Λοιπον, ειμαι παντελως ασχετος απο μηχανες και εδω και λιγο καιρο εχω μια honda Bros σαν πρωτη μηχανη...
Να πω την αληθεια δεν πρεπει να ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση, αλλα πονταρα στην αξιοπιστια που αποτι εχω ακουσει-δει εχουν οι Bros....
Το μεγαλο μου προβλημα ως τωρα ειναι το να παρει μπροστα το πρωι που ειναι κρυα...Και ο τροπος που λειτουργει το μοτερ πριν ζεσταθει κυριως.(μετα την παλευει)
Ειναι μεγαλη η πιθανοτητα να εχω κανει εγω καποια βλακεια, η να κανω λαθος χειρισμους μιας και οπως ειπα δεν εχω και πολλη ιδεα.
Τα συμπτωματα ειναι τα εξης:
Δεν παιρνει μπροστα με τιποτα το πρωι αυτες τις μερες που την εχω (κανει κρυο βεβαια αρκετο). Αναγκαστικα οσες φορες την εβαλα μπροστα ηταν τσουλιτη με δευτερα. Μετα επαιρνε κανονικα.(λιγο πιο δυσκολα αν δεν την ζεσταινα καλα, αλλα επαιρνε)
Οταν επαιρνε στην αρχη το μοτερ εκανε ολο αρρυθμιες, μπουκωνε, ανοιγα το γκαζι και δεν εκανε τιποτα, η αργουσε πολυ να επιταχυνει και το εκανε αποτομα με καθυστερηση. Αργοτερα οταν ζεσταινοταν πηγαινε καπως καλυτερα,ειδικα χαμηλα(δεν μπερδευοταν τοσο) αλλα ψηλα παλι εκανε μερικα μπερδεματακια.(μετα τις 6000 πχ) Το τσοκ οταν ειναι ακομα σχετικα κρυα μολις το κατεβασω (κλεισω) τερμα κατω δεν κραταει ρελαντι και σβηνει.
Το αποκορυφωμα ηταν σημερα που δεν επαιρνε ουτε σπρωχτη με δευτερα!!Εκανε πως παιρνει και εσβηνε.
ΑΥτα ειναι τα συμπτωματα.
Τωρα αυτα που εκανα εγω, και οι συμβουλες που χρειαζομαι....
Αρχικα αλλαξα λαδια,φιλτρο λαδιου, μπουζι, μιζα(!)(τα ιδια ομως και μετα απο αυτα,καμια βελτιωση)
Ισως κανω κατι λαθος στον τροπο που το βαζω μπροστα.Ισως το μπουκωνω??Του δινω πολυ γκαζι??Δεν κραταω αρκετη ωρα το κουμπι της μιζας πατημενο??Το τσοκ για να το βαλω μπροστα το βαζω στη θεση τερμα πανω(το μοχλο δλδ), δλδ ανοιχτο...(φανταζομαι).
Θα ελεγα οτι εχει προβλημα η μηχανη, αλλα ο πρωιν ιδιοκτητης με διαβεβαιωσε οταν μιλησαμε οτι κατι κανω λαθος με το γκαζι και το τσοκ και οτι εκεινου του επαιρνε το πολυ με την τριτη στο πολυ κρυο....
Εχω φαει τα χερια μου και τα ποδια μου να σπρωχνω και να μην παιρνει καθε πρωι...Δεν αντεχω αλλο...Ελπιζω να με βοηθησετε γιατι θα την πεταξω απο καναν γκρεμο μου φαινεται...