Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Arai Rx7 και βροχη.

Νέο μέλος

Arai Rx7 και βροχη.

Εχω ενα ARAI RX7 αλλα εχω το εξης προβλημα. Χθες που εβρεχε το δοκιμασα για πρωτη φορα στην βροχη. Απογοητευτικα τελειως δεν εβλεπα μπροστα μου τιποτα. Αναγκαστικα να οδηγαω με ανοιχτη ζελατινα. Υπαρχει καποια ζελατινα για να γλυστραει το νερο η να μην κραταει νερο η ζελατινα ? Το κρανος το εχω απο τον Φεβρουαριο και η ζελατινα ειναι αυτη που ειχε πανω.

κοίτα, όσα χρόνια καβαλάω μοτο, εχω αλλάξει 6 μάρκες κράνη, σε όλα συμβαίνει αυτό, δεν ειναι θεμα rx7....
    τώρα πως θα το λύσουμε δεν ξέρω. Φαντάζομαι εννοείς σε χαμηλές ταχύτητες, γιατι αμα πηγαίνεις γρήγορα, απο τον αέρα το νερό φεύγει...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Μια λύση θα ηταν κάποιο ήπιο λιπαντικό (π.χ σπράυ σιλικόνης) αλλα δεν είναι κι' οτι καλύτερο να πασαλοιφόμαστε με λάδια.

(είναι πολύ kinky... )
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    (είναι πολύ kinky... )
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παντως ειναι απολυτα φυσιολογικο και σε μενα το ιδιο συμβαινει αλλα οντως σε χαμηλες ταχυτητες...

οταν πηγαινω ακομη και με 50-60 δεν εχω μεγαλο προβλημα..
    τωρα για παραπανω μη ρωτησεις δε παει αλλο το παπακι μ

μια αλλη λυση θα ηταν μερικα tear-offs αλλα προσωπικα μου φαινονται too much...

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παντως ειναι απολυτα φυσιολογικο και σε μενα το ιδιο συμβαινει αλλα οντως σε χαμηλες ταχυτητες...

οταν πηγαινω ακομη και με 50-60 δεν εχω μεγαλο προβλημα..
    τωρα για παραπανω μη ρωτησεις δε παει αλλο το παπακι μ

μια αλλη λυση θα ηταν μερικα tear-offs αλλα προσωπικα μου φαινονται too much...
    Μωρέ και με 5χ.α.ω να πηγαίνεις οι σταγόνες της βροχής "σκαλώνουν" στη ζελατίνα, δε γλυστράνε δλδ. όπως γίνεται στα πολλά χ.α.ω που ο αέρας καθαρίζει.

Υ.Γ: Τα 'χεις μπερδέψει με τα tear-off. Αυτές οι αυτοκόλλητες μεμβράνες μπαίνουν στο εσωτερικό της ζελατίνας για να μη θαμπώνει απ' την ανάσα.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Κόψε ένα μικρό κομμάτι από υαλοκαθαριστήρα αυτοκινήτου , τόσο όσο το μήκος του δείκτη περίπου ... κόλλα το σε ταινία velkro και πέρνα το γύρω από το δείκτη όταν φοράς τα γάντια...

... όταν ρίχνει παπάδες και δεν βλέπεις θα περνάς το δάχτυλο πάνω από την ζελατίνα ...

..λίγο χοντροκομμένος τρόπος αλλά είναι αποτελεσματικός ...

Υ.Γ: Τα 'χεις μπερδέψει με τα tear-off. Αυτές οι αυτοκόλλητες μεμβράνες μπαίνουν στο εσωτερικό της ζελατίνας για να μη θαμπώνει απ' την ανάσα.

οχι ρε νικολα!!

μιλαω για tear-off που κολλανε εκτος ζελατινας και εξεχουν στο πλαι λιγο για να τα τραβας κ να τα πετας....γι αυτο ειπα υπερβολη..
    βλεπε οδηγους φορμουλα 1!!

Μωρέ και με 5χ.α.ω να πηγαίνεις οι σταγόνες της βροχής "σκαλώνουν" στη ζελατίνα, δε γλυστράνε δλδ. όπως γίνεται στα πολλά χ.α.ω που ο αέρας καθαρίζει.

Νικολα νομιζω πως εσυ τα εχει μπερδεψει λιγακι
    το tears off ειναι για εξωτερικη χρηση.αυτο που ειναι για απο μεσα ειναι το pinlock ή γενικα οι anti-fog μεμβρανες.
    Το tears off δεν ειναι καλη ιδεα για την βροχη,γιατι αντε και ξεκολλας την μια μεμβρανη σε κλασματα δευτερολεπτου εχει ξαναγινει χαλια η ζαλατινα,δεν εχει νοημα.Καλη ιδεα ειναι του catmaster,αν και λιγο ακραια.Εγω χρησημοποιω την εσωτερικη πλευρα του γαντιου (παλαμη) και ειναι μια χαρα.¨Η χρησημοποιω τον δεικτη σαν υαλοκαθαριστηρα.Ενα περασμα περα-δωθε και ειναι μια χαρα.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Κόψε ένα μικρό κομμάτι από υαλοκαθαριστήρα αυτοκινήτου , τόσο όσο το μήκος του δείκτη περίπου ... κόλλα το σε ταινία velkro και πέρνα το γύρω από το δείκτη όταν φοράς τα γάντια...

... όταν ρίχνει παπάδες και δεν βλέπεις θα περνάς το δάχτυλο πάνω από την ζελατίνα ...

..λίγο χοντροκομμένος τρόπος αλλά είναι αποτελεσματικός ...

αυτο πρωτη φορα το ακουω!
    καλο ακουγεται παντως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    οχι ρε νικολα!!

μιλαω για tear-off που κολλανε εκτος ζελατινας και εξεχουν στο πλαι λιγο για να τα τραβας κ να τα πετας....γι αυτο ειπα υπερβολη..
    βλεπε οδηγους φορμουλα 1!!
    Ε αυτό "παίζει" τότε μόνο σε περίπτωση που έχει γίνει της φουστάνας απ' τα μυγάκια γιατί με τη βροχή κάθε 2sec. θα έπρεπε να πετάς τη ζελατίνα
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Ε αυτό "παίζει" τότε μόνο σε περίπτωση που έχει γίνει της φουστάνας απ' τα μυγάκια γιατί με τη βροχή κάθε 2sec. θα έπρεπε να πετάς τη ζελατίνα
    γι αυτο το ειπα υπερβολη κι εγω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Νικολα νομιζω πως εσυ τα εχει μπερδεψει λιγακι
    το tears off ειναι για εξωτερικη χρηση.αυτο που ειναι για απο μεσα ειναι το pinlock ή γενικα οι anti-fog μεμβρανες.
    Το tears off δεν ειναι καλη ιδεα για την βροχη,γιατι αντε και ξεκολλας την μια μεμβρανη σε κλασματα δευτερολεπτου εχει ξαναγινει χαλια η ζαλατινα,δεν εχει νοημα.Καλη ιδεα ειναι του catmaster,αν και λιγο ακραια.Εγω χρησημοποιω την εσωτερικη πλευρα του γαντιου (παλαμη) και ειναι μια χαρα.¨Η χρησημοποιω τον δεικτη σαν υαλοκαθαριστηρα.Ενα περασμα περα-δωθε και ειναι μια χαρα.

διάβασα παραπάνω τι εννοούσε ο Ηλίας.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Πάντως κυκλοφορούνε και γάντια έτοιμα απο το εργοστάσιο που έχουν την πατέντα που περιέγραψε ο Άκης.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν εχω ακουσει ποτε και δεν μπορω να φανταστω πως υπαρχει ζελατινα που να μην κραταει τις σταγονες.Το θεμα νομιζω γινεται για το ψιλοβροχο ετσι? γιατι οταν βρεχει σαν πουστης οπως τωρα που ηρθα σπιτι,δεν νομιζω να τιθεται θεμα κατακρατησης σταγονων.
    Αλλα παλι το θεωρω υπερβολη,περνας μια με το γαντι και εισαι κομπλε.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Για δείτε κι' εδώ
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ARAI: RX7-Corsair ή ASTRO-R ???
    από SeNNinhA στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2006, 17:18