Τελικα ο κοντος, θα τον δικαιωσει τον Λιακοπουλο; Μυριζομε οτι οι προφητειες θα βγουν κατα γραμμα. Τι λετε;
Τελικα ο κοντος, θα τον δικαιωσει τον Λιακοπουλο; Μυριζομε οτι οι προφητειες θα βγουν κατα γραμμα. Τι λετε;
πλακα πλακα,θα βγουν και θα κουφαθουμε!!:hypnotize :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
![]()
![]()
![]()
Για ποιες προφητειες μιλας???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...κρίνεσαι μετεξεταστέος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ότι ο Πούτιν θα έρθει καβάλα με V-strom.![]()
:a5::a5::a5::a5:
Ε-Ε-Επανασταση
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ΣΥΚΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ, ΝΤΙΒΑΝΙΑ, ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!!!!!!!
Υ.Σ. Παιδια τελευται εκπομπή σημερα ε? Τελειωσε οτι έχω στην αποθήκη πλεον. Ορματε να προλάβετε. 7 κιλά βιβλία δινω με 29,99!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρώιν banditakias νην V-STROMAKIAS
Τελικα ο κοντος....
ρε λες να μην φτάνει το V-strom ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
Δεν βλεπω το αστειο ουτε στις Ρωσικες δηλωσεις ουτε στις εξελιξεις στα Βαλκανια....
K εγω ρε ματς δεν το ανοιξα για πλακα το θεμα. Τον παρακολουθω τον Λιακο απο το 2002 περιπου . Ολα πανε οπως τα λεει. Στην αρχη ημουνα πολυ καχυποπτος απεναντι του. Πηρα τα πρωτοκολλα ομως και φρικαρισα με αυτα που διαβασα. Πηρα και κατι αλλα, διαβασα ακουσα σηζητησα, και τελικα ρε μαγκες, ο καιρος σιγουρα ειναι κοντα. Πολλοι που δεν εχουν εντρυφησει στο θεμα θα γελασουν και θα κοροιδεψουν. Αλλοι παλι θα κανουν επιδειξη γνωσης στην ιστορια και στην θεολογια, και θα πουν τα δικα τους. Συμπερασμα δικο μου; Ο κοσμος θα γινει μεγαλυτερο μπουρδ...ο απ οτι ειναι, παρει δεν παρει vstrom o Βλαδιμηρος.
K εγω ρε ματς δεν το ανοιξα για πλακα το θεμα. Τον παρακολουθω τον Λιακο απο το 2002 περιπου . Ολα πανε οπως τα λεει. Στην αρχη ημουνα πολυ καχυποπτος απεναντι του. Πηρα τα πρωτοκολλα ομως και φρικαρισα με αυτα που διαβασα. Πηρα και κατι αλλα, διαβασα ακουσα σηζητησα, και τελικα ρε μαγκες, ο καιρος σιγουρα ειναι κοντα. Πολλοι που δεν εχουν εντρυφησει στο θεμα θα γελασουν και θα κοροιδεψουν. Αλλοι παλι θα κανουν επιδειξη γνωσης στην ιστορια και στην θεολογια, και θα πουν τα δικα τους. Συμπερασμα δικο μου; Ο κοσμος θα γινει μεγαλυτερο μπουρδ...ο απ οτι ειναι, παρει δεν παρει vstrom o Βλαδιμηρος.
Κοίτα νομίζω πως όταν λες ένα σωρό πράγματα δεν μπορεί του κερατά σε κάποια θα πέσεις μέσα ή έστω πολύ κοντά σε αυτά που γίνονται στην πραγματικότητα. Από κει και ύστερα το ανθρώπινο μυαλό τείνει να θυμάται αυτά που γίνονται πραγματικότητα. Όπως με τις μαντείες τους οιωνούς ακόμη και τα ζώδια. Θέλουμε να θυμόμαστε αυτά που "βγαίνουν". Επίσης ως γνωστόν όλοι οι άνθρωποι και ειδικά οι Έλληνες έχουμε μία τάση στην συνομωσιολογία. Μας αρέσουν τα "μυστικά" τα σκοτεινά σχέδια κλπ. Νομίζω πως κάπου εκεί κρύβεται η αλήθεια. Λέει ο Λιακόπουλος 20 πράγματα ε δεν μπορεί κάποια θα έχουν μία βάση.
Πάντως θυμάμαι στα 15 μου είχε πιάσει μια μανία εμένα και πολλούς συνομήλικούς μου ειδικά όσοι θέλαμε να λέμε ότι ασχολούμαστε και με άλλα πράγματα και ψαχνόμαστε λίγο παραπάνω να ψάχνω για απόρυφα βιβλία μυστικούς κώδικες σολομωνικές και την αλήθεια για το 666. Και τότε ακούγονταν πάρα πολλά και γράφονταν απλώς δεν παίρναν τέτοια έκταση.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!