Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Parcing

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Parcing

Καλημέρα εδώ και 4 χρονιά έχω νοικιάσει ένα ισόγειο χώρο για γραφείο.
    Το πρόβλημα είναι ότι ο σπιτονοικοκύρης παρκάρει πάνω στο πεζοδρομία ένα από τα τρία αυτοκίνητα του με αποτέλεσμα μέρος τις όψεις του γραφείου να είναι κλεισμένη και πιο παλιά είχε ένα κλειστώ φορτηγάκι ύψους 2 μέτρων οπότε καταλάβετε τι γινόταν.
    Παρόλο που επαναιλιμενως του έχω πει να μην το παρκάρει δεν των συγκηνει τίποτε.
    Έχει κάποιος άλως αντιμέτωπης το πρόβλημα αυτό , χωρίς να φωνάξω τροχαία για ξύλημα πινακίδων και τέτοια ακραία η κάτι να προτείνετε
    Ευχαριστώ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1050205.jpg 
Προβολές:	405 
Μέγεθος:	81,7 KB 
ID:	116140
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Αν απέτυχε η διαλεκτική μέθοδος τότε ξέχνα τα όλα τα άλλα (μάλλον), μιας και είναι αυτός που σου ενοικιάζει το χώρο που δουλεύεις. Υπάρχει και η αστυνομία και ο νόμος αλλά υπάρχουν και γαιδούρια παντού τελικά...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αγορασε ενα "κωνο", δηλ παλιο παμφθηνο μηχανακι και παρκαρε το στην θεση που το παρκαρει. Εαν κανει πως το κουναει παει αλλου η ιστορια.

Το εχω κανει.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ (ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΝΤΕ Γ@@@@@ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    ΛαστιχΟ στην αρχη και λαστιχΑ μετα

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    κοιτα το θεμα ειναι και λιγο δικοπο μαχαιρι οπως προανεφερε συμφουριτης...

δεδομενο ειναι οτι το πεζοδρομιο ΔΕΝ ειναι (νομιμη) θεση σταθμευσης οχηματων, οποτε αν θες να το τραβηεις έχεις νομικά εφοδια υπερ σου....

αλλα μπορει να ''χασεις'' την επαγγελματική σου στεγη....

(ερωτηση: η γκαραζοπορτα που φαινεται στην φωτο (ακρη αριστερα) ανηκει στο κτηριο/νοικοκυρη ?
    αν ναι σημαινει οτι το κτηριο ΕΧΕΙ δηλωμενο χωρο σταθμευσης και ΔΕΝ μπορει να παρκαρει στο πεζοδρομιο.....

Επισης μιας και μιλαμε για επαγγελματική στεγη μπορεις να ζητησεις απο τον δημο να σου δωσει ΑΔΕΙΑ σταθμευσης για το πεζοδρομιο ακριβως μποροστα απο τον χωρο.....αν και δεν δινουν τετοιες αδειες συχνά....

Εχεις σκεφτει οτι μπορει να το κάνει για να ''σπάσεις'' ΕΣΥ το ενοικαστιριο για να κανει το ισογειο καταστημα...γκαραζ?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ (ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΝΤΕ Γ@@@@@ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ
    Σκέφτηκες μήπως ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΦΥΤΕΜΕΝΑ ΣΕ ΧΥΤΟ ΜΟΛΎΒΙ?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Μήπως θα μπορούσες να κάνεις άιτηση στον Δήμο να τοποθετήσει κολωνάκια στο πεζοδρόμιο;Δεν ξέρω,λέω μήπως γίνεται...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    κοιτα το θεμα ειναι και λιγο δικοπο μαχαιρι οπως προανεφερε συμφουριτης...

δεδομενο ειναι οτι το πεζοδρομιο ΔΕΝ ειναι (νομιμη) θεση σταθμευσης οχηματων, οποτε αν θες να το τραβηεις έχεις νομικά εφοδια υπερ σου....

αλλα μπορει να ''χασεις'' την επαγγελματική σου στεγη....

(ερωτηση: η γκαραζοπορτα που φαινεται στην φωτο (ακρη αριστερα) ανηκει στο κτηριο/νοικοκυρη ?
    αν ναι σημαινει οτι το κτηριο ΕΧΕΙ δηλωμενο χωρο σταθμευσης και ΔΕΝ μπορει να παρκαρει στο πεζοδρομιο.....

Επισης μιας και μιλαμε για επαγγελματική στεγη μπορεις να ζητησεις απο τον δημο να σου δωσει ΑΔΕΙΑ σταθμευσης για το πεζοδρομιο ακριβως μποροστα απο τον χωρο.....αν και δεν δινουν τετοιες αδειες συχνά....

Εχεις σκεφτει οτι μπορει να το κάνει για να ''σπάσεις'' ΕΣΥ το ενοικαστιριο για να κανει το ισογειο καταστημα...γκαραζ?

Ο χώρος αυτός ήταν χρονιά ξενοίκιαστος οπότε δεν νομίζω να θέλει να με διώξει για να το κάνει garage
    Όσο για την γκαραζοποτρα είναι δικιατου και βάζει μέσα 2 από τα 4 οχήματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Σκέφτηκες μήπως ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΦΥΤΕΜΕΝΑ ΣΕ ΧΥΤΟ ΜΟΛΎΒΙ?
    μαλων αυτο θα γινει

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Μήπως θα μπορούσες να κάνεις άιτηση στον Δήμο να τοποθετήσει κολωνάκια στο πεζοδρόμιο;Δεν ξέρω,λέω μήπως γίνεται...

αυτό σκέφτηκα αλλά έτσι το χοντενω θα δω γιατί σκέφτεται τώρα σαββατοκύριακο που έρχεται κόσμος έτσι θέλεις το γραφείο να φέρνετε οπότε όταν ο ……… βάζει το αυτοκίνητο το βλέπων ξαίνει το μπαρκάρουν και αυτή πάνω στο πεζοδρομία ακριβός μπροστά στην πόρτα του γραφείου μου
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Νομίζω τα κολωνάκια είναι η καλύτερη λύση, και μάλιστα μπορείς να βάλεις αυτά που αφαιρούνται με ένα λουκέτο. Οι ζαρντινιέρες πάντα σπάνε-μετακινούνται και μπορεί να βρεθεί κανένας τρελλός να σου πει και κατάληψη πεζοδρομίου και άλλα τέτοια κουλά...

Εγώ πάντως, όταν παρκάρουν στα πεζοδρόμια έξω από το γραφείο / μαγαζί μου, τα οποία είναι και το 1/3 σε φάρδος, παίρνω την Δημοτική Αστυνομία και έρχονται επι τόπου.
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Διαβρωτικο χρωματος στην οροφη του αυτοκινητου θα ηταν υπερβολη?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τι τριμαλακες υπαρχουν πια αναμεσα μας?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Είναι γαϊδούρι και μόνο με κλήση από τη τροχαία ή τη δημοτική αστυνομία θα βάλει μυαλό.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1050205.jpg 
Προβολές:	288 
Μέγεθος:	47,7 KB 
ID:	116216
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    μια άλλη λύση
    αλλά εσύ θα κρίνεις πόσο ακραία είναι
    να μην του πληρώνεις το ενοίκιο μέχρι να αλλάξει θέση στο αμάξι, να σε πετάξει έξω έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο καθότι επαγγελματική στέγη και να του το κάνεις κάθε φορά που ''ξεχνιέται" και το ξαναβάζει εκεί

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Νομίζω τα κολωνάκια είναι η καλύτερη λύση, και μάλιστα μπορείς να βάλεις αυτά που αφαιρούνται με ένα λουκέτο.
    ........................

Τα κολωνακια ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ εκτος απ' την περιπτωση των "Π" στις εξοδους φροντιστηριων!

Η μονη λυση (αλλα ερχεται σε ρίξη) ειναι το τηλεφωνο στην Τροχαια για να του δωσει κλίση.
    Μια-δυο και δεν θα το ξανακανει, αλλα μην περιμενεις μετα να εχετε και τις καλυτερες των σχεσεων... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Τα κολωνακια ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ εκτος απ' την περιπτωση των "Π" στις εξοδους φροντιστηριων!

Η μονη λυση (αλλα ερχεται σε ρ ή ξη) ειναι το τηλεφωνο στην Τροχαια για να του δωσει κλίση.
    Μια-δυο και δεν θα το ξανακανει, αλλα μην περιμενεις μετα να εχετε και τις καλυτερες των σχεσεων... :wacko:

+1

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μικρό πρόβλημα! με varadero 2003
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 13:50
  2. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18
  3. Πρόβλημα με Transalp