Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: τι να κανω???

τι να κανω???

να κανω και εγω μια ερωτηση που ειμαι μικρο αβγαλτο αλλα θελω????? θα την κανω.... χρωσταω ακομα το καμαρι μου. μου γυαλισε κατι αλλο με περισσοτερα φραγκα και γκαζια. τι να κανω? να μεινω στο παλιο η να χρωσταω σχεδον μια ζωη? ειναι εξακριβομενο οτι φτανουν οι μυτεσ των ποδιων μου στο εδαφοσ......

Ξεζούμισε πρώτα αυτό που έχεις και μετά βλέπεις ..

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Μια ζωη την εχουμεΝ.

Αν αντεχεις να χρωστας και το γουσταρεις πραγματικα γκοου 4 ιτ

Re: τι να κανω???

Αρχικά δημιουργήθηκε από kristallia
    να κανω και εγω μια ερωτηση που ειμαι μικρο αβγαλτο αλλα θελω????? θα την κανω.... χρωσταω ακομα το καμαρι μου. μου γυαλισε κατι αλλο με περισσοτερα φραγκα και γκαζια. τι να κανω? να μεινω στο παλιο η να χρωσταω σχεδον μια ζωη? ειναι εξακριβομενο οτι φτανουν οι μυτεσ των ποδιων μου στο εδαφοσ......
    επίσης ειναι εξακριβωμενο οτι μια ζωη θα χρωστάμε και θα πληρώνουμε δανεια και κάρτες... οπότε τι το σκέφτεσαι? τράβα πάρτο αμα σαρεσει

Re: Re: τι να κανω???

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    επίσης ειναι εξακριβωμενο οτι μια ζωη θα χρωστάμε και θα πληρώνουμε δανεια και κάρτες... οπότε τι το σκέφτεσαι? τράβα πάρτο αμα σαρεσει
    +1

kristalia ποια μηχανη σου γυαλισε?

ρε παιδια τα σερβισ θα με σκισουνε ? 750 ειναι το νεο καμαρι........ εσασ σασ σκιζουνε????? (σορυ κιολασ)

parto!!parto!!!
    kai gw skeftomai ta 3000 pou tha dwsw gia to XTaki alla tha skasw an den to parw!!
    opote...parto!!!!!!
    Aquellos que cuidan de ti, son como las estrellas.No puedes verlas pero existen..

μια z750 κακο??????

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    μια z750 κακο??????
    Τι μηχανή έχεις τώρα?

στελλιτα 3000 κανει αυτο που σκεφτεσε να παρεισ??? τοσα εδωσα για κατι απλο !!!!! τα εδωσα ετσι απλα

scooter εχω

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μήπως καλύτερα να κρατήσεις το scooter κάμποσο καιρό ακόμα, να μάθεις καλύτερα & να βγάλει & τα λεφτάκια του & αργότερα να προχωρήσεις σε αγορά νέας?

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: τι να κανω???

Η γνώμη μου είναι μόλις ξεχρεώσεις αυτό που έχεις πήγαινε για το z! Εντομεταξύ αν το προσέχεις και το συντηρείς μπορείς να πετύχεις καλή μεταπωλητική τιμή ώστε να διαθέσεις τα χρήματα αυτά στο z. Τώρα αν δεν κοιμάσε τα βράδυα και παθαίνεις εγκεφαλικό όταν το βλέπεις στον δρόμο, πήγαινε πάρτο. Επίσης ψάξε για μεταχειρησμένα!

Απο άλλη οπτική πλευρά, είσαι έτοιμη για 110 άλογα?
    Chris

λεσ ????

ζηλευω ομωσ

στελλιτα 3000 κανει αυτο που σκεφτεσε να παρεισ??? τοσα εδωσα για κατι απλο !!!!! τα εδωσα ετσι απλα
    koita 3130 europoulakia exei to XT125x pou thelw na parw...pros to paron gia mena einai arketa alla epeidi to goustarw tha ta dwsw..den eimai gia kati parapanw kai den milw apo xrimatikis apopsis alla kai apo kibika...me ta 125 mia xara eimai..
    eimai oligarkis...xexexe
    Aquellos que cuidan de ti, son como las estrellas.No puedes verlas pero existen..

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56
  3. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  4. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  5. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα