ozzzzzy τι ktm εχεις? exc η duke? γιατι αν εχεις duke εχω καμια-δυο αποριες
![]()
![]()
οteenαναι...
για πες καμια..Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
![]()
βασικα αν δε κανω λαθος ο οζζυ ειναι 18 που σημαινει οτι αν εχει δουκα, το διπλωμα του δεν κανει. εδω ειναι η πρωτη ερωτηση: τι προστιμα-ποινες εχει να κυκλοφορεις με μηχανη 55 αλογα εχοντας διπλωμα Α1?
μετα, κατα ποσο μπορει ο δουκας, αν οδηγηθει συνετα και ωριμα να αποτελεσει πρωτη μηχανη?
βλεπεις, ηθελα aprilia rs125, αλλα θεωρω πολλα τα τεσσεραμιση χιλιαρικα για ενα 125, τη στιγμη που με 5-6000 παιρνω εναν καλο μεταχειρισμενο δουκα, ο οποιος ειναι συνολικα καλυτερος
οteenαναι...
εγω πρώτη μοτο δουκα πηρα..και ειναι οτι πρεπει.Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
βασικα αν δε κανω λαθος ο οζζυ ειναι 18 που σημαινει οτι αν εχει δουκα, το διπλωμα του δεν κανει. εδω ειναι η πρωτη ερωτηση: τι προστιμα-ποινες εχει να κυκλοφορεις με μηχανη 55 αλογα εχοντας διπλωμα Α1?
μετα, κατα ποσο μπορει ο δουκας, αν οδηγηθει συνετα και ωριμα να αποτελεσει πρωτη μηχανη?
βλεπεις, ηθελα aprilia rs125, αλλα θεωρω πολλα τα τεσσεραμιση χιλιαρικα για ενα 125, τη στιγμη που με 5-6000 παιρνω εναν καλο μεταχειρισμενο δουκα, ο οποιος ειναι συνολικα καλυτερος
Τόσο πολύ πάει ο μεταχειρισμένος δούκας??..στην χρυσή ευκαιρία που έριξα μια ματιά τα μοντέλα του 04, σε καλή κατάσταση (όπως λένε), παίζουν στα 4 χιλιάρικα....Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
τη στιγμη που με 5-6000 παιρνω εναν καλο μεταχειρισμενο δουκα, ο οποιος ειναι συνολικα καλυτερος
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
σε τι ηλικια την πηρες?
και καμια συμβουλη για το τι να προσεξω σε μτχ δουκα? (κατι ακουσα για ραγισμενες κεφαλες σε περιπτωσεις κακης χρησης)
επισης τι γινεται αν με σταματησουν οι μπατσοι? ποσο παει το πακετο?
οteenαναι...
προτιμα και ποινες: σου κοβουν δικαστηριο το οποιο εκδικαζεται σε 1-2 χρονια..το καλο ειναι να χεις προλαβει να βγαλεις το μεγαλο διπλωμα
το αρνητικο ειναι πως αν εμπλακεις σε ατυχημα δεν σε καλυπτει η ασφαλεια οποτε ειτε φταις ειτε οχι παλι πληρωνεις ή δεν πληρωνεσαι..
αν οδηγηθει συνετα και ωριμα ειναι μια ασφαλεστατη μηχανη, αν παλι οδηγηθει χωρις συνεση και ανωριμα ειναι και παλι ασφαλεστατη μηχανη καθως συγχωρει αρκετα λαθη.. εχει πολυ δυναμη απο χαμηλες στροφες και ειναι οτι πρεπει για παιχνιδακια..το χαμηλο βαρος της ομως και η ευκολια σε οδηγηση δεν πρεπει να σε παρασυρει και να υπερεκτιμησεις τις οδηγικες σου ικανοτητες..
αν θες κατι αλλο εδω ειμαστε![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
18 χρονω τον πηρα τον δουκα..οσο ειμαι κ τωρα δηλαδη
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ευχαριστω![]()
λεω μετα τις πανελληνιες να χτυπησω κανα δουκα.
η πλακα ειναι οτι γαντια και μπουφαν χτυπησα απο τωρα και συνεχιζω να εξοπλιζομαι :rotflmao:
καμια φωτο απο τους δουκες σας και καμια συμβουλη για επιλογη μεταχ. παιζει?
οζζυ καινουριο η μεταχ. τον πηρες?
οteenαναι...
καινουργιο
αν ενδιαφερεσαι πουλαει ενας γνωστος εναν δουκα μονο με 400 χλμ 9000 ευρω..
ωραιο μηχανακι αντε και με σουπερντιουκ καποτε![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ευχαριστω..... επισης![]()
![]()