Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ <<ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ>>

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ <<ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ>>

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΟΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ 6 ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....

Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ Π.Α.Θ.Ε(ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΥΖΟΝΟΙ) ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Κ.Α.Θ.Ε!!!(ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ-ΕΥΖΟΝΟΙ)!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ 34 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΛΛΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ.........ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ

ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ http://www.patranews.gr/news.asp?id=7351

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Re: ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ <<ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ>>

Αρχικά δημιουργήθηκε από batigoal

ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ....

Καλα μην τρελαθουμε :hypnotize

Κατα τα αλλα με τα μισα εργα τους ΝΙΣΑΦΙ.

Τι έχει ο δρόμος ρε σεις;

(δεν έχει καμία σχέση ο τρόπος που οδηγούμε; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τι έχει ο δρόμος ρε σεις;

(δεν έχει καμία σχέση ο τρόπος που οδηγούμε; )
    Αυτό ακριβώς!
    Σε χάλια δρόμο πάμε συντηριτικά-ήρεμα-αμυντικά...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από batigoal
    ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ.ΤΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΩΡΑ

Πρέπει να καταλάβεις πως σε όλη την Ελλάδα οι δρόμοι είναι τα ίδια σκατά.Παντού,σε κάθε περιοχή υπάρχουν δρόμοι που γίνονται συνεχώς πολλά ατυχήματα και χάνονται ζωές.Στην πελοπόνησο είναι η Πατρών-Κορίνθου,στην Στερεά είναι ο Μαλλιακός,στην Κεντρική Βόρεια είναι τα Τέμπη.Με τον σάπιο κρατικό μηχανισμό που έχουμε πρέπει σε αυτούς τους δρόμους να οδηγάμε ήρεμα και με μεγάλη προσοχή.Γιατί και να σκοτωθούμε τίποτα δεν θα αλλάξει,χαμένοι θα πάμε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Αυτό ακριβώς!
    Σε χάλια δρόμο πάμε συντηριτικά-ήρεμα-αμυντικά...

Σε χάλια δρόμο

AYTO το προσπερνάμε έτσι απλά δηλαδή?????

πάντα ο πολίτης θα σηκώνει το βάρος??

ας ήταν καλοί οι δρόμοι και για αυτούς που δεν έχουν τον απαραίτητο όγκο εγκεφάλου για να πανε συντηριτικά-ήρεμα-αμυντικά...

αυτοί πρέπει να παιθάνουν ντε και καλα???

η ερώτηση κατευθύνεται και σε εσένα Cpt. Haddock......

Χμμ πάντως στη Ε.Ο Πατρών Αθηνών έχουν μπεί ταμπέλες(Τεράστιες) εδώ και ενάμησι χρόνο.. ότι έχει ξεκινήσει η κατασκευή του νέου δρόμου....(διαπλάτυνση).
    Τώρα τα έργα πρέπει να γίνονται υπογείως..... γιατί όλα έχουν μείνει ίδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    η ερώτηση κατευθύνεται και σε εσένα Cpt. Haddock......
    Μάλιστα....

Λοιπόν, ας τα πάρουμε απ' την αρχή...

Κάθε κατασκευαστής ορίζει προδιαγραφές χρήσης, ναι ή όχι;

Ο κατασκευαστης/διαχειριστής του δρόμου έχει ορίσει όρια ταχύτητας, ναι ή όχι;

Επειδή μια φορά απο τις δεκάδες που έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο κομμάτι οδηγούσα έχοντας στο αυτοκίνητο παππού που κοίταζε κοντέρ και γιαγιά που ζαλιζόταν , αναγκάστικα να πάω ακριβώς στα προτεινόμενα όρια...

Δε μου φανηκε οτι έχει κάτι το στραβό ο δρόμος....μια χαρά ήταν, χωρίς πλάκα.

Όλες τις άλλες φορές που πηγαίνω γ@μιώντας, τα πραγματα ειναι σκουρα και πολλές φορές οριακά... αλλά δεν αλλάζει κάτι στο δρόμο, εγω αλλάζω τρόπο οδήγησης...

Το πρόβλημα ειναι στην Ελλάδα οτι καλόμαθε η γριά στα σύκα και θέλει και μπαριέρες... Μάλιστα... Να σας θυμίσω εδώ το πρόσφατο δυστύχημα με τους (νομίζω) 7 νεκρούς που έγινε στην Αθηνών-Λαμίας στην ΕΥΘΕΙΑ εκεί που υπήρχαν μπαριέρες...

(κι εκεί ο δρόμος έφταιγε; )

Δε με απασχολεί ο όγκος του εγκεφάλου του καθενός και ούτε λέω οτι εγώ τηρώ τα όρια. Αλλά απο τη στιγμή που δεν τα τηρώ δεν τα βάζω με τον δρόμο αλλά παίρνω τα ρίσκα μου.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μάλιστα....

Λοιπόν, ας τα πάρουμε απ' την αρχή...

Κάθε κατασκευαστής ορίζει προδιαγραφές χρήσης, ναι ή όχι;

Ο κατασκευαστης/διαχειριστής του δρόμου έχει ορίσει όρια ταχύτητας, ναι ή όχι;

Επειδή μια φορά απο τις δεκάδες που έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο κομμάτι οδηγούσα έχοντας στο αυτοκίνητο παππού που κοίταζε κοντέρ και γιαγιά που ζαλιζόταν , αναγκάστικα να πάω ακριβώς στα προτεινόμενα όρια...

Δε μου φανηκε οτι έχει κάτι το στραβό ο δρόμος....μια χαρά ήταν, χωρίς πλάκα.

Όλες τις άλλες φορές που πηγαίνω γ@μιώντας, τα πραγματα ειναι σκουρα και πολλές φορές οριακά... αλλά δεν αλλάζει κάτι στο δρόμο, εγω αλλάζω τρόπο οδήγησης...

Το πρόβλημα ειναι στην Ελλάδα οτι καλόμαθε η γριά στα σύκα και θέλει και μπαριέρες... Μάλιστα... Να σας θυμίσω εδώ το πρόσφατο δυστύχημα με τους (νομίζω) 7 νεκρούς που έγινε στην Αθηνών-Λαμίας στην ΕΥΘΕΙΑ εκεί που υπήρχαν μπαριέρες...

(κι εκεί ο δρόμος έφταιγε; )

Δε με απασχολεί ο όγκος του εγκεφάλου του καθενός και ούτε λέω οτι εγώ τηρώ τα όρια. Αλλά απο τη στιγμή που δεν τα τηρώ δεν τα βάζω με τον δρόμο αλλά παίρνω τα ρίσκα μου.

Σωστά όλα αυτά που λες Captain... αλλά στο συγκεκριμένο δρόμο δεν φτάνει να προσέχεις εσύ ....

Ο απέναντι που θα προσπεράσει θα χάσει τον έλεγχο θα στη καρφώσει μια για πάντα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Σωστά όλα αυτά που λες Captain... αλλά στο συγκεκριμένο δρόμο δεν φτάνει να προσέχεις εσύ ....

Ο απέναντι που θα προσπεράσει θα χάσει τον έλεγχο θα στη καρφώσει μια για πάντα....
    Ο απέναντι δεν ειναι κανενας εξωγήινος.. ειναι ενας απο εμάς...

ΟΛΟΙ πρέπει να προσέχουν...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ο απέναντι δεν ειναι κανενας εξωγήινος.. ειναι ενας απο εμάς...

ΟΛΟΙ πρέπει να προσέχουν...
    Ναι άλλα δεν ζούμε σε μια τέλεια κοινωνία ... τα ατυχήματα είναι μέσα στη ζωή...
    Το θέμα είναι τι κάνει το κράτος για να τα μειώσει..... και στο συγκεκριμένο τομέα δεν κάνει τίποτα....
    Και να σου πω και κάτι άλλο... θυμάμαι όταν έγινε το μεγάλο κομμάτι Ε.Ο από τη κόρινθο μέχρι την Αθήνα ...!!Δρόμος μερικών ημερών και στη πρώτη βροχή είχε κάτι νερολακούβες λες και ήταν δρόμος 20 ετών...... δεν έβλεπες ούτε στο μισό μέτρο, από τα νερά που πέταγαν οι μπροστά...!!

o dromos se peirakse???
    giati den les pws opoiosdipote pairnei ena timoni arxizei kai trexei??kai pairnei ston laimo tou olous tous allous....
    entaksei den lew den exoume kai tous kaliterous dromous...alla eleos...ftaime kai emeis!!!
    Aquellos que cuidan de ti, son como las estrellas.No puedes verlas pero existen..

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    αντε και να το ξαναπω αλλη μια φορα....

Η Α.Ο ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.....

ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΑΝΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....?!?!?!

λοιπον αν ολοι οι δρομοι ηταν οπως η Α.Ο ....τα τροχαια ατυχηματα θα ηταν δραματικα λιγοτερα ...

απλα τα πραματα....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stellita
    o dromos se peirakse???
    giati den les pws opoiosdipote pairnei ena timoni arxizei kai trexei??kai pairnei ston laimo tou olous tous allous....
    entaksei den lew den exoume kai tous kaliterous dromous...alla eleos...ftaime kai emeis!!!
    Μα δεν διαφωνώ .. υπάρχουν και κακοί οδηγοί...
    Αλλά κακός οδηγός + κακός δρόμος + κακή αστυνόμευση (βλέπε τροχαία) ... το αποτέλεσμα είναι να χάνουμε κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα...
    Τέσπα έγραψα επειδή έχω μεγαλώσει στη Πάτρα και πηγαίνω συνέχεια κάτω ... (σχεδόν κάθε μήνα) και έχω ζήσει όλα τα στραβά της Ε.Ο Πατρας Αθήνας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    αντε και να το ξαναπω αλλη μια φορα....

Η Α.Ο ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.....

ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΑΝΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....?!?!?!

λοιπον αν ολοι οι δρομοι ηταν οπως η Α.Ο ....τα τροχαια ατυχηματα θα ηταν δραματικα λιγοτερα ...

απλα τα πραματα....
    σωστός!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2008, 23:37
  2. Hyosung GT 250 Comet
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2006, 21:12
  3. Hyosong Comet Gt 125-250 ή Honda Cbf 250
    από stam75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ