να σου πω, αν τυχόν βρεθείς ποτέ με την gamova ή όπως τεσπα τηνε λένε,Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
τα ηλεκτρικά, οπότε αλλαγή θέματος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες της να μου κρατήσει το μελαχρινάκι στ'αριστερά!![]()
αχ ρε μελαχρινάκι, με πότισες φαρμάκι...
τα μελαχρινά σου μάτια μ'έκαναν χίλια κομμάτια...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
να σου πω, αν τυχόν βρεθείς ποτέ με την gamova ή όπως τεσπα τηνε λένε,
πες της να μου κρατήσει το μελαχρινάκι στ'αριστερά!![]()
αχ ρε μελαχρινάκι, με πότισες φαρμάκι...
τα μελαχρινά σου μάτια μ'έκαναν χίλια κομμάτια...![]()
![]()
ποια ρε?
αυτη τη μπελικοβα?:rotflmao:
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Φίλε να σε ρωτήσω κάτι με όλο το θάρρος.Έχεις μανία με την Gamova;Αν θέλεις μου απαντάς,γιατί καταλαβαίνω ότι είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα το ιατρικό ιστορικό του καθενός...
Fortis Fortuna Adiuvat
από το 2004 τον αύγουστο που την είδα και ζωντανά...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Φίλε να σε ρωτήσω κάτι με όλο το θάρρος.Έχεις μανία με την Gamova;Αν θέλεις μου απαντάς,γιατί καταλαβαίνω ότι είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα το ιατρικό ιστορικό του καθενός...
όσο για το ιατρικό ιστορικό μου και πάλι δεν παίζομαι κι εύκολα![]()
![]()
νεα belucci tricolore..μιλαμε για πολυ.....ροπη![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Διακρίνω μια τάση προς την σαβουρογαμία στο εν λόγω θρεντ?????
![]()
![]()
...
G R A N D E I T A L I A
ΕΓΡΑΨΕΣ![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
νεα belucci tricolore..μιλαμε για πολυ.....ροπη![]()
γ@ματο....
![]()
![]()
![]()
![]()