Επειδη απο γεωγραφια ΔΕΝ ..ειναι Σαμος ,Μυτιληνη,Χιος Ροδος,Κως και Καρπαθος?Ο Σημιτης μενει να ευχαριστησει τους Αμερικανους.![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Μα για όλους τους γύρο μας είναι τόσο εύκολα να "παίζουν" με στοιχειώδη κυριαρχικά δικαιώματα......δεν μπορώ να τη χωνέψω αυτή τη συμπεριφορά....κι ας είναι μόνον μια αφίσα............σήμερα.....αύριο?
Τα τσιμέντα εκεί κάτω.....σε άλλο κόσμο ζούνε ρε γμτ......![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Εμενα αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι αν υπηρχε μια αντιστοιχη αφισα με την Κουβα να εμφανιζεται οτι εχει κανα νησακι ανοιχτα της Φλοριντα, θα γινοταν γ΄παγκομιος...
οκ δεν πιστευω σε συνωμοσιες και οργανωμενα σχεδια εξοντωσης του Ελληνισμου τυπου Λιακοπουλου, μαλλον καμια μ@λ@κι@ θα εκανε ο γραφιστας...
αλλα τοσο υπερανω ειμαστε ρε πο*στη μου πια;
αϊ στα διαλα με τον καθε μ@λ@κ@...
λοιπον...ξερετε πανω κατω τις αποψεις μου (οτι δλδ δε πιστευω οτι θα χασουμε τα εδαφη μας η την ταυτοτητα μας απο τους φτωχους γειτονες που μας περιτριγυριζουν) αλλα εχω αρχισει να ενοχλουμαι οπως το καλοκαιρι που κοιμαμαι και ερχεται το κουνουπι και πεταει διπλα στο αυτι μου.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Επειδη απο γεωγραφια ΔΕΝ ..ειναι Σαμος ,Μυτιληνη,Χιος Ροδος,Κως και Καρπαθος?Ο Σημιτης μενει να ευχαριστησει τους Αμερικανους.![]()
![]()
![]()
...και Ικαρία![]()
![]()
Πάντως δεν βλέπω να έκανε κάνα ''λάθος'' στην κορσική και την Σαρδηνία,ούτε στα νησιά της Ισπανίας,ούτε κι έδωσε και την υπόλοιπη Ιρλανδία στους ΆγγλουςΜάλλον κάνει επιλεκτικά λάθη
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]Εμενα αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι αν υπηρχε μια αντιστοιχη αφισα με την Κουβα να εμφανιζεται οτι εχει κανα νησακι ανοιχτα της Φλοριντα, θα γινοταν γ΄παγκομιος...
οκ δεν πιστευω σε συνωμοσιες και οργανωμενα σχεδια εξοντωσης του Ελληνισμου τυπου Λιακοπουλου, μαλλον καμια μ@λ@κι@ θα εκανε ο γραφιστας...
Μ@λ@κι@ εκανε ο πατερας του που δεν τραβηχτηκε.Οσο για την Κουβα ειπαμε.Δυο μετρα και δυο σταθμα
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related