Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 78

Θέμα: Anti-bike petrol stations

Νεκρο Μελος Το avatar του/της monarxis

Anti-bike petrol stations

"Here is a list of all the petrol stations that have refused to serve MCN readers, unless they removed their helmets."

By MCN News

an katalava kala,an den bgaleis to kranos se kapoia bezinadika sthn Agglia den soy bazoyn benzinh...

pws na xarakthrisei kaneis mia tetoia energeia sto onoma ypotithetai ths asfaleias?

yperbolh,anohsia,"ratsismos" oti kai na skeftw den mporw na katalabw thn praksi ayth..
    "If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....

έχεις δοκιμάσει να μπεις σε τράπεζα στην Ελλάδα χωρίς να βγάλεις το κράνος σου;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Τι λές τώρα ούτε σε ΑΤΜ δεν τολμάς να πλησιάσεις !!

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όχι, αλλά έχω κάνει χρήση ΑΤΜ με κράνος (πολλές φορές και με κόσμο να προηγείται/περιμένει)
    που νομίζω είναι πιο κοντά σε σύγκριση με το βενζινάδικο...

Όπως και να'χει είναι γελοίο να πρέπει να βγάλεις το κράνος στο βενζινάδικο

[Επεξεργασία] Βέβαια...είναι ένας καλός τρόπος να διώχνεις την ουρά...:rotflmao:
    Ξέρω από βέσπα!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    κι εγω παρα πολλες φορες εχω κανει χρηση ατμ με κρανος, και φυσικα δεν το εχω βγαλει ποτε σε βενζιναδικο..

ομοίως...σε ΑΤΜ και βενζινάδικα δεν βγάζω κράνος....
    κ έχω μπει και σε καφετέρια με το κράνος

στο βικενετ κάποιος έγραψε ότι και εδώ ελλάδα σε κάποιο πρατήριο του ζητήσαν να βγάλει το κράνος...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος
    Βρετανία, τα βενζινάδικα δεν έχουν υπάλληλο για να σου βάλει βενζίνη. Γεμίζεις και μπαίνεις στο κατάστημα για να πληρώσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    ΑΤΜ, βενζίνη, μια φορά μπήκα και στο Open24 με κράνος
    αγχώθηκαν λίγο (σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που νομίζουν ότι έχει λεφτά εκεί μέσα πέρα από το ΑΤΜ, θα μπορούσα να είμαι απ' αυτούς ε)

σε τραπεζα το βρισκω λογικο να πρεπει να βγαλεις το κρανος σου (αν εισαι κλεφτης να καταγραψουν οι καμερες το προσωπο σου), ετσι και αλλιως και αυτοι σε κλεβουν αλλα βλεπεις τα προσωπα τους δε φορανε μασκες ή κρανος!!

τωρα σε βενζιναδικο μου φαινεται κουλο να χρειαζεται να βγαλεις το κρανος σου εμενα δε μου το εχουν ζητησει ποτε, αν μου το ζητουσαν απλα θα πηγαινα στο επομενο βενζιναδικο.

Νεκρο Μελος Το avatar του/της monarxis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    σε τραπεζα το βρισκω λογικο να πρεπει να βγαλεις το κρανος σου (αν εισαι κλεφτης να καταγραψουν οι καμερες το προσωπο σου), ετσι και αλλιως και αυτοι σε κλεβουν αλλα βλεπεις τα προσωπα τους δε φορανε μασκες ή κρανος!!

τωρα σε βενζιναδικο μου φαινεται κουλο να χρειαζεται να βγαλεις το κρανος σου εμενα δε μου το εχουν ζητησει ποτε, αν μου το ζητουσαν απλα θα πηγαινα στο επομενο βενζιναδικο.

"If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....

Υπάρχει ένα βενζινάδικο κατεβαίνοντας από Καρέα προς Ηλιούπολη που κάθε φορά μου ζητούν να κατέβω από το μηχανάκι για λόγους ασφαλείας.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ασφάλεια εννοούν: ότι δε θα γίνει ατύχημα ή ότι δε θα φύγω χωρίς να τους πληρώσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από satel
    Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ασφάλεια εννοούν: ότι δε θα γίνει ατύχημα ή ότι δε θα φύγω χωρίς να τους πληρώσω;
    Και δεν προκειται να καταλάβεις αν δεν τους ρωτήσεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ότι είπε ο apav...

Βρετανία, τα βενζινάδικα δεν έχουν υπάλληλο για να σου βάλει βενζίνη. Γεμίζεις και μπαίνεις στο κατάστημα για να πληρώσεις
    Που σημαίνει οτι το κάνουν για να μην πέσουν θύμα ληστείας και δεν τους καταγράψει το CCTV κύκλωμα είτε απο τον δρόμο, είτε εντός καταστήματος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ας μην γελιομαστε εχουν γινει απειρες ληστειες με αυτο το "καμουφλαζ" οποτε καπως πρεπει και αυτοι να προφυλαχτουν.

τωρα οσον αφορα την Αγγλια (αν και εφοσον δεν υπαρχει υπαλληλος και αυτοεξυπηρετησαι) μαλλον καλα κανουν....

αλλα για Ελλαδα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    yep poli agxononte oi trapezikoi re gmt

katalavaino apolita tin anisixia ton ipallilon,
    omos re paidia, mporei na rthei securitas kai na sou pei bgalto? paizei tetoios nomos?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. naked bike??? no thanks...
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 07:47
  2. Bike boys... μπλιαχχχ
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 16:14