Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: airoh stardom Κουμπωμα ζελατινας

airoh stardom Κουμπωμα ζελατινας

http://www.motoscuter.ro/ro/shop/img...%20stardom.JPG

εχω το απο πάνω κράνος, δυστυχως έχω χάσει το κουμπωμα της ζελατίνας , το μαυρο με το κοκκινο αυτοκολλητο, όπως φένεται στη φοτο. ξέρει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ?

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Re: airoh stardom Κουμπωμα ζελατινας

Αρχικά δημιουργήθηκε από boom123
    http://www.motoscuter.ro/ro/shop/img...%20stardom.JPG

εχω το απο πάνω κράνος, δυστυχως έχω χάσει το κουμπωμα της ζελατίνας , το μαυρο με το κοκκινο αυτοκολλητο, όπως φένεται στη φοτο. ξέρει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ?
    Κάλεσε το Γιάσσαρη επίσημος προμηθευτής Airoh. Από Δευτέρα που θα έχει ανοίξει.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Νέο μέλος

Post koympoma zelatinas

Εχω ακριβώς το ίδιο κρανος και εχω χάσει και γω και τα δυο πλαινα κουμπώματα
    μήπως μπορείς να μου πεις αν βρήκες τελικά και πόσο??
    Αισιόδοξοι είναι μόνο οι απληροφόρητοι.

ΑνεΜελος
    Είχα το παραπάνω κράνος και μου είχε φύγει και εμένα το ασφαλιστικό της ζελατίνας.

Βασικά φεύγει όταν μαζεύει βρώμα εξωτερικά και "κολάει" με την ζελατίνα με αποτέλεσμα όταν σηκώνεις την ζελατίνα να τραβάει μαζί της και το ασφαλιστικό που ξεβιδώνει και χάνεται.

Για να μην το ξαναχάσεις για όσο καιρό θα έχεις αυτό το κράνος (που συμβουλή μου είναι να πάρεις κάτι καλύτερο αν μπορείς οικονομικά), κάθε φορά που θα τα βγάζεις για να καθαρίζεις την ζελατίνα, πρίν τα βάλεις να αλείφεις την επιφάνεια που τρίβεται με την ζελατίνα με λίγη βαζελίνη ή σπρευ σιλικόνης και μετά να το κουμπώνεις.
    Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

Albert Einstein

Νέο μέλος
    Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κράνος δεν είναι ότι καλύτερο ούτε σε επίπεδα θορύβου ούτε αεροδυναμικής μου πέρνει τα αυτιά πάνω από τα 100 και προσπαθώ συνέχεια να κρατήσω το κεφάλι μου στους ώμους μου αλλά ότι πληρώσεις παίρνεις (συνήθως) ηδη ψάχνω για καινουργιο απλα έλεγα να του φτιάξω την ζελατίνα να υπάρχει σαν δεύτερο.
    Αισιόδοξοι είναι μόνο οι απληροφόρητοι.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF