Προχθές το βράδυ κάνοντας βόλτα τη Τζίλντα (την μποξερίνα μου) ο γιός μου βρήκε ένα κανίς δεμένο μ΄ένα σχοινί σ΄ένα στύλο. Αφού το ξανασυνάντησε στο ίδιο μέρος το πρωί...
...το βράδυ μας τον σπίτωσε!
Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσουμε έξω κι αναλάβαμε να βρούμε κάποιον ενδιαφερόμενο να το χαρίσουμε. Χθες το απόγευμα τον πήγαμε σε κτηνίατρο, διαπίστωσε ότι δεν έχει ταυτότητα μικροτσίπ, ότι είναι υγιέστατος, καθαρόαιμος και πολύ πεινασμένος.
Αφού καρδάμωσε καλά, άρχισε τα παιχνίδια με την "αϊλαβιάρα" τη Τζίλντα και απεδείχθη ο Μπούμπυ ...λυσσασμένη καρδιά για ερωτικά παιχνίδια και άκρατο σεξ!
Κατά τις 1 το βράδυ αποφασίσαμε να τα χωρίσουμε και να τα κοιμίσουμε σε ...χωριστά δωμάτια.
Είναι αδύνατο να τον κρατήσουμε, γιατί με την τρελλέγκο τη Τζίλντα δεν μπορώ καν να διανοηθώ τι γούστα θα βγάλουν απόψε το βράδυ και έχοντας ήδη πρόβλημα με το 1 σκυλί όταν φεύγουμε ταξίδια, τα δύο θα μας δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερο!
Ο Μπούμπυ λοιπόν χαρίζεται σε όποιον θέλει μια "ζωντανή" συντοφιά, φαίνεται να έχει καλή ανατροφή, δεν χρειάζεται καθόλου εκπαίδευση (κάποτε είχα ένα ίδιο για 13 χρόνια) δεν έκανε καμία ανάγκη του μέσα στο σπίτι και γενικά είναι το τέλειο κανίς. Χθές τον μπανιάραμε και είναι μοσχομυριστός για νέες περιπέτειες και καινούργιες παρέες.
Δωράκι και το ολοκαίνουργιο πτυσσόμενο λουράκι που του πήραμε χθές.
Πραγματικά είναι ευκαιρία. Λίγα χιλιόμετρα, μόλις 2 ετών (απ΄ότι είπε ο γιατρός).
Δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος...
O Mπούμπυ ζει στη Ερωτική Πόλη....
Προλάβετε!
Στη φωτό ο Μπούμπυ συστήνεται στο γιό μου...
![]()
![]()
![]()
![]()