Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΑΣΣΟ!

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΑΣΣΟ!

Συγγνώμη άν ενοχλεί αυτή η αγγελία αλλά είναι λίγο επείγον! Λόγω προσφάτων οικονομικών δυσχερειών πουλάω το τούμπανο 6χορδο μπάσσο μου!Το καμάρι μου είναι ένα ΗΟΗΝΕR USA ΒΒΑSS VI PRΟFESSΙONΑL SERΙES με τα κάτωθι χαρακτηριστικά.Ξυλα Αlder Αsh Ιndian Rosewοod και maple,ΕΜG soapbar pickups,active ηλεκτρονικά με διακόπτη active/passive,onboard preamp και χρυσό hardware.Είναι κυριολεκτικά σε ΤΕΛΕΙΑ κατάσταση κομπλέ με σκληρή θήκη.Ο ήχος του είναι σαν jazz bass με extra τεστοστερόνη.κορυφαίο για slap και fingerstyle.από εμφάνιση σκίζει,σύντομα και φωτογραφίες.600 ευρώ τιμή συζητήσιμη.

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΑΣΣΟ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Συγγνώμη άν ενοχλεί αυτή η αγγελία αλλά είναι λίγο επείγον! Λόγω προσφάτων οικονομικών δυσχερειών πουλάω το τούμπανο 6χορδο μπάσσο μου!Το καμάρι μου είναι ένα ΗΟΗΝΕR USA ΒΒΑSS VI PRΟFESSΙONΑL SERΙES με τα κάτωθι χαρακτηριστικά.Ξυλα Αlder Αsh Ιndian Rosewοod και maple,ΕΜG soapbar pickups,active ηλεκτρονικά με διακόπτη active/passive,onboard preamp και χρυσό hardware.Είναι κυριολεκτικά σε ΤΕΛΕΙΑ κατάσταση κομπλέ με σκληρή θήκη.Ο ήχος του είναι σαν jazz bass με extra τεστοστερόνη.κορυφαίο για slap και fingerstyle.από εμφάνιση σκίζει,σύντομα και φωτογραφίες.600 ευρώ τιμή συζητήσιμη.
    γιατι δεν το βαζεις στις αγγελιες αραγε?

:wacko:

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Re: Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΑΣΣΟ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    γιατι δεν το βαζεις στις αγγελιες αραγε?

:wacko:
    έτοιμος ήμουν αλλά πού?στις μοτοσυκλέτες ή στον εξοπλισμό αναβάτη?άν κι εδώ που τα λέμε είναι τούμπανο και άνετα κάθεται δίπλα σε ένα GSXR...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΑΣΣΟ!

πουλάς εξατμισόνι τελικό race guns? :a13:

Re: Re: Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΑΣΣΟ!

έτοιμος ήμουν αλλά πού?στις μοτοσυκλέτες ή στον εξοπλισμό αναβάτη?άν κι εδώ που τα λέμε είναι τούμπανο και άνετα κάθεται δίπλα σε ένα GSXR...
    καταρχας διαβασε και καμια οδηγια για τις αγγελιες...

και κατα δευτερον βαλτο στις γενικες αγγελιες, οχι στις υποκατηγοριες, απο κει και περα αν στην σβησουν στην εσβησαν...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τι έγινε ρε Δημήτρη γαμώτ'; Μπορείς να το βάλεις στο noiz.gr αλλά πρέπει να κάνεις εγγραφή.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. πωλειται εγκυκλοπαιδεια
    από Boxer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2004, 20:12
  2. Πωλειται Κρεβατοκαμαρα
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 14:59