Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 120

Θέμα: Emo

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Emo

βρήκα αυτό στα σημερινά νέα

Το δεκάχρονο αγόρι δυσκολευόταν να βρει επίθετα για να περιγράψει στους γονείς του τον συμμαθητή του. Ώσπου το βρήκε: «Να, είναι ΕΜΟ». Δηλαδή; Τι σημαίνει αυτή η λέξη; «Ε, ανοίξτε το ΥouΤube για να δείτε!».
    Έχουμε αναφερθεί ξανά από αυτή τη γωνίτσα στον μαγικό εκείνο στίχο του Μιχάλη Γκανά «Με τα παιδάκια μας στον ώμο/ για να μας δείχνουνε τον δρόμο», που τον ακούμε δυστυχώς πλέον στο ραδιόφωνο μόνο όταν είναι να ντύσει μουσικά μια καινούργια φωτιά. Μα ο στίχος δεν είναι απαισιόδοξος, στην πραγματικότητα είναι ανατρεπτικός, προαναγγέλλει μια τάση, ένα καινούργιο παγκόσμιο φαινόμενο, μια νέα γενιά που αντιστρέφει τη φορά της μετάδοσης του πολιτισμού: δεν είναι πια (μόνο) από τους μεγάλους προς τους μικρούς, αλλά και από τους μικρούς προς τους μεγάλους. Τα παιδιά διδάσκουν τους γονείς πώς να μιλούν, πώς να ντύνονται, πώς να ζουν- αρκεί βέβαια εκείνοι να έχουν τον χρόνο να τα ακούσουν.
    «Παιδιά των παιδιών τους»: έτσι χαρακτηρίζει η Ρεπούμπλικα τους σημερινούς γονείς. Ήδη πριν από δέκα χρόνια μιλούσαν γι΄ αυτό το θέμα στο βιβλίο τους «Εις το όνομα του υιού» ο διάσημος ψυχοπαθολόγος Μάσιμο Αμανίτι και ο γιος του ο Νικολό, που είναι σήμερα ειδικός στα ηλεκτρονικά παιχνίδια (απλή συνωνυμία με τον δικό μας Νίκο Αμανίτη, που δεν έχει και μεγάλη σχέση με τα ηλεκτρονικά). Από αυτά τα παιχνίδια, ή τουλάχιστον κάποια από αυτά τα παιχνίδια, μαθαίνουν σήμερα τα παιδιά αρχαία ιστορία και γεωγραφία, τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας και τις πολεμικές στρατηγικές των Ιαπώνων. Αν οι γονείς τους λάμβαναν τις γνώσεις με αργό και κοπιαστικό τρόπο ξεφυλλίζοντας τεράστιους τόμους στις βιβλιοθήκες, εκείνοι τις έχουν συνεχώς δίπλα τους κινώντας απλώς ένα ποντίκι. Εφήμερο, ίσως, αλλά αποτελεσματικό.
    Το κοινωνικό τμήμα ενός από τα σημαντικότερα τραπεζικά ινστιτούτα της Ευρώπης, της ισπανικής La Caixa, οργανώνει σεμινάρια πληροφορικής για ηλικιωμένους: σε 421 εικονικές αίθουσες, σκορπισμένες σε 564 κέντρα όλης της Ισπανίας, σπουδάζουν αυτή τη στιγμή 300.000 μαθητές, όλοι άνω των εξήντα. Στη σχετική διαφήμιση, που μεταδίδεται διαρκώς από την τηλεόραση, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ταξιδεύει στη Ρώμη, στο Παρίσι, στη Βενετία. Εκείνος τη βγάζει μια φωτογραφία με το κεφάλι λίγο στο πλάι. Εκείνη τον βγάζει μια φωτογραφία με το χέρι σηκωμένο. Όταν επιστρέφουν στο σπίτι, ανοίγουν τον υπολογιστή και μοντάρουν τις φωτογραφίες με τη βοήθεια του Ρhotoshop. Στο τέλος της διαδικασίας, φαίνονται σε μια φωτογραφία να χαμογελούν αγκαλιασμένοι.
    «Το να δίνεις στους ηλικιωμένους τη δυνατότητα να χειρίζονται τις νέες τεχνολογίες δεν είναι μόνο ένας τρόπος να ομορφαίνεις τα γηρατειά τους, αλλά και μια επένδυση», λέει ο 30χρονος Χαβιέρ Μολίνας, συντονιστής μιας από τις ομάδες εθελοντών που εργάζονται στο πρόγραμμα. Έχει αποδειχθεί ότι ένας ηλικιωμένος που ξέρει να χρησιμοποιεί το Ιnternet κοστίζει στις κοινωνικές υπηρεσίες 40% λιγότερο. Δεν είναι κάτι λοιπόν στο οποίο οι τράπεζες θα άξιζε να επενδύσουν;

και αυτό το βίντεο

τι λέτε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    εγω γιατι δεν καταλαβα τι ειναι ΕΜΟ ?

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

Ειναι τα παιδια που πινουν H emo ακομα και τωρα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Emo είναι το στυλ των παιδιών που φοράνε περίεργα ρούχα,έχουνε μαλλιά με φράντζες που κρύβουν το ένα ή και τα δύο μάτια και η νοοτροπία τους είναι κόντρα στο σύστημα,κόντρα στο κατεστημένο,η ζωή δεν αξίζει,γιατί ζούμε;,ποιός είμαι;πού βαδίζω κτλ.Ονομάστηκαν emo από την μουσική που ακούνε και τους αντιπροσωπεύει η οποία είναι γνωστή σαν emotional
    Fortis Fortuna Adiuvat

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu

Πήγαινε αύριο το βραδύ Σύνταγμα στα ΜΑκΝτοναλτς και θα καταλάβεις . Βασικά ΕΜΟ μουσική ποτέ δεν υπήρξε . Μια στιλιστική μόδα είναι που θα περάσει

Σχετικά λινκς

http://godfathers.pblogs.gr/2007/07/...foretikoi.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_(music)

και το καλύτερο ίσως

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Emo

Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Emo είναι το στυλ των παιδιών που φοράνε περίεργα ρούχα,έχουνε μαλλιά με φράντζες που κρύβουν το ένα ή και τα δύο μάτια και η νοοτροπία τους είναι κόντρα στο σύστημα,κόντρα στο κατεστημένο,η ζωή δεν αξίζει,γιατί ζούμε;,ποιός είμαι;πού βαδίζω κτλ.Ονομάστηκαν emo από την μουσική που ακούνε και τους αντιπροσωπεύει η οποία είναι γνωστή σαν emotional

αυτο μου ειπε κ τ ο ανιψουδι..

παει γερασα..
    αλλα τι σχεση εχει αυτο με το ποστ του cityfly?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Πήγαινε αύριο το βραδύ Σύνταγμα στα ΜΑκΝτοναλτς και θα καταλάβεις . Βασικά ΕΜΟ μουσική ποτέ δεν υπήρξε . Μια στιλιστική μόδα είναι που θα περάσει

Σχετικά λινκς

http://godfathers.pblogs.gr/2007/07/...foretikoi.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_(music)

και το καλύτερο ίσως

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Emo

Emo is a style of rock music which describes several independent variations of music with common stylistic roots. As such, use of the term has been the subject of much debate. In the mid-1980s, the term emo described a subgenre of hardcore punk which originated in the Washington, DC music scene. In later years, the term emocore, short for "emotive hardcore"[1][2] or sometimes "emotional hardcore", was also used to describe the emotional performances of bands in the Washington DC scene and some of the offshoot regional scenes such as Rites of Spring, Embrace, One Last Wish, Beefeater, Gray Matter, Fire Party, and later, Moss Icon.

Δεν είναι στυλ μουσικής με την ευρεία έννοια (rock,punk,ethnic) αλλά έχει αρκετά αντιπροσωπευτικά δείγματα που είναι παρακλάδια άλλων στυλ μουσικής,κυρίως Punk και rock
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    κρύβουν το ένα ή και τα δύο μάτια και η νοοτροπία τους είναι κόντρα στο σύστημα,κόντρα στο κατεστημένο,η ζωή δεν αξίζει,γιατί ζούμε;,ποιός είμαι;πού βαδίζω κτλl
    foveri kontra sto sistima
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    foveri kontra sto sistima
    Ελα ντε...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    ... κόντρα στο σύστημα,κόντρα στο κατεστημένο,η ζωή δεν αξίζει,γιατί ζούμε;,ποιός είμαι;πού βαδίζω κτλ.
    Αμ το άλλο ;;;;;;;;

Τι είναι ο κάβουρας ;;;;;; Τι ειν' το ζουμί του ;;;;;;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ;;;;;;;;

Retired Rider Το avatar του/της 675

μια βολτα απο νεο ηρακλειο-μαρουσι θα σε διαφωτιζε..

οσο για τους εμο , ενα εχω να πω....:a31: :a31: :a31:

επισης να εχετε να εχετε υποψη οι ανυποψιαστοι περι εμο..
    πως οχι μονο λενε μπαρουφες περι καταθλιψης λογω εκεινων των κακων που συμβαινουν γυρω τους και στην κοινωνια,
    αλλα δεν ξερουν-εχουν την παραμικρη ιδεα του τι συμβαινει γυρω τους!

το να εισαι εμο, ή μαλλον το να ντυνεσαι εμο (αποκριες το λεω εγω) ειναι δυστυχως η μοδα της νεας γενιας...

δοξα το θεο που δεν αργησα να γεννηθω 2-3 χρονια...!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris

δοξα το θεο που δεν αργησα να γεννηθω 2-3 χρονια...!!

Δεν εχει να κανει η ηλικια αλλα τα μυαλα που κουβαλας, οι εμπειριες και αλλα πολλα τα οποια ειναι προεκταση του "δρομου" που πηρες απο την οικογενεια σου φιλε!

Αμα κατεβω στο συνταγμα με μια ψιλη, θα σας πω εγω μετα για emo και hemo

...παει γερασα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Δεν εχει να κανει η ηλικια αλλα τα μυαλα που κουβαλας, οι εμπειριες και αλλα πολλα τα οποια ειναι προεκταση του "δρομου" που πηρες απο την οικογενεια σου φιλε!

τη σημερινη εποχη δυστυχως οι γονεις αδαιφορουν για την επικρατηση ή μη τετοιων προτυπων..
    ητε δεν εχουν το χρονο να ασχοληθουν αφηνοντας τα παιδια τους ευαλωτα και επηρεασμενα απο τον γυρω τους συνομιληκο κοσμο...

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ημέρα ενός Emo..
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2008, 16:08
  2. Πως λεγετε ο Emo....
    από Sapadak στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 12:32
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 14:01