (μπας και γλυτώσεις το ξύλο...)
Μήπως εννοούσες zener για extra σταθεροποίηση τάσης ???![]()
Όχι, εννοώ ΔΙΟΔΟ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Οπωσδήποτε δίοδο, γιατί η μπαταρία σου δίνει A.C ...!!!![]()
![]()
![]()
Υ.Γ (μπας και γλυτώσεις το ξύλο...)
Μήπως εννοούσες zener για extra σταθεροποίηση τάσης ???![]()
Ξέρω τι είναι η δίοδος χρυσέ μου ....![]()
ΓΙΑΤΙ την έβαλες στο κύκλωμα ρωτάω ???![]()
Τώρα ρωτάς σωστά...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
ΓΙΑΤΙ την έβαλες στο κύκλωμα ρωτάω ???![]()
Για να έχω τη μία λάμπα πάντα αναμένη και όταν ανάβεις τη μεγάλη να ανάβει και η δεύτερη, χωρίς όμως να σβήνει η πρώτη...
![]()
Έχεις κανένα κουβά νερό κοντά σου ???Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Για να έχω τη μία λάμπα πάντα αναμένη και όταν ανάβεις τη μεγάλη να ανάβει και η δεύτερη, χωρίς όμως να σβήνει η πρώτη...![]()
![]()
Αντώνη έχω ένα μυαλό γιαούρτι αυτή τη στιγμή και δεν έχω ούτε τη διαύγεια ούτε το χρόνο να σου φτιάξω το διάγραμμα που θα σε πείσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχεις κανένα κουβά νερό κοντά σου ???![]()
Αν πιστεύεις πως τα προηγούμενα posts μου ενδεχομένως να μπερδέψουν κάποια/ον, απλώς σβήσε τα...
Αλλά πίστεψέ με, χωρίς τη δίοδο ΔΕΝ μπορείς να έχεις τη μία λάμπα για μεσαία σκάλα και την άλλη για μεγάλη...
![]()
Ενώ τις υπόλοιπες στιγμές είσαι διαυγής και νηφάλιος ...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
έχω ένα μυαλό γιαούρτι αυτή τη στιγμή![]()
![]()
Υ.Γ.
Δεσμεύεσαι (εν ευθέτω χρόνω...) να βάλεις διάγραμμα ή να εξηγήσεις επαρκώς τα παραπάνω ...!!!
![]()