Αρχικά δημιουργήθηκε από FAZER79
ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΣΕ Κ8 ΛΕΥΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ???
HELP. . . . . . . ! ! ! ! ! ! ! ! !
Σου περισσευουν 1600 ??![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 1600 ΔΕΝ ΕΧΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ. ΟΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ YOSHIMURA-USA ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΒILLSREBUILTS 600 ΕΥΡΩ,ΕΝΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ YOSHIMURA-JAPAN ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ {ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ } 580 ΕΥΡΩ.ΔΙΟΡΘΩΣΗ -->Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ CARBON
ΛΟΙΠΟΝ... ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από FAZER79
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 1600 ΔΕΝ ΕΧΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ. ΟΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ YOSHIMURA-USA ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΒILLSREBUILTS 600 ΕΥΡΩ,ΕΝΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ YOSHIMURA-JAPAN ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ {ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ } 580 ΕΥΡΩ.ΔΙΟΡΘΩΣΗ -->Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ CARBON
ΛΟΙΠΟΝ... ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ
To ενα τελικο racefit εχει γυρω στα 700 ?,καταργει τον καταλυτη και ειναι (κατ'εμε ) τοπιο ομορφο για Κ7/Κ8 1000,και με τον πιο δυνατο ηχο...![]()
ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΕ YOSHIMURA,TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ JAPAN Ή USA???
Η μαύρη ταιριάζει πιο καλά από την χρωμιωμένη.
Η μηχανή δεν έχει αλλα χρώμια πάνω της για να δέσει οπτικά. Ενώ η μαύρη είναι πιο διακριτική και πιο κακή συγχρόνως.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
T.R.E αυτη η μονη ειναι ολα τα λεφτα!![]()
Οσο για το ερωτημα japan η usa ψηφιζω japan, αν και η usa μου αρεσει περισσοτερο.
Εμενα προσωπικα δε μου αρσει η μπουκα και το μηκος του τελικου.
Αλλα ειπαμε: yoshi=japan