μην τολμησει και παει κανενας να την δει την ταινια αυτη!!!!!![]()
![]()
![]()
ακομα μια αμερικανικη καραπαπαρια!!!!!!!
αν την ειδε καποιος ας πει την γνωμη του!!!!
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Δηλαδη που ακριβως αποτυχγανε σαν ταινια;Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
![]()
![]()
Σε ρωταω γιατι θελω να την δω και εχω ακουσει αντικρουομενες αποψεις.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Την είδα από τόρεντ πριν μερικές μέρες.Καλό σενάριο θυμίζει αρκετά το OMEGA MAN του 1971 ή μάλλον είναι remake με πιο πολύ action και φυσικά καλύτερα εφέ.Εχει μιά δυό ανατροπές που σε κρατούν σε αγωνία αλλά το σενάριο είναι τελείως επίπεδο και το τέλος αφήνει ένα περίεργο συναίσθημα καθώς έρχεται πολύ γρήγορα και έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει κι άλλη κόπια που έχει πιο ολοκληρωμένες σεκάνς.Πάντως καλή είναι για να περάσεις δυο ωρίτσες.Αν θες την άποψή μου προτίμησε το The Mist (η Ομίχλη) από μιά ιστορία του Στέφεν Κίνγκ είναι πολύ καλύτερη![]()
κοιτα να δεις ειναι και το τι ταινιες βλεπει καποιος......εμενα σαν σεναριο δεν μου αρεσε 100%Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δηλαδη που ακριβως αποτυχγανε σαν ταινια;
Σε ρωταω γιατι θελω να την δω και εχω ακουσει αντικρουομενες αποψεις.![]()
το οτι μπορει καποτε να γινει κατι παρομοιο με καποιον ιο δεν ειναι απιθανο απλα το εργο ηταν πολυ
τραβηγμενο και πολυ αμερικανικο......αλλος ενας αμερικανος μονος του εσωσε τον πλανητη!!!!
τα λογια που ειπα παραπανω τα ειπα και εν βρασμο ψυχης γιατι ποσταρα αμεσως μολις μπηκα σπιτι!!!![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
![]()
![]()
εγω θα παω και λεγε ο,τι θες!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
......αλλος ενας αμερικανος μονος του εσωσε τον πλανητη!!!!
Εδώ στο Independence Day ο αμερικάνος πρόεδρος ηγείται του σμήνους που κατατροπώνει τους εξωγήινους και αναρωτιέσαι;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
καλα ρε πληρωσες 8-9 ευρω να δεις μια ακομα ταινια καταστροφης???? και αν σ'αρεσουν τεσπα... τι το εχεις το ιντερνετ????
δε τα εδινες καλυτερα στο προεδρο να κανει καμια μεταγραφη ρε Θαναση?????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Eγω λεω να πατε να δειτε το Ορφανοτροφειο το οποιο ειναι εργαρα
και να ΜΗΝ πατε να δειτε το Αστερι του βορα το οποιο ειναι μεγαλη μουφα
μια απο τις καλύτερες ταινίες που είχα δεί πιτσιρικάς το omega man.Αργότερα διάβασα και το βίβλίο του Matheson.Υπάρχει και πιο παλία ταινία βασισμένη στο I am Legend του Matheson το the last man on Earth με τον Vincent Price.(τγια αστεράκια!Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Την είδα από τόρεντ πριν μερικές μέρες.Καλό σενάριο θυμίζει αρκετά το OMEGA MAN του 1971 ή μάλλον είναι remake με πιο πολύ action και φυσικά καλύτερα εφέ.Εχει μιά δυό ανατροπές που σε κρατούν σε αγωνία αλλά το σενάριο είναι τελείως επίπεδο και το τέλος αφήνει ένα περίεργο συναίσθημα καθώς έρχεται πολύ γρήγορα και έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει κι άλλη κόπια που έχει πιο ολοκληρωμένες σεκάνς.Πάντως καλή είναι για να περάσεις δυο ωρίτσες.Αν θες την άποψή μου προτίμησε το The Mist (η Ομίχλη) από μιά ιστορία του Στέφεν Κίνγκ είναι πολύ καλύτερη![]()
)
Χαλάλι τα 7 ευρώ πάντα γούσταρα την μεγάλη οθόνη.
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Eκτος του σεναριου που ειναι <<αμερικανια>> η ταινια εχει διαφορα κενα.
Ενω στην αρχη κυλαει αρκετα αργα απο ενα σημειο και μετα η πλοκη ρεει πολυ πιο γρηγορα και φτανει στο τελος διχως να το καταλαβεις και σε ξενερωνει αγρια!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
![]()
![]()
το βιβλιο που γραφτηκε πολλα χρονια πριν
ειναι ολα τα λεφτα.... μονο κ μονο για την εποχη του
απο κει κ περα οπως ο κωδικας da vinci, ο αρχοντας των δαχτυλιδιων,
η αγαπη αργησε μια μερα, οι μαγισσες της σμυρνης
κ ποσα ακομα βιβλια καταπληκτικα
τα χουν κανει ταινια κ τα χουν ξεφτυλισει
![]()
![]()
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
εγώ θα πάω να το δω σήμερα γιατί μ'αρέσουν αυτές οι αμερικανιες περνάει ευχάριστα η ώρα............αυτοι οι αμερικάνοι θα μας σώσουν όλους παρτε το απόφαση, αφου μας έχουν σκοτώσει πρώρτα όμως..........![]()
![]()
ααααααα βασικά μ'αρέσουν πολύ και τα ποπ κορν...............
να πάτε να δείτε και το american gangster γαμάτο ήταν.......![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
egv που εδωσα 20 τι να πω :rotflmao: :rotflmao: δεν ειχε εισητηρια για την απλη αιθουσα και πηγαμε gold classΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα ρε πληρωσες 8-9 ευρω να δεις μια ακομα ταινια καταστροφης????![]()
εμενα απ την ταινια μονο το τελος τις δεν μου αρεσε , αισθανθηκα λες και ηταν μεγαλο το εργο και απλα το κοψανε :wacko:
κατα τ αλλα καλη ηταν αλλα ποιο πολυ μου αρεσε η σαμπανια που σερβιραν δωρεαν , οι καναπεδες που ξαπλωνεις και με ενα κουμπακι τους κανεις οπως γουσταρεις (ολη την ωρα μ αυτο επαιζα,η με την παρεα μουπαρα παρακολουθουσα την ταινια :rotflmao: :rotflmao: )
μια χαρα ητανε:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
να πάτε να δείτε και το american gangster γαμάτο ήταν.......![]()
![]()
![]()
![]()
και αυτο το ειδα πολυ ωραιο
και η τελευταια λεγεωνα επισης ωραια ταινια
και την ψυχραιμια να δειτε πολυ γελιο :rotflmao:
+1000 τα ειδα και τα 2 και ακριβως αυτα πιστευωΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Eγω λεω να πατε να δειτε το Ορφανοτροφειο το οποιο ειναι εργαρα
και να ΜΗΝ πατε να δειτε το Αστερι του βορα το οποιο ειναι μεγαλη μουφα