Σημερα κατεβηκα στο κεντρο για μια δουλεια με τη μηχανη και για ΑΛΛΗ μια φορα μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι οι "καγκουρες" δεν καταλαβαινουν ουτε κρυο ουτε χιονια ουτε τιποτα.
Δικαβαλα σκουτερ χωρις καν το στοιχειωδη εξοπλισμο (κρανος) ποσο μαλλον ενα γαντι για την οδηγηση, μηχανες μεγαλου κυβισμου με ξεκρανωτους (αλλα το τσιγαρακι στο στομα, ατςςςςς) και αλλα τετοια χαριτωμενα, ακομα και μετα απο τετοια κακοκαιρια και με πολλους δρομους να θυμιζουν ακομα πιστες παγοδρομιων.![]()
Αυτο μου θυμισε ενα παλιο μηνυμα του Γιωργου (aka Γιαγια Αρκουδα) περι της ΠΣΜ του 2004 στην Ηγουμενιτσα και πραγματικα θυμαμαι οταν το διαβαζα που με ειχε πιασει μαυρη απελπισια!![]()
![]()
Εχω προβληματιστει ρε σεις. Τελικα ΠΟΙΟ ειναι το προφιλ του Ελληνα μοτοσυκλετιστη; Ειναι συνειδητοποιημενος αναβατης η ταγμενος καγκουρας;
Δεν διαφωνω οτι οσοι ειμαστε μεσα στα 5-10 φορα του χωρου ειμαστε μεσες ακρες ανθρωποι που αγαπαμε τη μοτοσυκλετα και ειμαστε αρκουντως συνειδητοποιημενοι.
Οι αλλοι ομως;
Γιατι ποσοι ειμαστε τελικα στα φορα; 1000; 2000; 5000; Τι ποσοστο ειμαστε στο συνολο των δικυκλιστων στην Ελλαδα;
Ειλικρινα εγω τουλαχιστον ντρεπομαι να λεω οτι ανηκω στην ιδια ομαδα "ανθρωπων" με ζωα οπως τα παρακατω....![]()
Και πριν το περασετε στο ντουκου αυτο το θεμα σκεφτειτε το λιγο... Η ΠΣΜ 2008 δεν αργει... Σαγιοναρα, φανελακι και Burnout στο χιλιαρι διπλα στις παραλιακες ταβερνες, σουζα και εντο αναμεσα σε τουριστες και σκηνες και οι φεροντες εξοπλισμο δακτυλοδεικτουμενοι...![]()
Και καλα εμεις που ξερουμε να τα αποφυγουμε. Νεοι ομως στο χωρο θα τα δουν και θα παρουν απο αυτα παραδειγματα και αυριο θα πηγαινουν για καγκουριες στις ....πιστες (Μπραλο, Επιδαυρο, Ρωσσο κλπ) η 300αρες στις ..."εθνικες" με τζινακια και αθλητικα και θα θεωρουν οτι ειναι και μαγκες...
http://www.motomag.gr/images/stories...esized_big.jpg
στην ηγουμενιτσα ενας καγκουρας εκανε σουζα οπως ερχοτανε προς το καμπινκ. σταματισε στο ενα μετρο απο τα παιδια που ηταν στην εισοδο και καναν τον ελενχο οι οποιοι οπως τον ειδαν να ερχετε τρομαξαν και νομηζαν οτι θα επεφτε πανω τους και πεταχτηκαν τρομαγμενοι στην ακρη. ενας απο αυτους (ο πετρος) πηγε κοντα του και του ζητησε τον λογο. μαζι με αυτον πηγαν και οι αλλοι της εισοδου. εγινε τσαμπουκας με τον τυπο ο οποιος ηταν με παρεα 5-6 ατομα με μοτο του ιδιου στηλ ( καγκουρες ) και πανω που θα επευταν οι ψιλες, ηρθε ο ανωτερος της μοτοε και ησηχασε τα πραγματα, και οι καγκουρες μπηκαν. οταν ο πετρος του ζητησε τον λογο γιατι τους αφισε αφου σηνεχηζαν να ειναι προκλητηκοι ακομα και οταν εμπεναν μεσα, η απαντηση του υπευθηνου ηταν. ελα μορε παιδια ειναι.???!!! πετρος και επιδη ειναι παιδια πρεπει να μας γαμησουν κιολας? αν χτηπουσε κανεναν και τον σκοτονε ετσι οπως εκανε τι θα γηνοταν? θα πηγενες στην μανα του και θα του ελεγες οτι ηταν παιδια? εγινε βαβουρα και με εμας που ειδαμε την φαση και ο υπευθηνος προσπαθησε να τα μπαλοση οτι και καλα δεν θα το ξανακανανε. αποτελεσμα.... αν θελετε τον εχω σε βιντεο μεθησμενος πιτα να κανει οτι μαλακια μποριτε να φανταστητε μεσα στο καμπινκ ακομα και την νυχτα. οταν το ειπαμε στο υπευθηνο και του ειπαμε αν θελει να δη και το βιντεο το τι κανει, ο υπευθηνος το επεζε μαλακας. στην πανελληνια στην θασο ξεχνατε τον τιπο μεσα στο καμπινκ που εκανε σουζες μεσα στης σκινες και ευτιχως τα παιδια της ΛΕ.Φ.ΚΑ που ειχαν της μηχανες τους παρκαρισμενες μποστα στης σκινες και πηρε σβαρνα 11 μηχανες και της ρημαξε? και λεω ευτιχως γιατι αν δεν ηταν μπροστα οι μοτο θα επεφτε πανω στης σκινες. και ο υπευθηνος οταν πηγαν να τον πλακοσουν τα παιδια πηγε να τους βγη και απο πανω. μαλιστα σε ενα φιλο μελος της λεσχης που ειχε βαλει καποια εμποδια την αλλη μερα να μην μπορουν να περνανε καβαλα στης μοτο αλλα επρεπε να της πανε με τα χερια σπροχνοντας πιγε ο υπευθηνος της μοτοε να του ζητηση τον λογο που εβαλε τα εμποδια, λεγοντας του οτι .. πιος νομηζης οτι εισαι και εβαλες εμποδια στον δρομο.... και η απαντηση του οργισμενου φιλου μου ηταν οτι ειναι αυτος που θα γαμιση οποιον περαση απο εκει καβαλα στην μοτο και τον υπευθηνο που του ζητησε τον λογο. και αν τον ενοχλουν τα εμποδια ας τολμουσε να τα βγαλη. μετα απο αυτο το συγκεκριμενο σημβαν ηταν το καλυτερο σιμειο της πανελληνιας. γεμισε ο τοπος απο σκηνες κολιτα η μια στην αλλη για να βρουν λιγη ασφαλεια. σε ολες της περιπτοσεις οι υπευθυνοι της μοτοε δεν καναν τυποτα για να προστατευσουν τον κοσμο απο τους 10 -20 καγκουρες για να μην χασουν τα λευτα. και πολλα παιδια πανε να δουλεψουν αφιλοκερδη για την πανελληνια πιστευοντας οτι θα ειναι καθε φετος και καλυτερη πανελληνια. και καθε προσπαθεια που κανουν τους βρησκη αντημετοπους οσους εχουν οικονομικα συμφεροντα, και οσο φιλοτιμα και να προσπαθουν να χτησουν κατι καλο ερχονται οι αλλοι και το γκρεμιζουν... απο εμενα ενα μεγαλο ευχαριστω στον πετρο και στον καθε πετρο η κωστα η οπως και να λενε τα παιδια που προσπαθουν για μια καλυτερη πανελληνια. αλλα αν δεν φυγουν τα σκουπιδια που εχουν μπη και μας εκπροσοπουν δεν προκητε ποτε να δουμε μια πανελληνια σηγκρεντροση μοτοσηκλετηστων και οχι καγκουρων. πως ονειρευωμε εγω την πανελληνια? οσοι ειχαν ερθη στην μουρτερη (εστω και με της αντιξοες καιρικες συνθηκες που υπηρχαν ) θα καταλαβη. ετσι την ονειρευωμε. μια παρεα τεραστηα με μοτοσηκλετηστες με το καλαμπουρι την παρεα. το βραδυ μαζεμενοι γυρω απο της φωτιες γνωστοι κασι αγνωστοι να πινουν και να γλεντουν ξενιαστοι. ζηταω πολλα??????? γιωργος
Και αν νομιζετε οτι 3 χρονια μετα τα πραγματα αλλαξαν σκεφτειτε το καλυτερα...
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4
Να πω κι εγώ την γνώμη μου μια και επιτέλους κατάφερα να ικανοποιήσω την περιέργεια μου μετά από τόσα χρόνια που δεν είχα καταφέρει να πάω να δω πως είναι, έστω και σαν επισκέπτης. Πρίν γράψω ότι γράψω να ξεκαθαρίσω ότι αυτή είναι μόνο η προσωπική μου γνώμη και δεν νομίζω ότι θα υπήρχαν επιχειρήματα για να μου αλλάξει. Κατ’ αρχή σκεφτόμουν να άλλαζα τον τίτλο και από «26η Πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών», έλεγα να την κάνω....«26η Πανκαγκουρολλήνια συγκέντρωση κανγκουρών». Πάντα με την σκέψη στην γνωστή παροιμία.....«κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά». Οι προδιαγραφές της βόλτας κατά εκεί ήταν απ’ την αρχή να βρεθώ σαν επισκέπτης μόνο και τίποτε άλλο. Τελικά κατέληξε να βρεθώ εκεί μόνο σαν «περαστικός» από την περιοχή. Φωτογραφίες δεν υπάρχουν παρόλο που η φωτογραφική ήταν έτοιμη και με άδειο χώρο. Κι αυτό γιατί φτάνοντας στην πύλη μετά από διάφορους «κασκαντερικούς» ελιγμούς για να αποφύγουμε τους.... «θαμώνες» του κάμπιγκ την ώρα που μπαινόβγαιναν κάνοντας «σούζες» και «burnout», αδιαφορώντας, η μάλλον καμαρώνοντας μπροστά στους περαστικούς, για το επίτευγμα τους αλλά και για το νέο «Tattoo» τους στο μπράτσο η την πλάτη. Όχι δεν ήταν διάφανο ούτε το μπουφάν ούτε το μπλουζάκι τους, και σίγουρα ούτε το μαγιό. Πάντως φόραγαν σαγιονάρα.![]()
![]()
Ωραιοι ειμαστε!![]()