Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Τι αποφασίζουν μερικοι για τα παιδιά μας

Αμαρτιών συλλέκτης

Τι αποφασίζουν μερικοι για τα παιδιά μας

Θέλετε να φτάσει η κατάσταση να συμβει και στο δικό σας παιδί;;;
    θέλω να πάρετε θέση αν δεν σας πειράζει.

http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11

Παλαιό μέλος
    It's the end of the world as we know it.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Τι αποφασίζουν μερικοι για τα παιδιά μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από x_ta_see
    Θέλετε να φτάσει η κατάσταση να συμβει και στο δικό σας παιδί;;;
    θέλω να πάρετε θέση αν δεν σας πειράζει.

http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11

απλά ΑΙΣΧΟΣ....

έπρεπε να υπάρχει μηχανή του χρόνου ...
    να μεταφέρουμε τους ιδρυτές και τα μέλη του κόμματος αυτού στην παιδική τους ηλικία και να τους... @#%$^@...
    Να δούμε θα τους άρεσε;;;

Με ποιο δικαίωμα θέλουν να το κάνουν στα παιδιά μας ;;;

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Βασικα μιλαμε για ενα κρατος το οποιο δεν εχει ουτε ιερο, ουτε οσιο, σε θεματα ναρκωτικων πορνειας και δεν ξερω και γω τι αλλο...

Βασικα αν προκειται για το δικο μου παιδι,δεν θα το σκεφτω πολυ...

9βολα στην mossberg,οτι απομεινει απο αυτον που θα απλωσει χερι στο παιδι μου σε μια σκουπιδοσακουλα και πεταμα στον πιο κοντινο σκουπιδοτοπο...

Καθαρες και ομορφες λυσεις...

Ετσι κι αλλιως σε τετοιους ''ανθρωπους'', δεν χωραει καμμια αλλη δικαιοσυνη, εκτως απο την παραπανω...

Παντως, ειμαι περιεργος να δω τι εχει να γινει,ετσι και βγει κανα τετοιο πατσαβουρι εδω και κανει οτι ιδρυει ενα τετοιο κομμα...

Σπρώχνουν τον κόσμο προς την αυτοδικία τελικά,αυτό θέλουν να κάνουν,να δημιουργήσουν ζούγκλα.Πάρτε τον νόμο στα χέρια σας και προστατέψτε τα παιδιά σας γιατί οι νόμοι δεν θα το κάνουν.Οι παιδόφιλοι θέλουν σκότωμα αλλά πλέον το ίδιο θέλουν και αυτοί που βγάζουν τους νόμους που τους προστατεύουν
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Βασικα μιλαμε για ενα κρατος το οποιο δεν εχει ουτε ιερο, ουτε οσιο, σε θεματα ναρκωτικων πορνειας και δεν ξερω και γω τι αλλο...

9βολα στην mossberg,οτι απομεινει απο αυτον που θα απλωσει χερι στο παιδι μου σε μια σκουπιδοσακουλα και πεταμα στον πιο κοντινο σκουπιδοτοπο...

Ετσι κι αλλιως σε τετοιους ''ανθρωπους'', δεν χωραει καμμια αλλη δικαιοσυνη, εκτως απο την παραπανω...
    Ε, ναι!!.. +1000!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλουκωμα και σταυρωμα σε δημοσιους χωρους....μετα απο καμμια εβδομαδα στην πυρα....κοιτα ρε π@υστη μου,που σε καποια πραγματα οι μουσουλμανικες χωρες εχουν δικιο....οσο βαρβαρο και να ακουγεται....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Παντως, ειμαι περιεργος να δω τι εχει να γινει,ετσι και βγει κανα τετοιο πατσαβουρι εδω και κανει οτι ιδρυει ενα τετοιο κομμα...
    +1000000

Τα θέματα πορνείας αλκοολ κλπ δεν με απασχολούν. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και ζει με τις συνέπειές τους.

Το σκεπτικό πίσω από απόφαση άδειας για την ίδρυση και λειτουργία αυτού του κόμματος είναι η ελευθερία της έκφρασης. Παρόμοιο πρόβλημα είχαν και στην Σουηδία με την παιδεραστία πρίν κάποια χρόνια, το οποίο λύθηκε με παρέμβαση της βασίλισσας.

Ελευθερία σκέψης και έκφρασης δεν θέλετε? Φατε την λοιπόν στην μάπα.

Οσο για το εδώ, νομίζω ότι η υπόθεση Δουρή έδειξε τις απόψεις μας. Και ας μην είχε κάνει τίποτα όπως αποδείχτηκε αργότερα.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αμαρτιών συλλέκτης
    Τι να πω ρε γμτ.Δεν είμαι Αγίος όπως δηλώνω & στο profile μου "Αμαρτιών συλλέκτης" αλλά οπως είπε & ο φίλος παραπάνω αρχιζω να νοσταλγώ καποια ολοκληρωτικά καθεστώτα σε μουσουλμανικές χώρες οταν βλέπω κατι τέτοιες "ελευθερίες έκφρασης"

Δυστυχώς είμαι μακριά για να πιάσω τον ανώμαλο πρόεδρο του εν λόγω κόμματος και να του συνθλίψω το κρανίο!
    Αιδώς αχρείοι!
    Φάτε πολιτισμένη Ευρώπη!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εμεις που μενουμε εδω και βλεπουμε τι γινεται δε σε λεω τι αναγουλα μας ερχεται !

Ειδικα οι ντοπιοι πεδεραστες πανε γι' αυτο το λογο Ταϋλανδη και σε διαφορες χωρες εκει σαπερα για να βρισκουν αγορακια και μικρα κοριτσακια !!

Αλλα εφοσον υπαρχει αγορα και ζητηση σε χωρες σαν την ολλανδια που βασιζοντουσαν παντα στο εμποριο (18 αιωνα ητανε η χωρα που εκανε το δουλεμποριο και ειχε το μονοπωλιο στο εμποριο οπιου) τι περιμενεις ;;;

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    prepi na kserete oti afti pou apofasizoun aftous tous nomous ine ke i drastes tis pedofilias
    ke ine eksakrivomeno pia to kseri ke i koutsi maria
    ke giati ta kologeria na pidane ta pedia sas na ikanopioun tin anomalia tous ke na diokonte?
    psifizoun oloi mazi vouleftes ke dikastiki enan nomo

pou 8e mporoun na diplaronoun to 12xrono koritsaki sas na to pidane ke na vgenoun zaxari

ke ma8ete na lete ta pragmata me to onoma tous

8eloun na gamane ta pedia sas
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Προσπαθώ πάντα να βλέπω τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό, αλλα ρε παιδιά απο όποια οπτική γωνία και να το δώ το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Παλουκωμα και σταυρωμα σε δημοσιους χωρους....μετα απο καμμια εβδομαδα στην πυρα....κοιτα ρε π@υστη μου,που σε καποια πραγματα οι μουσουλμανικες χωρες εχουν δικιο....οσο βαρβαρο και να ακουγεται....

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2007, 09:48
  2. Τι γνώμη έχετε για τα κράνη Hjc?
    από GATHAN στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 23:52
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2007, 03:43
  4. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 24ωρα Video Club
    από athas62 στο forum Off topic