Για δέυτερη φορά μεσα σε 15 μέρες ατύχημα με σοβαρά τραυματισμένο μοτοσικλετιστη, στο ίδιο σημείο.
Και πολλά αλλα εχουν γινει στο παρελθόν στο ιδιο σημειο παντα, μπορει άλλωστε να πιστοποιηθεί ανα πασα στιγμη απο τους κατοίκους της περιοχης. Ένας απο αυτους ειμαι και εγω.
Το επικύνδινο σημειο ειναι στην Ν.Σμύρνη, Αιγαίου & Δ. ακριτα. Η Αιγαίου, δρόμος με δύο κατευθύνσεις και προτεραιότητα διασταυρώνεται με την Δ. Ακρίτα. Το σημείο διασταύρωσης όμως είναι κορυφή ανηφόρας για τα δυο ρεύματα της Αιγαίου. Με αποτέλεσμα όσοι ερχόμενοι της Αιγαίου θέλουν να στρίψουν αριστερά στην Δ. Ακρίτα να συγκρούονται με τους διερχόμενους του αντίθετου ρεύματος, αφού δεν έχουν καλή ορατότητα και συχνά δεν σταματούν καν πριν στρίψουν.
Τα δυο τελευταία περιστατικά στα οποία ήμουν παρόν διότι μένω δίπλα, είχαν σοβαρούς τραυματισμούς μοτοσικλετιστών.
Επιτέλους κάποιος πρέπει να κάνει κάτι από την ΠΟΛΙΤΕΙΑ να βάλουν ένα φανάρι ας πούμε, ή κάτι με την σήμανση. Δεν ξέρω σε ποιους ακριβώς φορείς πρέπει να απευθυνθώ, δήμο, τροχαία, κ.λ.π. γι αυτό το αναφέρω και στο forum να βοηθήσει όποιος ξέρει σχετικές πληροφορίες.
Έχω τραβήξει και Φώτο από το συμβάν και θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω.