Παιδια, το θεμα ειναι πολυ απλο: Θελω να κανω μια 3ημερη εκδρομη στην Βορεια Ελλαδα, και ψαχνω 1-2 ατομα παρεα.
Βλεπετε, τωρα που εχω μηχανη παντος εδαφουςθελω επιτελους να κανω διαδρομες στη φυση! Χωμα, λασπη, δαση, κατασκηνωση στην υπαιθρο κλπ κλπ...
Προσφατα (ξανα)διαβασα μια παλια εκδρομη του ΜΟΤΟ με on-off μηχανες απο Ηγουμενιτσα μεχρι Αλεξανδρουπολη, ακολουθοντας τη συνοριακη γραμμη -μια διαδρομη περιπου 1,500 χλμ.
Αυτοι βεβαια πηγαν απο χωμα και δασικους δρομους ως επι το πλειστον κανοντας τη διαδρομη σε 6 ημερες.
Εγω δεν εχω σκοπο να κανω κατι τοσο hard core (και να ηθελα δηλαδη δεν...), αλλα θελω παρα πολυ να κανω την διαδρομη αυτη, οποτε σκεφτηκα να ξεκινησω απο Πρεσπες και να φτασω Αλεξανδρουπολη.
Ακολουθοντας στο χαρτη ΔΡΟΜΟΥΣ (οποτε -λογικα- μιλαμε για ασφαλτο/βατο χωμα μεσες ακρες) και προσπαθοντας να ειμαι πιστος στη συνοριογραμμη οσο γινεται βγαινει μια διαδρομη 1,100 χλμ περιπου. Βεβαια οπου βρουμε δασικους δρομους, και ξερουμε οτι ειναι βατοι θα παμε!
Σκεψη ειναι να ξεκινησω απο Πεμπτη μεσημερι/απογευμα, ωστε βραδυ να ειμαι Πρεσπες, και απο το επομενο πρωι να ξεκινησω τη διαδρομη...
Το ολο προγραμμα ειναι σε βαση "βλεποντας και κανοντας". Αν βρουμε τα σκουρα παμε απο αλλου η κοβουμε δρομο.![]()
Επισης, αν μπορει κανενας απο τους αγαπητους χωματερους/βουνισιους να μου δωκει ενα πιο λεπτομερη χαρτη απο το autoroute θα του ειμαι ευγνωμων.
Ημερομηνια που σκεφτομαι να το κανω ειναι την επομενη εβδομαδα. Τι λετε; Θελει κανεις να παμε παρεα;![]()