Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Και Ελλάδας...6550ευρώ
Ναί, είναι φθηνότερη από το εξωτερικό. Και μάλιστα θα βγεί και σε R έκδοση για χώμα.![]()
Τέλος τα σκούτερ κι επιτέλους μια μηχανή που όπως όλες οι χωματερές η μοτάρ, βοηθάνε τα μέγιστα για να γίνεις καλύτερος αναβάτης.
Μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά είναι σημαντικό πως ψυχολογικά υπάρχει αυτή η αναλογικότητα μισθών και στην αγορά αγαθών.
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Μπορεί να είμαι Yamahικός αλλά μακάρι όλες οι εταιρείες να καταλάβουν τους καταναλωτές και να επιστρέψουν στα διαχρονικά 250άρια.![]()
Όταν γίνει χωματερό μας ενημερώνεις....
Off to models...![]()
You BETA believe...
Φτού ρε γμτ μου......λέω δεν θα την πατήσω οσάν νέος, θα το βάλω στο σωστό τόπικ....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Όταν γίνει χωματερό μας ενημερώνεις....
Off to models...![]()
Το WR250R θα είναι ακόμη πιο φθηνό. 100ευρώ κάτω είναι στην ιταλία αλλά όλο και πιο φθηνό θα είναι εδώ.
Πάντως αν δεν έχουν κάνει κάποιο λάθος με τις τιμές πρέπει να είναι πρωτοφανές. Όλες οι άλλες μοτό είναι ακριβότερες.
Πολλά δεν είναι τα εξήμιση για 250άρι ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Το καλύτερο δε είναι η τιμή.
![]()
![]()
αυτο πηγαινα να πω και εγω
δλδ το xtx ποσο κανει πια?
οteenαναι...
Πάλι καλά να λέμε που δεν έχει και 7000 χιλιάρικα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πολλά δεν είναι τα εξήμιση για 250άρι ;;
![]()
![]()
Ντάξει, η yamaha δαγκώνει στις τιμές, αλλά το εν λόγω μοντέλο είναι και καλά το WR250F σε πιο ήπια-φθηνή έκδοση. Οπότε αν σκεφτείς πως το WR250F έχει 8000ευρώ προσφορά.....9000 καινούριο....(ήμαρτον), τότε καταλαβαίνεις. Είναι και μονοπώλειο σε αυτή τη φάση του ως μοντέλο.
Προσωπικά πιστεύω τέτοιες μοτοσικλέτες δεν θα έπρεπε να τις πληρώνουμε πάνω από 5000 διότι είναι παγιομένες τεχνολογίες που έχουν αποσβεστεί και δεν χρειάζεται να βελτιωθούν, δεν έχουν καμία ανάγκη από αλλαγή ή εξαιζητημένο design διότι και πρίν 20χρόνια πάλι έτσι ήταν. Απλώς μετά δεν θα είχαν δουλειά και λόγο ύπαρξης τα τμήματα μάρκετινγκ και design.
Σαν αρχή ήταν τέλεια από την σύληψή της οπότε όλα τα υπόλοιπα πάνω κάτω τα πληρώνουμε για ψιλοαέρα.
Συμφωνώ αλλά και πάλι το βλέπω υπερβολικό όταν υπάρχει το DR-Ζ 400 που κάνει τα ίδια πράγματα καλύτερα και το αποκτάει κανείς με λιγότερα λεφτά !Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Σαν αρχή ήταν τέλεια από την σύληψή της οπότε όλα τα υπόλοιπα πάνω κάτω τα πληρώνουμε για ψιλοαέρα.![]()
Ωραίο το Yamahάκι δεν το συζητώ αλλά αρχίζουν να με ανησυχούν οι τιμές του μέλλοντος και την αρχή την έκανε το Τρανσάλπ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιός σου είπε ότι τα κάνει καλύτερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Συμφωνώ αλλά και πάλι το βλέπω υπερβολικό όταν υπάρχει το DR-Ζ 400 που κάνει τα ίδια πράγματα καλύτερα και το αποκτάει κανείς με λιγότερα λεφτά !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Α ναι εντάξει, σωστό κι αυτό, βιάστηκα ν'απαντήσω !:a015: :a32: εγώ είμαι ο δεξήςΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ποιός σου είπε ότι τα κάνει καλύτερα?![]()
![]()
Καλό και χρυσό το WR δεν λέω, απλά μου ακούστηκαν πολλά τα λεφτά για ένα 250άρι κι ας είναι πριονάκι.
![]()
Για αυτό που είναι, μια χαρά είναι η τιμή του.
You BETA believe...
Εσύ ξέρεις καλύτερα, χωμάτινεΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Για αυτό που είναι, μια χαρά είναι η τιμή του.![]()
![]()
![]()