Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: τι κανει ενας μυωπας απανω στις ραχουλες?

τι κανει ενας μυωπας απανω στις ραχουλες?

Σιγα σιγα δρομολογω την εξοδο μου στο βουνο. Αλλα εχω μια τεραστια απορια.

Ειμαι μυωπας! Να βγαλω τα γυαλια δεν παιζει. Πως ομως τα φορας με εντουροκρανος και εντουρογυαλια? Τι κανουν οι μυωπες στο βουνο ρε παιδια?
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Βάζουν φακούς επαφής ?

Πάντως επειδή κι εγώ κατά καιρούς φοράω γυαλιά λόγω αστιγματισμού, υπάρχουν μερικές μάσκες στις οποίες χωράνε και τα γυαλιά.
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Retired Rider Το avatar του/της 675
    και γω φακους επαφης προτεινω αλλα αν δεν εχεις ξαναφορεσει αγορασε πρωτα ενα ζευγαρι βαλτο για καμια βδομαδα να το συνηθισεις καλα πρωτα και μετα πηγαινε την εντουροβολτα γιατι στην αρχη με τους φακους δε θα τη πολυ - παλευεις...

αν και δεν ειναι τιποτα εγω τη 1η μερα εκανα 20 λεπτα να καταφερω να τους βαλω και με ετσουζαν τα ματια μου ολη μερα , απο τη 3η-4η μερα ομως και μετα σε 5 - 6 δευτερολεπτα τους εβαζα και πολλες φορες δεν θα καταλαβαινεις ουτε οτι τους φορας , θα ειναι απολυτα βολικοι...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Oχι ... φακους επαφης....

Το σχεδον σιγουρο ειναι οτι θα φυγουν με τους κραδασμους........Η μπορει να μας γινει ζημια απο χωματα του μπροστινου μας ( καποια στιγμη που βγαλαμε την μασκα για οποιοδηποτε λογο..)

Γιαλια με λεπτο σκελετο και θα βρεις σιγουρα μασκα να τα φορας κανονικα.......

Μέλος Το avatar του/της DAIMOND
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Το σχεδον σιγουρο ειναι οτι θα φυγουν με τους κραδασμους........Η μπορει να μας γινει ζημια απο χωματα του μπροστινου μας ( καποια στιγμη που βγαλαμε την μασκα για οποιοδηποτε λογο..)

συμφωνώ απόλυτα!!!λεπτός σκελετός!!!

κγω γκαβός και ξερω....
    το πουλάω λέμε ....

εχεις φορεσει ποτε απο δαυτους?

δεν παιζει με τη καμια να φυγουν απο κραδασμους..
    οσο για τα χωματα +φωνο απολυτα αλλα ειπαμε οτι θα φοραει κανονικη μασκα

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris

εχεις φορεσει ποτε απο δαυτους?

δεν παιζει με τη καμια να φυγουν απο κραδασμους..
    οσο για τα χωματα +φωνο απολυτα αλλα ειπαμε οτι θα φοραει κανονικη μασκα
    Οχι....

Παρολο που εχω μυωπικο αστιγματισμο, την μερα την παλευω αρκετα καλα....

Τα υπολοιπα που λεω ειναι λεγομενα απο ανθρωπους που φορανε γυαλια συνεχεια....

Την μασκα μπορει να την βγαλεις ξαφνικα την ωρα που πηγαινεις απο αιτιες οπως ...

Λασπονερα , ξαφνικο θαμπωμα απο υγρασια κ.λ.π. και για τον Α η Β λογο δεν μπορεις να σταματησεις εκεινη την στιγμη......

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

oxi re, exo paei polles fores se xomata me fakous epafis , kai xoris maska, kai meta poli xoma kai petradakia sta matia kai kanena provlima(enoo megalo provlima).

na figoun apokliete

ama foras kai maska tha eisai..kiria!!!
    to vasiko einai na ksereis tin kampilotita, oste na pareis ton sosto fako, allios vgainoun poli efkola, kai xoris na pas gia enduro omos..

isa isa pou ta gialia me tous kradasmous einai xeirotera..paizoun pano kato kai sou dinei asximi oratotita..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Έχω φάει χαλάζι με ανοιχτή ζελατίνα στην εθνική οδό και οι φακοί δεν έπαθαν τίποτα!

Μια από τις πολλές σκληροτράχηλες δοκιμασίες των τελευταίων 5 ετών που έχω βάλει στα ματάκια μου φακούς επαφής!

Και χώμα να μπεί,τα μάτια θα δακρύσουν και θα το αποβάλλουν!!

Καλή συντήρηση να γίνεται και τα μάτια δεν θα πάθουν τίποτα!

προς stoubi: εγω που φοραω φακους επαφης σου εγγυωμαι επισης πως δεν υπαρχει προβλημα

δυστυχως

με τους φακους δεν τα παω καλα. Δοκιμασα πριν απο κατι χρονια να τους φορεσω. Για την ακριβεια, μου τους εβαλε ο οφθαλμιατρος. Καλα ηταν, ουτε δακρυα ουτε δραματα.
    Αλλα οταν ηρθε η ωρα να τους βγαλω μαρτυρησα! Τρομοκρατηθηκα και απετυχα. Μου τους εβγαλε κακην κακως η κοπελα μου και απο τοτε...τελος οι φακοι!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΓΙΞΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΦΟΒΑΜΑΙ!!

Γαμω τη μυωπια μου...
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dosko
    Υπαρχουν μοντελα που λεγονται OTG (over the glasses), οι οποιες έχουν πιο μεγαλο σκελετο για να χωρανε τα γυαλια απο μέσα.

Oakley Mx L Frame
    Arnette Ruler MX OTG

Είχα δοκιμασει στο snowboard μια τετοια μασκα, αλλα προσωπικα δεν με βολεψε

Τώρα φανταζομαι αν το εντουροκρανος στεκεται καλά στο κεφαλι σου δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με τα γυαλια απο μεσα, μονο σε περιπτωσεις λασπης κλπ ισως να υπαρχει προβλημα με το βαλε βγαλε, αλλα μπορει με "εξασκηση" να γίνεται δουλειά !!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: δυστυχως

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    με τους φακους δεν τα παω καλα. Δοκιμασα πριν απο κατι χρονια να τους φορεσω. Για την ακριβεια, μου τους εβαλε ο οφθαλμιατρος. Καλα ηταν, ουτε δακρυα ουτε δραματα.
    Αλλα οταν ηρθε η ωρα να τους βγαλω μαρτυρησα! Τρομοκρατηθηκα και απετυχα. Μου τους εβγαλε κακην κακως η κοπελα μου και απο τοτε...τελος οι φακοι!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΓΙΞΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΦΟΒΑΜΑΙ!!

Γαμω τη μυωπια μου...
    ela re min eisai gay:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    KATO APO TA FOUSTANIA TIS SE XEI
    ego na deis pou eixa paei ston optiko (itan kai mena antra )

kai prepei na kaname kamia ora vale vgale..meta pathena afto pou les tromokratia!!! leo den tha bgalo pote:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    me ton kairo tha matheis, den einai kai diastimoploio...

pes se kapoion na sou deiksei na tous vgazeis pianontas ton kai oxi sernontas ton pano sto mati gia na vgei apo ta plagia, emena me volevei kalitera afto
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas

Έχω φάει χαλάζι με ανοιχτή ζελατίνα στην εθνική οδό και οι φακοί δεν έπαθαν τίποτα!

Μια από τις πολλές σκληροτράχηλες δοκιμασίες των τελευταίων 5 ετών που έχω βάλει στα ματάκια μου φακούς επαφής!

Και χώμα να μπεί,τα μάτια θα δακρύσουν και θα το αποβάλλουν!!

Καλή συντήρηση να γίνεται και τα μάτια δεν θα πάθουν τίποτα!
    Kλαδι-ια εχεις φαει στα ματια και στο προσωπο γενικοτερα....????

Τεσπα......

Δεν επιμενω παιδια.... Φακους......Φακους !!!

Kρανόμελος Το avatar του/της dio650gs

Re: τι κανει ενας μυωπας απανω στις ραχουλες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Σιγα σιγα δρομολογω την εξοδο μου στο βουνο. Αλλα εχω μια τεραστια απορια.

Ειμαι μυωπας! Να βγαλω τα γυαλια δεν παιζει. Πως ομως τα φορας με εντουροκρανος και εντουρογυαλια? Τι κανουν οι μυωπες στο βουνο ρε παιδια?

Φακούς επαφής.

Ουτε φευγουν με τους κραδασμούς ούτε θολώνουν.
    Οσο για προβληματα με σκονες και νερά.... είναι τα ίδια που θα είχαν τα μάτια σου αν δε φορούσες φακούς.

www.kykeon.eu

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι κανει αυτο το παιδι?????
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2005, 16:58
  2. Κοιτα Τι Κανει Ο Ακρανοσ Μπαμπα...
    από BAD BOY στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2005, 13:41
  3. Τι Κανει;;,