Ξέρει κάποιο(α) παιδάκι(α) να μου πεί τι χρονιές βγήκετο ασημί μοντέλο και τι διαφορές έχει απο το πορτοκαλί;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...![]()
![]()
:rotflmao:
Ξέρει κάποιο(α) παιδάκι(α) να μου πεί τι χρονιές βγήκετο ασημί μοντέλο και τι διαφορές έχει απο το πορτοκαλί;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...![]()
![]()
:rotflmao:
Το 2001 στο Rally της ιΑγύπτου και το 2002 στην παραγωγή...
Το ασημί ήταν πιο κοντό από το πορτοκαλί, αλλά μετά ψήλωσε και επίσης κόντινε και το πορτοκαλί, οπότε άστα να πάνε ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
υ και το 2002 στην παραγωγή...
2003
sorry alla den katalavenei.Δηλαδή τα ασημί που κυκλοφορούν μέχρι πότε έβγαιναν στη παραγωγή και ποια είναι τα ψηλά απο αυτά;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το 2001 στο Rally της ιΑγύπτου και το 2002 στην παραγωγή...
Το ασημί ήταν πιο κοντό από το πορτοκαλί, αλλά μετά ψήλωσε και επίσης κόντινε και το πορτοκαλί, οπότε άστα να πάνε ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.T.A.
2003![]()
![]()
2002 !!
(απλά ονομάσανε 2003 τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν από το καλοκαίρι του 2002..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Φιλαράκια λοιπόν μου αρέσει το εργαλείο και ψάχνω ανάμεσα σε 2-3 κάποια που ξέρω. Επειδή και εδώ ισχύει το πάρε απο σπίτι στα σίγουρα το καλό κορίτσι (GS 1150) αλλά μη ζητάς τις τρελές νύχτες (και μέρες) μαζί της....Ή....τελικά η σκέψη σου είναι στο πάθος (950)και αυτό ως γνωστό έχει τις επιπτώσεις του (ψυχική υγεία και τσέπη);;;
Μη το ρίξουμε όμως τόσο στη φιλοσοφία γιατι αυτό που ζητάω να μάθω είναι μάλλον απλό:
1)Κάποια σίγουρη πατέντα έχει τελικά υπάρξει για τον κωλ@ συμπλέκτη γιατί έχω διάθεση να κάνω και το μάστορα μοναχός μου;
2)Τι να κοιτάξω προληπτικά ή να αλλάξω-βελτιώσω ώστε να προλάβω μεγαλύτερες "λιγούρες";;
Αυτά τα ολίγα...
Για αρχή να κοιτάξεις να μην είναι μοντέλο 2003![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Στη περίπτωση που είναι εισαγωγής και δεν υπάρχει ή πρώτη άδεια κυκλοφορείας πως μπορώ να ξέρω χρονιά παραγωγής; Μήπως απο τον αριθμό πλαισίου γίνεται κάτι;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Για αρχή να κοιτάξεις να μην είναι μοντέλο 2003![]()
Λοιπόν τα 2003 βγήκαν μόνο σε ασημένια το απλό και σε πορτοκαλί με μάυρο φτερό μπροστά τα S.
Αν έχει αλλάξει φτερό θα δυσκολευτείς να το καταλάβεις. Επίσης το 2003 S ήταν το ψηλότερο
της εποχής μαζί με το μπλε GO του 2004 και το τελευταίο 2007 (990 πλέον). Σε όλα αυτά είναι 265 η διαδρομή τους.
Κοίτα αν έχει κάνει όλες τις ανακλήσεις-οδηγίες της ΚΤΜ και τσέκαρε κάτω από το stand το πλαίσιο για ραγίσματα.
Αν όχι πάρτο!![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
το 950 απο το 2003 που ξεκινησε....καθε χρονια ηταν και πιο κοντο..
καμια σχεση η διαδρομη των αναρτησεων του 990s(245/245) με το 950s...
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
το 2007 ξαναγύρισε στις τότε αναρτήσεις των 2003 και 2004 μοντέλων!Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
το 950 απο το 2003 που ξεκινησε....καθε χρονια ηταν και πιο κοντο..
καμια σχεση η διαδρομη των αναρτησεων του 990s(245/245) με το 950s...
![]()
(το λέει και το manual).
![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
τελικα εχεις δικιο....δεν το ειχα προσεξει...
![]()
![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Τα ασημί είναι του 2003. Η ανάρτησή τους είναι η ψηλότερη από τα μή S. Τσέκαρε και το συμπλέκτη για ελλειπή αποσύμπλεξη. Αυτό με παίδεψε πιό πολύ από όλα.
Πως να το τσεκάρεις; Αν μπαίνουν και βγαίνουν καρφωτές μόνο;Αν υπάρχει ζημιά στούς δίσκους πως το καταλαβαίνεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Τα ασημί είναι του 2003. Η ανάρτησή τους είναι η ψηλότερη από τα μή S. Τσέκαρε και το συμπλέκτη για ελλειπή αποσύμπλεξη. Αυτό με παίδεψε πιό πολύ από όλα.
Επίσης έχω διαβάσει για ζημιές απο βίδες που έχουν φύγει απο βολάν κλπ και τα κάνανε όλα μίξερ. Αυτό προϋποθέτει ότι ξεβιδώνεις τα καπάκια κάθε τόσο και σφίγεις βίδες ή αυτά γίνονται υποχρεωτικά στα service και εξαρτάται απο το φιλότιμο του μάστορα;