Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Μήπως με δουλεύουν??? βοηθεια!!

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

Μήπως με δουλεύουν??? βοηθεια!!

ρε παιδιά έχω άλι την μοτό μου γα πούλημα σε κάποια sites ελληνικά.. καλα ως εδώ..

παίρνω ενα mail προχθες απο johnsmith@... (πρωτοτυπία το όνομα) που λέει οτι ενδιαφέρεται για τη μηχανή μένει αμερική αλλά δεν τον ενδιαφέρει γιατί εχει δικό του πράκτορα μεταφορών και θα του τη μεταφέρει αυτός...

και μου λέει οτι τα χαρτιά της άδειας κλπ θα τα κανονίσει ο πράκτορας του κλπ κλπ..

""payment will be made by check dawn in Europe""

τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά???

όποιος ξέρει κατι να πει τιποτα... να είμαι έτοιμος να πλακώσω τον πράκτορα στις γρήγορες???

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

xm.. upopton

katarxin opos eipes to username tou fernei pros apati, kati san to epitheto papadopoulos stin xora mas.

gia tin metafora den se xalaei an exei diko tou praktora. to thema tou cheque tha prepei na se xalaei. Mallon sou egrapse:

""payment will be made by check dRawn in Europe"" pou simainei tha sou steilei epitagi europaiki trapezas. Opou mplekontai epitages einai risky mia pou mporei na einai maimoudes, na exoun imerominia eksargirosis opote tin grapsei o upografon, kai fisika na einai akalipti. Pote den kaneis metavivasi i den dineis kati para mono otan "katharisei" sto logariasmo sou i epitagi diladi otan parei to xrima!

Apo tin alli mporeis na tou apantiseis-giati pote den ksereis, isos einai sostos- oti tha mporouses na kaneis tin metabibasi alla mono otan pareis in cash to poso pou theleis. Enallaktika as sou dosei cash ta lefta o dikos tou praktoras.
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Σωστό!

αυτό σκέφτηκα κι εγώ.. οτι αν πάρω φράγκα μετά χαλαρά.. αλλα επιταγές και μαλακίες με τίποτα...

thx!
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Δεν είναι ανάγκη να αποκλείσεις την επιταγή. Μπορείς να δεχθείς αλλά να παραδώσεις τη μηχανή μόνο αφού η επιταγή "καθαρίσει" και το ποσό της εγγραφεί στο λογαριασμό σου, οπότε πλέον η επιταγή έχει γίνει μετρητά.

pretty like fairy dust!! Το avatar του/της xotiko

THA SUMFONHSO!

NO MONEY NO HONEY!!!!!!etsi pes tou...kserei autos!

Einai apati karampinati!!!
    Sto advrider.com eixe syziti8i ektenestata.
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Θοδωράκο αν δεν πέσει το τάληρο πέστου να πάρει το ΜΠ@ΥΛ@!!!!

....και δώρο ένα @@ στη λαδόκολλα!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Μήπως με δουλεύουν??? βοηθεια!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
    ρε παιδιά έχω άλι την μοτό μου γα πούλημα σε κάποια sites ελληνικά.. καλα ως εδώ..

παίρνω ενα mail προχθες απο johnsmith@... (πρωτοτυπία το όνομα) που λέει οτι ενδιαφέρεται για τη μηχανή μένει αμερική αλλά δεν τον ενδιαφέρει γιατί εχει δικό του πράκτορα μεταφορών και θα του τη μεταφέρει αυτός...

και μου λέει οτι τα χαρτιά της άδειας κλπ θα τα κανονίσει ο πράκτορας του κλπ κλπ..

""payment will be made by check dawn in Europe""

τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά???

όποιος ξέρει κατι να πει τιποτα... να είμαι έτοιμος να πλακώσω τον πράκτορα στις γρήγορες???

kitakse file mou kat arxin o tipos 8a se plirosi me epitagi ke 8a analavi o praktoras tin pliromi sou diladi 8a exis na kanis me kapion eksousiodotimeno an8ropo endiameso tou amerikanou ke esena
    tora an i epitagi pou 8a sou dosi o praktoras ine gia meta ena mina i parapano tote xalase tin doulia ke min asxolise an omos sou tin kopsi gia mia vdomada noritera apo oti 8a gini i doulia i tin idia mera tote den exis provlima pas mazi me ton praktora ke tin eksargironis ipografis ta xartia ke teliose

iparxi omos mia xroniki diarkia stin agoropolisia opou ke agorastis ke politis mporoun na tin feroun o enas ston alo mia ke se afto to metexnio tis metavivasis isaste ksekremasti

kalo ine lipon na giniki kapio idiotiko simfonitiko prin tin antalagi opou 8a eksigite ti kanete agorastis ke politis ke me pio tropo ginete i pliromi ke ola ta sxetika se mia ipef8ini dilosi outososte an kati pai strava na mporis na vris to dikio sou
    afto simeni oti xriazese ta pliri stixia praktora ke agorasti
    ke episis mia ipef8ini dilosi tou praktora gia to gnisio tis ipografis tou
    ke meta apo ola afta ta opia ine poli logika na simvenoun ke i perisoteri magazatores pou poulane me dosis as poume ta efarmozoun gia na ine kalimeni

meta apo ola afta ke i epitagi akalipti na ine tous trexis asxima vevea kalo ine na sinenoi8is gia to 8ema tis epitagis na gini xeri me xeri i antalagi zestou xrimatos ke mixanis
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

thanks παίδες!

τα νεότερα έχουν ως εξής.. μου έστειλε mail και είπε οτι θα συννενοηθεί με τον πράκτορα του για το πότε μπορεί να είναι εδώ για να κανονίσουμε... εγώ του είπα οτι τη μηχανή θα την έχει όταν συναντηθώ με τον πράκτορα, πάμε μαζί στην τράπεζα, πάρω τα λεφτά επιτόπυ απο την τράπεζα, και μετά πάμε στο μηχανολογικό και κάνουμε τη μεταβίβαση ωραία και καλα.. γενικά δεν πρόκειται να τη δώσω έχοντας μια επιταγή στα χέρια... και αν όλα αυτά είναι απάτη, τότε σίγουρα θα αποκαλυφθεί!! γενικά αν ψάχνουν για πρόβατα αμερικανάκια στην Ελλάδα... κάνουν λάθος!!

και πάλι ευχαριστώ παιδιά!! Είδομεν!

FZ6 RULEZ!!!

Σωστόςςςςςςςςςςςςς
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Re: thanks παίδες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
    τα νεότερα έχουν ως εξής.. μου έστειλε mail και είπε οτι θα συννενοηθεί με τον πράκτορα του για το πότε μπορεί να είναι εδώ για να κανονίσουμε... εγώ του είπα οτι τη μηχανή θα την έχει όταν συναντηθώ με τον πράκτορα, πάμε μαζί στην τράπεζα, πάρω τα λεφτά επιτόπυ απο την τράπεζα,

Θεωρώ απίθανο να πάρεις τα χρήματα επιτόπου από την τράπεζα. Η τράπεζα θα σου ζητήσει χρόνο για να καθαρίσει η επιταγή, και μιλάμε για μερικές μέρες όχι για ώρες.

Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία στην πώληση.

Νέο μέλος Το avatar του/της viki
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ.

ΠΧ: ΗΜ/ΝΙΑ ΛΗΞΗΣ : 15/11/2004

ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.

ΠΧ: ΑΝ ΚΟΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.

ΖΗΤΑΣ ΕΠΙΤΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ "ΗΜΕΡΑΣ" ΚΑΙ ΠΑΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΗΣ.

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Thanks!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από viki
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ.

ΠΧ: ΗΜ/ΝΙΑ ΛΗΞΗΣ : 15/11/2004

ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.

ΠΧ: ΑΝ ΚΟΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ.

ΖΗΤΑΣ ΕΠΙΤΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ "ΗΜΕΡΑΣ" ΚΑΙ ΠΑΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΗΣ.

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    αυτό δεν το ήξερα για τις επιταγές!! Ευχαριστώ πολύ!!

FZ6 RULEZ!!!

Το αντίκρυσμα ΔΕΝ μπορούν να το τσεκάρουν επιτόπου αν η επιταγή έχει εκδοθεί από άλλη τράπεζα, πόσο μάλλον από τράπεζα του εξωτερικού.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156

Re: Re: thanks παίδες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Θεωρώ απίθανο να πάρεις τα χρήματα επιτόπου από την τράπεζα. Η τράπεζα θα σου ζητήσει χρόνο για να καθαρίσει η επιταγή, και μιλάμε για μερικές μέρες όχι για ώρες.

Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία στην πώληση.
    η επιταγη λεει πανω,πληρωτεα επι τη εμφανιση και εχει χωρο διπλα για την ημερομηνια,που σημαινει,η ημερομηνια που ληγει η επιταγη πχ 15-11-2004 απο τοτε και μετα μπορεις να την εισπραξεις.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φόρτιση GPS με την βοήθεια καλωδίου φορτιστή της Ctek
    από anixneyths στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2013, 20:32
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2009, 15:44
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 08:36
  4. Βοηθεια...κανεισ Με Γνωσεισ?????
    από jzer στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks