Στρώσιμο..παίδια υπάρχει πρόβλημα αν ανεβάσω την κοπέλα μου 45 - 50 κιλά πάνω κάτω + εμένα 60 (καλά με τα κοψίδια 63) για κάνα 6 άρι χλμ τώρα που είναι στο στρώσιμο?? δεν θα το πιέσω.. θα το πάω μέχρι τις 5.000 στροφές ως συνήθως..
Στρώσιμο..παίδια υπάρχει πρόβλημα αν ανεβάσω την κοπέλα μου 45 - 50 κιλά πάνω κάτω + εμένα 60 (καλά με τα κοψίδια 63) για κάνα 6 άρι χλμ τώρα που είναι στο στρώσιμο?? δεν θα το πιέσω.. θα το πάω μέχρι τις 5.000 στροφές ως συνήθως..
Απαγορευεται φιλε αυτο.
Και εσυ πολλα εισαι.
Χασε 5-6 κιλα και μετα ξανακαβαλα...
:rotflmao:
Εννοειται οτι δεν υπαρχει κανενα μα απολυτως κανενα προβλημα στα κιλα αυτα.![]()
Για να φανταστεις το να οδηγεις στο στρωσιμο με λαθος σχεση (μια η δυο πανω) με το οριο των στροφων που προβλεπει ο κατασκευαστης, ειναι σαν να επιβαρυνεις την μοτο με 2 και 3 φορες το βαρος σου,συν την φθορα στην μεταδοση.
Μπακαλιστικη τεκμηριωση,αλλα με πιανεις πιστευω.
Να δω ποτε θα με πιασει και ο ολντμαν....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
κανενα προβλημα.
απεφυγε τα σκορσαρισματα (μεγαλη σχεσ, λιγες στροφες κινητηρα). αυτο που σου ειπε και ο κρουκης και ολα καλα.
το καλυτερο ειναι να να "παιζεις" με το κιβωτιο και να μην πηγαινεις συνεχεια εθνικη με 6η.
![]()
ενθουσιάστηκε..γενικά δεν της αρέσουν οι μηχανές - μάλλον λόγω τον ατυχημάτων.. εντάξει καθυστερήσαμε λιγάκι μέχρι να την ντύσω σαν εσκιμόα αφού ακόμα δεν έχουμε μπουφανάκι για εκείνη και να συνηθίσει το καινούριο κρανάκι που της έχω πάρει μιας και αν δεν έχεις ξαναφορέσει ποτέ και βάλεις full face.. όλοι το έχουμε ζήσει.. όλα καλά.. φρόντιζα να παίζω ανάμεσα στις 4500 και τις 6000 που λέει το manual και όλα πήγαν καλά νομίζω..
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. περίμενα μέχρι να βεβαιωθώ στην πρώτη απάντηση και μετά έφυγα.. αλλιώς θα πηγαίναμε άλλη μία συνηθισμένη βόλτα με το κουτί..
![]()
τελικα πηρες!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τελικα πηρες 2καβαλο?:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τελικα πηρες!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
και καλα θα σΕ κανει, με αυτα που γραφεις στο παλικαρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και καλα θα σΕ κανει, με αυτα που γραφεις στο παλικαρι...
![]()
τι? έκανα μ@κ@κία?
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
![]()
τι? έκανα μ@κ@κία?
όχι εσύ μην αγχώνεσαι
για άλλον χτυπά η καμπάνα
![]()
![]()
![]()
οχι, ρε ολα καλα..!
αφου: 50κ η κοπελα + 60κ εσυ + 3 παιδακια =113κ με 5-6χιλ σαλ...
σωστος εισαι!
επειτα:
τι αλλο εχω να ακουσω..Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εννοειται οτι δεν υπαρχει κανενα μα απολυτως κανενα προβλημα στα κιλα αυτα.![]()
ΔΕν θα σε πιάσει ο oldman, γιατί έχεις δίκιο χοντροκεφτεδομπιφτεκάκι μου ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ετσι να μου μιλας...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
ΔΕν θα σε πιάσει ο oldman, γιατί έχεις δίκιο χοντροκεφτεδομπιφτεκάκι μου ...!!!![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εσυ μη μιλας επεσες στη χυτρα μικρος !Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τι λέει ρε αυτός εγώ τόσα κιλά είμαι μόνος μου![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίξ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εσυ μη μιλας επεσες στη χυτρα μικρος !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: