Θέλετε να φτάσει η κατάσταση να συμβει και στο δικό σας παιδί;;;
θέλω να πάρετε θέση αν δεν σας πειράζει.
http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11
It's the end of the world as we know it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από x_ta_see
απλά ΑΙΣΧΟΣ....
έπρεπε να υπάρχει μηχανή του χρόνου ...
να μεταφέρουμε τους ιδρυτές και τα μέλη του κόμματος αυτού στην παιδική τους ηλικία και να τους... @#%$^@...
Να δούμε θα τους άρεσε;;;
Με ποιο δικαίωμα θέλουν να το κάνουν στα παιδιά μας ;;;
Βασικα μιλαμε για ενα κρατος το οποιο δεν εχει ουτε ιερο, ουτε οσιο, σε θεματα ναρκωτικων πορνειας και δεν ξερω και γω τι αλλο...
Βασικα αν προκειται για το δικο μου παιδι,δεν θα το σκεφτω πολυ...
9βολα στην mossberg,οτι απομεινει απο αυτον που θα απλωσει χερι στο παιδι μου σε μια σκουπιδοσακουλα και πεταμα στον πιο κοντινο σκουπιδοτοπο...
Καθαρες και ομορφες λυσεις...
Ετσι κι αλλιως σε τετοιους ''ανθρωπους'', δεν χωραει καμμια αλλη δικαιοσυνη, εκτως απο την παραπανω...
Παντως, ειμαι περιεργος να δω τι εχει να γινει,ετσι και βγει κανα τετοιο πατσαβουρι εδω και κανει οτι ιδρυει ενα τετοιο κομμα...![]()
Σπρώχνουν τον κόσμο προς την αυτοδικία τελικά,αυτό θέλουν να κάνουν,να δημιουργήσουν ζούγκλα.Πάρτε τον νόμο στα χέρια σας και προστατέψτε τα παιδιά σας γιατί οι νόμοι δεν θα το κάνουν.Οι παιδόφιλοι θέλουν σκότωμα αλλά πλέον το ίδιο θέλουν και αυτοί που βγάζουν τους νόμους που τους προστατεύουν
Fortis Fortuna Adiuvat
Ε, ναι!!.. +1000!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Βασικα μιλαμε για ενα κρατος το οποιο δεν εχει ουτε ιερο, ουτε οσιο, σε θεματα ναρκωτικων πορνειας και δεν ξερω και γω τι αλλο...
9βολα στην mossberg,οτι απομεινει απο αυτον που θα απλωσει χερι στο παιδι μου σε μια σκουπιδοσακουλα και πεταμα στον πιο κοντινο σκουπιδοτοπο...
Ετσι κι αλλιως σε τετοιους ''ανθρωπους'', δεν χωραει καμμια αλλη δικαιοσυνη, εκτως απο την παραπανω...
Παλουκωμα και σταυρωμα σε δημοσιους χωρους....μετα απο καμμια εβδομαδα στην πυρα....κοιτα ρε π@υστη μου,που σε καποια πραγματα οι μουσουλμανικες χωρες εχουν δικιο....οσο βαρβαρο και να ακουγεται....![]()
+1000000Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Παντως, ειμαι περιεργος να δω τι εχει να γινει,ετσι και βγει κανα τετοιο πατσαβουρι εδω και κανει οτι ιδρυει ενα τετοιο κομμα...![]()
Τα θέματα πορνείας αλκοολ κλπ δεν με απασχολούν. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και ζει με τις συνέπειές τους.
Το σκεπτικό πίσω από απόφαση άδειας για την ίδρυση και λειτουργία αυτού του κόμματος είναι η ελευθερία της έκφρασης. Παρόμοιο πρόβλημα είχαν και στην Σουηδία με την παιδεραστία πρίν κάποια χρόνια, το οποίο λύθηκε με παρέμβαση της βασίλισσας.
Ελευθερία σκέψης και έκφρασης δεν θέλετε? Φατε την λοιπόν στην μάπα.
Οσο για το εδώ, νομίζω ότι η υπόθεση Δουρή έδειξε τις απόψεις μας. Και ας μην είχε κάνει τίποτα όπως αποδείχτηκε αργότερα.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Τι να πω ρε γμτ.Δεν είμαι Αγίος όπως δηλώνω & στο profile μου "Αμαρτιών συλλέκτης" αλλά οπως είπε & ο φίλος παραπάνω αρχιζω να νοσταλγώ καποια ολοκληρωτικά καθεστώτα σε μουσουλμανικές χώρες οταν βλέπω κατι τέτοιες "ελευθερίες έκφρασης"
Δυστυχώς είμαι μακριά για να πιάσω τον ανώμαλο πρόεδρο του εν λόγω κόμματος και να του συνθλίψω το κρανίο!
Αιδώς αχρείοι!
Φάτε πολιτισμένη Ευρώπη!
Εμεις που μενουμε εδω και βλεπουμε τι γινεται δε σε λεω τι αναγουλα μας ερχεται !
Ειδικα οι ντοπιοι πεδεραστες πανε γι' αυτο το λογο Ταϋλανδη και σε διαφορες χωρες εκει σαπερα για να βρισκουν αγορακια και μικρα κοριτσακια !!
Αλλα εφοσον υπαρχει αγορα και ζητηση σε χωρες σαν την ολλανδια που βασιζοντουσαν παντα στο εμποριο (18 αιωνα ητανε η χωρα που εκανε το δουλεμποριο και ειχε το μονοπωλιο στο εμποριο οπιου) τι περιμενεις ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
prepi na kserete oti afti pou apofasizoun aftous tous nomous ine ke i drastes tis pedofilias
ke ine eksakrivomeno pia to kseri ke i koutsi maria
ke giati ta kologeria na pidane ta pedia sas na ikanopioun tin anomalia tous ke na diokonte?
psifizoun oloi mazi vouleftes ke dikastiki enan nomo
pou 8e mporoun na diplaronoun to 12xrono koritsaki sas na to pidane ke na vgenoun zaxari
ke ma8ete na lete ta pragmata me to onoma tous
8eloun na gamane ta pedia sas
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Προσπαθώ πάντα να βλέπω τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, αλλα ρε παιδιά απο όποια οπτική γωνία και να το δώ το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου.![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Παλουκωμα και σταυρωμα σε δημοσιους χωρους....μετα απο καμμια εβδομαδα στην πυρα....κοιτα ρε π@υστη μου,που σε καποια πραγματα οι μουσουλμανικες χωρες εχουν δικιο....οσο βαρβαρο και να ακουγεται....![]()
![]()
![]()