Εχουν τρελλαθει οι νταλικιερηδες
![]()
τι πρεπει να γινει ρε μπουστη μπας και αλλαξει κατι...επαγγελματιες οδηγοι σου λεει μετα!
@ρχιδ@@ επαγγελματιες ειναι!
Δολοφονοι...
![]()
Εχουν τρελλαθει οι νταλικιερηδες
![]()
τι πρεπει να γινει ρε μπουστη μπας και αλλαξει κατι...επαγγελματιες οδηγοι σου λεει μετα!
@ρχιδ@@ επαγγελματιες ειναι!
Δολοφονοι...
![]()
"If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....
:a53: :a53: :a53:
:a31:
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Καλά κι αυτός που παρακολουθεί το μονιτορ τι κάνει ;;;;;;;
Μάκης
Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Καλά κι αυτός που παρακολουθεί το μονιτορ τι κάνει ;;;;;;;
:a31: αυτος που παρακολουθει...τοχει γυρισει στον αυτοματο πιλοτο
"If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....
Επαγγελματίες μαλάκες είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
Εχουν τρελλαθει οι οι νταλικιερηδες @ρχιδ@@ επαγγελματιες ειναι!
Δολοφονοι...
![]()
Ειλικρινά, δεν μπορώ να το πιστέψω...
Ρε μπας κι είναι κανα μονταζ;
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
καλά το βίντεο είναι απίστευτο έτσι..
τουφεκισμό με συνοπτικες διαδικασίες μάλιστα..
σίγουρα ότι λεμε γι αυτούς στο βίντεο είναι και λίγα αλλά μην το γενικεύμε για όλους τους νταλικέριδες. δεν είναι όλοι σαν αυτα τα καθίκια που είδαμε..
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Στην Ελλάδα υπάρχει η κλασική μαλ@κισμένη εκδοχή που λέει ότι όποιος οδηγάει μεγάλο όχημα (νταλίκες, μπολντόζες, λεφωρεία..) δε φοβάται κάτι. Νόμος της ζούγκλας δηλαδή κανονικά. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι άλλοι τρόμπες που παρότι οδηγάνε κάτι μικρό (σε όγκο αναφέρομαι πάντα) κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Βασικά εκεί έπρεπε να κατέβουν όσοι είχαν σταματήσει, να τους κάνουν τόπι στο ξύλο, να τους γδύσουν & να τους πετάξουν τα κλειδιά από τις νταλίκες στα φρεάτια, & στη συνέχεια να φύγουν.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
καλά το βίντεο είναι απίστευτο έτσι..
τουφεκισμό με συνοπτικες διαδικασίες μάλιστα..
σίγουρα ότι λεμε γι αυτούς στο βίντεο είναι και λίγα αλλά μην το γενικεύμε για όλους τους νταλικέριδες. δεν είναι όλοι σαν αυτα τα καθίκια που είδαμε..
ναι δεν είναι όλοι ετσι.....
ΑΛΛΑ ΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.............
και δεν είναι δικό τους το φταίξιμο 100%....
αλλά και των εταιριών (ηθικών αυτουργών) όπου τους απειλούν ότι αν δεν παραδώσουν την παραγγελία σε κάποιο χρόνο δε θα τους πληρώσουν...έτσι αναγκάζοντε σε τέτοιου είδους μαλακίες και καφρίλες..
Το συγκεκριμενο βιντεο δεν ειναι απο Ελλαδα.
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι μ@λακιες δεν συμβαινουν.
και οι εταιρίες φταίνε, και οι φορτηγατζήδες φταίνε, και η κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει φταίει.. σύμφωνοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
ναι δεν είναι όλοι ετσι.....
ΑΛΛΑ ΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.............
αλλά και των εταιριών (ηθικών αυτουργών) όπου τους απειλούν ότι αν δεν παραδώσουν την παραγγελία σε κάποιο χρόνο δε θα τους πληρώσουν...έτσι αναγκάζοντε σε τέτοιου είδους μαλακίες και καφρίλες..
αλλά δεν είναι τόσοι πολλοί οι κάφροι. ή τουλάχιστον έγω δεν έχω πέσει σε πολλούς...![]()
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
αυτή η άποψή που έχω, διαμορφόθηκε από κάποια ταξίδια που έχω κάνει με καράβι βενετία-ηγουμενίτσα και έχω ακούσει συζητήσεις νταλικιέριδων....Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
και οι εταιρίες φταίνε, και οι φορτηγατζήδες φταίνε, και η κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει φταίει.. σύμφωνοι.
αλλά δεν είναι τόσοι πολλοί οι κάφροι. ή τουλάχιστον έγω δεν έχω πέσει σε πολλούς...![]()
![]()
μιλάμε είναι ΚΑΦΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!![]()
και αυτές τις καφρίλες που κάνουν τις συζητάνε με μία απάθεια.......
λες και είναι καθημερινό φαινόμενο........(μάλλον γι'αυτούς είναι)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
"Βασικά εκεί έπρεπε να κατέβουν όσοι είχαν σταματήσει, να τους κάνουν τόπι στο ξύλο, να τους γδύσουν & να τους πετάξουν τα κλειδιά από τις νταλίκες στα φρεάτια, & στη συνέχεια να φύγουν. "
εισαι ωραιος...και λιγα λες
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
"ναι δεν είναι όλοι ετσι.....
αλλά και των εταιριών (ηθικών αυτουργών) όπου τους απειλούν ότι αν δεν παραδώσουν την παραγγελία σε κάποιο χρόνο δε θα τους πληρώσουν...έτσι αναγκάζοντε σε τέτοιου είδους μαλακίες και καφρίλες.."
δολοφονια απο προθεση δηλαδη...για να παραδωσουν στο σωστο χρονο.
και καλα οι εταιριες απαιτουν,αυτοι που πρωτα ειναι "ανθρωποι" και μετα "οδηγοι" γιατι το δεχονται?
γιατι δεν αντιδρουν?ακουσατε εσεις να γινεται καμμια καταγγελια απο το σωματειο των επαγγελματιων οδηγων?
Μονο αν γινει κανα δυστυχημα ασχολουνται ολοι και καταγγελουν(εκ των υστερων παντα).
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
...έτσι αναγκάζοντε σε τέτοιου είδους μαλακίες και καφρίλες..
Ε και ....??????
'Ολοι τους δεν περνούν από τα Τέμπη?
Δεν το βλέπουν το μνήμα με τα 21 παιδιά?
Τι θα πεί βιάζομαι για το μεροκάματο?
Μαζί το παίρνουμε ή είναι δικός τους ο δρόμος , όπως λέμε "είναι το δικό μου γραφείο, είναι το δικό μου μαγαζί..?
'Αξεστοι και τσαμπουκαλεμένοι πίσω από 40 τόνους σίδερο, με νοοτροπία αυτομεταφερόμενου κατσαπλιά.....
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων