Με απλά λόγια γιατί αυτά τα broadband και τα ethernet που ακούω τώρα τελευταία δεν μου λένε τίποτα..
Ρε παιδιά πριν ένα χρόνο είχα κάνει μια σύνδεση DSL 384 Kb (ανάθεμα και ξέρω αν έγραψα σωστά τη μονάδα μέτρησης) και κάποια στιγμή ο ΟΤΕ (απ'ότι λέγανε δηλαδή) διπλασίασε (τις γραμμές;) και η δική μου σύνδεση έγινε 768άρα όπως μου τη λέγανε.
Το ρεζουμέ είναι πως μέσα στο ίντερνετ οι σελίδες άλλαζαν γρήγορα και οπωσδήποτε είχαν τριπλάσια ταχύτητα απ'τη ρημαδοσύνδεση που έκανα πρόσφατα στα 1024 (ούτε το νούμερο που έγραψα δεν ξέρω αν είναι σωστό)![]()
Τι διάολο γίνεται ; Κάνεις μια σύνδεση της ίδιας εταιρίας ένα χρόνο μετά, καλύτερη και γρηγορότερη υποτίθεται, ναι οκ πληρώνεις λιγότερα λόγω του ότι πέσανε οι τιμές (βγήκανε στην επιφάνεια και οι υπερσυνδέσεις τώρα...τα υπερσέρφινγκ να ουμ') και το ίντερνέτ σου δουλεύει με χρονοκαθυστέρηση.
Γέμισαν οι γραμμές του ΟΤΕ με νέες συνδέσεις ; Παρέχουν νέες συνδέσεις σε πελάτες και πατάνε πάνω σε ένα υπερφορτωμένο δίκτυο ;
Δεν έχω ιδέα απ'αυτά γι'αυτό τα λέω λίγο μπακαλίστικα (τι λίγο δηλαδή..)
Τα νεύρα μου ρε γαμώτο, 1000άρα σύνδεση λέω πως έχω τώρα αλλά όταν έβαζα το καλώδιο απ'το πισί στην πρίζα του τηλεφώνου και αγόραζα κάρτες σύνδεσης απ'το περίπτερο έκανα καλύτερα τη δουλειά μου (δουλειά το λέμε τώρα..)![]()
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ ; Μπινελίκι σηκώνει η τσάμπα χαλιέμαι ;![]()