Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: mtx & αλυσίδα

Μανιβελάτο μέλος

mtx & αλυσίδα

Ήρθε η ώρα να αλλάξω αλυσίδα στο καμάρι μου καθώς είναι τεντωμένη τέρμα αλλά και πάλι είναι πολύ χαλαρή και ακούγεται.. την αλλαγή την κάνω μόνος μου? υπάρχουν διάφορα μοντέλα/ μάρκες και τι πρέπει να προσέξω? μία μέση τιμή για να ξέρω τι κοιτάω?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Re: mtx & αλυσίδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Ήρθε η ώρα να αλλάξω αλυσίδα στο καμάρι μου καθώς είναι τεντωμένη τέρμα αλλά και πάλι είναι πολύ χαλαρή και ακούγεται.. την αλλαγή την κάνω μόνος μου? υπάρχουν διάφορα μοντέλα/ μάρκες και τι πρέπει να προσέξω? μία μέση τιμή για να ξέρω τι κοιτάω?
    Πήγαινε στου Παπαδάκη στη παλιά γέφυρα των Πατελών να πάρεις μια. Εκεί θα βρεις σε διάφορες τιμές. Μαζί με την αλυσίδα σου λογικά θα αλλάξεις & γρανάζια. Να υπολογίζεις σύνολο γύρω στα 80 euros. Θα σου έλεγα να μη πας να δώσεις πολλά χρήματα για να πάρεις χρυσή DID ή οτιδήποτε παρόμοιο. Κοίταξε να βολευτείς με λίγα χρήματα.

Μανιβελάτο μέλος

Re: Re: mtx & αλυσίδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Πήγαινε στου Παπαδάκη στη παλιά γέφυρα των Πατελών να πάρεις μια. Εκεί θα βρεις σε διάφορες τιμές. Μαζί με την αλυσίδα σου λογικά θα αλλάξεις & γρανάζια. Να υπολογίζεις σύνολο γύρω στα 80 euros. Θα σου έλεγα να μη πας να δώσεις πολλά χρήματα για να πάρεις χρυσή DID ή οτιδήποτε παρόμοιο. Κοίταξε να βολευτείς με λίγα χρήματα.
    80 ε? ρε μήπως να πάω απευθείας στην yamaha για το καινούριο?? θα πάω αύριο και θα πάρω κάτι σε λογική τιμή..εκτός και αν πάω να παραγκείλω το xr125..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Re: Re: Re: mtx & αλυσίδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    80 ε? ρε μήπως να πάω απευθείας στην yamaha για το καινούριο?? θα πάω αύριο και θα πάρω κάτι σε λογική τιμή..εκτός και αν πάω να παραγκείλω το xr125..
    Εδώ που τα λέμε αν τελικά έχεις αποφασίσει να πάρεις το συγκεκριμένο θα ήταν σωστή κίνηση να πας να το παραγγείλεις να ξεμπερδεύεις.

Παρόμοια θέματα

1. ημαντα η αλυσιδα;;;;
    από lammadin στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2005, 15:34
  2. Χαλαρή αλυσίδα
    από Nik0s στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 20:56
  3. Αλυσίδα
    από Nik0s στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 25