Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: Γεροοοοο!!Βοηθειααα!!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Γεροοοοο!!Βοηθειααα!!!

Ερωτηση για φρενα.

--------------------------------------------------------------------------------

Μπαρμπα μου το λοιπον εχω ενα προβληματακι εδω και λιγο καιρο!Το μηχανακι μου κανει το εξης.

Οταν παταω απαλα το φρενο,στο πρωτο δαγκωμα δηλ,εχω κραδασμο στο τιμονι και στο φρενο αλλα μολις πιεσω πιο δυνατα αυτο εξαφανιζεται τελειως! Εχω παρατηρησει και κατι αλλο,οταν πλησιαζω στο φαναρι και κοβω ταχυτητα με νεκρα μεσα και φρεναρισμα απαλο,νιωθω το μπροστινο σαν να παταει,αφηνει,σαν ABS ενα πραγμα αλλα πολυ ανεπαισθητο.Τι μπορει να ειναι του εχει συμβει κανενος αυτο?

Μηπως φταει και το οτι απο την καγκουρια μου με τα endo και κανα δυο αποτομα σκασιματα του μπροστινου απο σουζα που πηγαινε για καπακι και εκοψα αποτομα ο γκαζι με γνωστο σκασιμο ΓΚΝΤΟΥΠ στην ασφαλτο εχει στραβωσει κατι?
    Keep spamming!!!:a13:

Για κοιτα και τις δισκόπλακες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Για κοιτα και τις δισκόπλακες
    Τις κοιταω και με κοιτανε και αυτες!

Ρωταω μηπως ειναι κατι απο ρουλεμαν η τα κεντρα των δισκων (οπως καποιος μου εχει πει).Απλα ελεγα μπας και ο old βοηθησει λιγακι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Τις κοιταω και με κοιτανε και αυτες!
    Ρωταω μηπως ειναι κατι απο ρουλεμαν η τα κεντρα των δισκων (οπως καποιος μου εχει πει).Απλα ελεγα μπας και ο old βοηθησει λιγακι.
    Επειδή είπες οτι εμφανίζεται μόλις πατήσεις φρένο και με την πίεση εξαφανίζεται, υπέθεσα οτι έχει να κάνει με δισκόπλακες...

Τώρα, για τον άν κάνει καλό που έσκασε η μπροστινή απότομα κατω, δε νομίζω οτι χρειάζεται να στο πω εγώ αυτό

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Γεροοοοο!!Βοηθειααα!!!

Ερωτηση για φρενα.

--------------------------------------------------------------------------------

Μπαρμπα μου το λοιπον εχω ενα προβληματακι εδω και λιγο καιρο!Το μηχανακι μου κανει το εξης.

Οταν παταω απαλα το φρενο,στο πρωτο δαγκωμα δηλ,εχω κραδασμο στο τιμονι και στο φρενο αλλα μολις πιεσω πιο δυνατα αυτο εξαφανιζεται τελειως! Εχω παρατηρησει και κατι αλλο,οταν πλησιαζω στο φαναρι και κοβω ταχυτητα με νεκρα μεσα και φρεναρισμα απαλο,νιωθω το μπροστινο σαν να παταει,αφηνει,σαν ABS ενα πραγμα αλλα πολυ ανεπαισθητο.Τι μπορει να ειναι του εχει συμβει κανενος αυτο?

Μηπως φταει και το οτι απο την καγκουρια μου με τα endo και κανα δυο αποτομα σκασιματα του μπροστινου απο σουζα που πηγαινε για καπακι και εκοψα αποτομα ο γκαζι με γνωστο σκασιμο ΓΚΝΤΟΥΠ στην ασφαλτο εχει στραβωσει κατι?
    ξεχασες καμμια φορα κανα cryptonite στην δικοπλακα και ξεκινησες???

Re: Re: Γεροοοοο!!Βοηθειααα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ξεχασες καμμια φορα κανα cryptonite στην δικοπλακα και ξεκινησες???
    Δεν ξεκινησα ακριβως,απλα την μετα κινησα και ραγισα λιγο το μπροστινο φτερο γιατι την εκαν πολυ ελαφρα προς τα πισω αλλα δεν μου το ξεκινησε τοτε,εχει περασει πολυ καιρος απο τοτε.

edit:Δοκιμασα με κλειδωμενο τιμονι και να το κραταω σταθερο στο τερμα του να δω αν εχει μποσικα ο τροχος και οι δισκοι αλλα δεν ειδα κατι.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Για δοκίμασε να φρενάρεις καθώς κινείσαι προς τα ΠΙΣΩ και πες τι γίνεται ...

(μην μπερδευτείς με το "χτύπημα" που θα κάνει το πηρούνι ...!!!)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Re: Γεροοοοο!!Βοηθειααα!!!

αυτό που ξέρω είναι οτι με τα εντο και τις σουζες καταπονείς και στο τέλος κάνεις ζημιά στο ρουλεμάν του λαιμού... τώρα αν αυτή η ζημιά δημιουργεί ή έχει έστω συνεισφορά στα συμπτώματα που περιγράφεις, εν ξέρω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    αυτό που ξέρω είναι οτι με τα εντο και τις σουζες καταπονείς και στο τέλος κάνεις ζημιά στο ρουλεμάν του λαιμού... τώρα αν αυτή η ζημιά δημιουργεί ή έχει έστω συνεισφορά στα συμπτώματα που περιγράφεις, εν ξέρω...
    Και στο πηρούνι που είναι μη αναστρέψημη οταν δεν υπάρχουν γλύστρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Για δοκίμασε να φρενάρεις καθώς κινείσαι προς τα ΠΙΣΩ και πες τι γίνεται ...

(μην μπερδευτείς με το "χτύπημα" που θα κάνει το πηρούνι ...!!!)
    Δεν εχω οποισθεν στην μηχανη!

Με μεγαλη ταχυτητα η απλα τσουλαω προς τα πισω και φρεναρω??Θα το δοκιμασω και θα σου πω. Το κτυπημα νομιζω ειναι απο τους ημιπλευστους ετσι δεν ειναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Τα ρουλεμαν ελεγχθηκαν και ηταν ΟΚ.Δεν χρειαστηκαν καθολου σφιξιμο.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Με μεγαλη ταχυτητα η απλα τσουλαω προς τα πισω και φρεναρω??
    Με όσο μεγαλύτερη ταχύτητα μπορείς ...

(μην σκοτωθείς σε καμιά κατηφόρα ...!!!)

Το κτυπημα νομιζω ειναι απο τους ημιπλευστους ετσι δεν ειναι?
    Εγώ σΕ μίλησα για το χτύπημα που γίνεται στο πηρούνι (λόγω αποφόρτισης...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Με όσο μεγαλύτερη ταχύτητα μπορείς ...

(μην σκοτωθείς σε καμιά κατηφόρα ...!!!)
    Δεν νομιζω να πιασω και καμμια μεγαλη ταχυτητα να σΕ πω την αληθεια.Απ'οσο εχω δει δεν μπορω να κρατησω ισορροπια κινουμενος προς τα πισω.Εκτος αν πεσω σε κανα γκρεμο.

Παλαιό μέλος

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καλημερα,

Αυτο με την οπισθεν εχει τρελο γελιο, μου θυμιζει θεματολογια youtube το να πας να πιασεις καμια 30-40αρα με οπισθεν και να πατησεις μπροστινο φρενο.......

βαλε τους δισκους σε κατι επιπεδο και κοιτα αν εχουν παραμορφωθει οπως λεει στο βιβλιαρακι, μετα κοιτα τα 'πριτσινια' που ενωνουν δισκοπλακες και κεντρα για περιεργο παιξιμο, κοιτα αν εχουν τζογους καθετα στην φορα των δισκων και κοιτα και τα κεντρα μηπως εχουν φαγωθει τα εργκαλ στην εδραση/εχουν στραβωσει κτλ........

(Υ.Γ. το 'τακ' δεν ειναι απο τα καλαμια, ειναι απο το παιξιμο των ημιπλευστων δισκων η απο τα ρουλεμαν λαιμου)

Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Γιατί ΗΜΙπλευστοι?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΤΡΟΦΑΛΟΜΠΙΕΛΑ Glx ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ
    από gakias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2010, 10:07
  2. ΣΧΑΡΑ ΓΙΑ Fmx...βοηθειααα!
    από hristosP στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2009, 01:27