![]()
![]()
![]()
εισαι καλα?!?!!??
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ?????
ΜΙΛΑ!!!!
![]()
![]()
Είμαι και μάγκας όμως διότι ήμουν με full εξοπλισμό και παρότι άφησα ένα yaris ανάπηρο και ένα κάδο απορριμμάτων με τη στάμπα του shoei εγώ είμαι εδώ και γράφω αγρατζούνιστος αφού πρώτα ήπια τις μπυρίτσες μου με τον αγαπητό φίλο Vstrommer71!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Είμαι και μάγκας όμως διότι ήμουν με full εξοπλισμό και παρότι άφησα ένα yaris ανάπηρο και ένα κάδο απορριμμάτων με τη στάμπα του shoei εγώ είμαι εδώ και γράφω αγρατζούνιστος αφού πρώτα ήπια τις μπυρίτσες μου με τον αγαπητό φίλο Vstrommer71!![]()
Εγω θα πω ενα πραγμα μονο!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδιά τι να σας λέω..! Λίγες μαλακισμένες γκαζιές, παγωμένα λάστιχα και πέρασα μια κεντρική οδό φόρα παρτίδα χωρίς να προλάβω να πω ούτε το όνομα μου.
Βρήκα πάνω με το κεφάλι σε ένα κάδο απορριμμάτων.
Το Vstrom σπασμένο αριστερό φλας, ζελατίνα, και λεβιέ πίσω φρένου σα γαλλικό 8! Κατά τα άλλα τα Givi δεν άφησαν περιθώριο ούτε για μία γρατζουνιά στη μοτοσικλέτα.
Το yaris..![]()
:rotflmao:
Ότι και να σας πω είναι λίγο..
Ημιαξόνια προφυλακτήρες κλπ,κλπ.. άντε γεια!! Με γερανό το πήραν!!!
Ελα ρε Μηναρα(με την καλη εννοια),αφου την γλυτωσες εσαι ωραιος!!Παντα με το εξοπλισμο μας παιδες ακομα και για κατουρο!!!!
![]()
Οπως ειπαν και οι αλλοι,ευκαιρια για καινουργιο εξοπλισμο!![]()
![]()
edit:Ρε μλκ εσυ εφταιγες?![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Παιδιά τι να σας λέω..! Λίγες μαλακισμένες γκαζιές, παγωμένα λάστιχα και πέρασα μια κεντρική οδό φόρα παρτίδα χωρίς να προλάβω να πω ούτε το όνομα μου.
Βρήκα με το κεφάλι πάνω σε ένα κάδο απορριμμάτων.
Το Vstrom σπασμένο αριστερό φλας, ζελατίνα, και λεβιέ πίσω φρένου σα γαλλικό 8! Κατά τα άλλα τα Givi δεν άφησαν περιθώριο ούτε για μία γρατζουνιά στη μοτοσικλέτα.
Το yaris..![]()
:rotflmao:
Ότι και να σας πω είναι λίγο..
Ημιαξόνια προφυλακτήρες κλπ,κλπ.. άντε γεια!! Με γερανό το πήραν!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΡ... ΕΕΕ....... ΔΗΜΗΤΡΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ετσι να σαι ρε! Με το χαμογελο γιατι ολα εγιναν κατ ευχην! Οπως επρεπε να γινουν ΑΦΟΥ συναιβει το ατυχημα!
Δε γ@μιεται και το γιαρις! Πηρες την εκδικηση μου εσυ για το κοκκινο της τυπισσας που με πηρε αμπαριζα προπερσυ!
Ρε φιλε, τι να σου πω... ειναι περιεργο αυτο που εκφραζω!
Μου βγαζεις ενα συναισθημα χαρας! Ισως επειδη εσυ το αντιμετωπιζεις ετσι!
Ετσι ειναι ομως οπως προειπα... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ δημόσια για την απόλυτη συμπαράσταση του, τον Vstrommer71 ο οποίος κατά τα άλλα όπως και εγώ εξάλλου, δε πίστευε στα μάτια του με την όλη φάση!!
"Εγώ ένα μπαμ άκουσα και ήρθα.." "είσαι ο πρώτος που έχεις καταφέρει κάτι τέτοιο"
Παιδιά σας ευχαριστώ!! Ποτέ ξανά σε κανέναν μας τέτοια πλάκα!!! (λέμε τώρα..)
![]()
![]()
![]()