Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Ολες οι Ελληνικες εκπομπες αυτοκινητου, ειναι αχρηστες

Ολες οι Ελληνικες εκπομπες αυτοκινητου, ειναι αχρηστες

Εκτος απο του οτι ειναι σαν να διαβαζεις prospestus αντιπροσωπιων, το μονο που φαινονται να νοιαζονται, ειναι ΚΑΙ για τον αριθμο πωλησεων τους

Ειναι μια τεραστια ευκαιρια για να βγουν καποια πραγματα στην φορα, και αντι αυτου, βλεπουμε διαφορες αηδιες οπως παιχνιδια οπισθοπορειας ή αλλες αχρηστες και βαρετες ειδησεις
    Νομιζεις οτι ζεις σε μια αλλη χωρα, που ολα ειναι τελεια, που ολοι οδηγανε τελεια, και δεν υπαρχουν αστικοι δρομοι, παρα μονο επαρχιακοι με δασος απο την μια και θαλασσα απο την αλλη

Μονο και λεω ΜΟΝΟ ενας εχει προσπαθησει και συνεχιζει να προσπαθει, να αλλαξει τα πραγματα, και αυτος ειναι ο ΙΑΒΕΡΗΣ

Τον θαυμαζω, γιατι δεν χανει ευκαιρια να πει 2-3 πραγματα οπου κι αν βρισκεται

Ολοι οι αλλοι που πιστευαμε οτι θα κανουν κατι, οταν τους δοθηκε η ευκαιρια, γινανε οι χειροτεροι ολων τελικα

Σαν νεοελληνες, φωναζουμε οτι φταιει η ''πωλητεια'', και ''αφου ολοι το κανουν, γιατι οχι εγω?'', και ''εγω θα αλλαξω τον κοσμο?''

ΝΑΙ, εμεις θα αλλαξουμε τον κοσμο, εμεις ειμαστε η πωλητεια, εμεις εχουμε την δυναμη

Εχω βαρεθει ρε γαμωτο, τοσες ζωες χανονται στον δρομο, και ακομα επιμενουμε να μην ασχολειται κανεις με την ΟΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ?
    Δεν καταλαβαινουμε οτι αν γεμιζουμε σκατα τους γειτονες, καποια μερα θα κολυμπαμε και εμεις σε αυτα?

Εγω στο μονο που ελπιζω πλεον ειναι στην νεα γεννια
    Ας προσπαθησουμε ολοι, να περασουμε οι ιδιοι την οδικη παιδεια στα παιδια μας, και που θα παει, καποια μερα κατι θα αλλαξει

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια υπαρχει και το top gear...

προσωπικα τις ελληνικες εκπομπες αυτοκινητου εχω σταματησει να τις βλεπω εδω και 2-3 χρονια.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ok, συμφωνω μαζι σου στο οτι εχουμε γτπ δρομους, αλλα γιατι περιμενεις απο μια εκπομπη αυτοκινητου να σε σωσει απο αυτους;

οι εκπομπες αυτες απευθυνονται κυριως στον μεσο αγοραστη τουτου...

οπως καταλαβαινεις εχει πολυ μεγαλυτερη σημασια για αυτον τον τηλεθεατη το αν εχει αναπτηρα στο πισω καθισμα το νεο Accent, παρα το να πει καποιος που ειναι τα επικινδυνα σημεια στις Ε.Ο.

ειναι σαν να ζητας απο το ραδιο-blackman να παιξει εντεχνο...γινεται; δεν γινεται...

και σε αυτο φυσικα δεν φταινε οι συντελεστες των εκπομπων αυτων...

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Συμφωνώ με τα περισσότερα, απλά δεν νομίζω οτι μπορούμε να κάνουμε κάποιο συσχετισμό μεταξύ εκπομπών για το αυτοκίνητο και οδηγικής παιδείας...

Δες το παράδειγμα της Αγγλίας. Το Top Gear, από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές αυτοκινήτου δεν νομίζω να έχει κάνει και πολλά θέματα πάνω στην ασφάλεια, την παιδεία της οδήγησης κτλ. Παρ'ολα αυτά, οι Άγγλοι μια χαρά οδηγοί είναι.

Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας, και όχι εκπομπών.

Όπως και να΄χει συμφωνώ και για τον Ιαβέρη, αλλά και για την κατάντια όλων των εκπομπών που κατά καιρούς ξεφυτρώνουν...
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παιδια υπαρχει και το top gear...

προσωπικα τις ελληνικες εκπομπες αυτοκινητου εχω σταματησει να τις βλεπω εδω και 2-3 χρονια.
    και το fifth gear επισης
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    και το fifth gear επισης

σωστα...

οι εκπομπες αυτες αξιζουν,εχουν χιουμορ και βλεπεις να τα ζοριζουν τα αυτοκινητα(πιστα) και δεν κωλονουν να εκφρασουν αρνητικη αποψη για αυτα...

Εδω ο αλλος εθαβε την 911 turbo...

Να μην βλεπετε εκπομπες αυτοκινητου!!

Σας διαφθηρουν!

και σας κολαζουν!

με κατι τετοια θα θελετε ολοι Murcielago και DB7 και διαφορα αλλα τετοια κατασκευασματα του διαβολου!

καλα για τις ελληνικες εκπομπες δεν το συζηταω... γιατι αν ειναι κανεις να κ@υλωνει με τα Auris, τα Fabia, τα Ceed κτλ-κτλ ....αστα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Παρ'ολα αυτά, οι Άγγλοι μια χαρά οδηγοί είναι.

Αν δεν ήτανε και αδερφάρες....

Δεν περιμενω απο μια εκπομπη να αλλαξει τα πραγματα, αλλα θα ηθελα να ηξερα:

Oλοι αυτοι που κανουν αυτες τις εκπομπες, δεν τους ενδιαφερει να οδηγανε σε καλυτερους δρομους?
    Δεν τους ενδιαφερει οτι τα παιδια τους θα χαθουν στην ασφαλτο?(φτου φτου)
    Δεν μπορουν να αφιερωσουν 10(δεκα) λεπτα απο καθε εκπομπη, και να περασουν καποια μυνηματα οπως, ΜΗΝ οδηγειται αργα και αριστερα κτλ κτλ?
    Ακομα και ΕΝΑΣ να γινοτανε καλυτερος, θα ηταν επιτυχια

Ή μηπως θα πρεπει να χωνεψουμε οτι ζουμε σε ενα κρατος καφρων, και δεν μπορει να γινει τιποτα για αυτο?
    Γιατι βασικα καπως ετσι το αντιμετωπιζουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Δεν περιμενω απο μια εκπομπη να αλλαξει τα πραγματα, αλλα θα ηθελα να ηξερα:

Oλοι αυτοι που κανουν αυτες τις εκπομπες, δεν τους ενδιαφερει να οδηγανε σε καλυτερους δρομους?
    Δεν τους ενδιαφερει οτι τα παιδια τους θα χαθουν στην ασφαλτο?(φτου φτου)
    Δεν μπορουν να αφιερωσουν 10(δεκα) λεπτα απο καθε εκπομπη, και να περασουν καποια μυνηματα οπως, ΜΗΝ οδηγειται αργα και αριστερα κτλ κτλ?
    Ακομα και ΕΝΑΣ να γινοτανε καλυτερος, θα ηταν επιτυχια

Ή μηπως θα πρεπει να χωνεψουμε οτι ζουμε σε ενα κρατος καφρων, και δεν μπορει να γινει τιποτα για αυτο?
    Γιατι βασικα καπως ετσι το αντιμετωπιζουμε
    Τα 10' (και τα 5' και τα 2') που θα χρειαστουν για να βγει προς τα εξω ενα μηνυμα ασφαλους οδηγικης συμπεριφορας, κοστιζουν απιστευτα πολλα χρηματα....μιλαμε για τηλεοπτικο χρονο.

δυστυχως θα πρπει να δουμε τα πραγματα στην ρεαλιστικη τους διασταση./

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Τα 10' (και τα 5' και τα 2') που θα χρειαστουν για να βγει προς τα εξω ενα μηνυμα ασφαλους οδηγικης συμπεριφορας, κοστιζουν απιστευτα πολλα χρηματα....μιλαμε για τηλεοπτικο χρονο.

δυστυχως θα πρπει να δουμε τα πραγματα στην ρεαλιστικη τους διασταση./

Αυτο που με στεναχωρει πιο πολυ, ειναι οτι δεν καταλαβαινουμε, οτι ολα αυτα ειναι ΑΛΥΣΙΔΑ
    Μπροστα μας θα τα βρουμε αυριο, και αν οχι εμεις, τα παιδια μας

Ειμαστε ο καρκινος του πλανητη
    Αλλα αυτος θα βρεις τροπο και θα μας ξαποστειλει, θα ριξει εναν παγετωνα, τιποτα πλημμυρες κτλ
    Εμεις τι κανουμε μεχρι τοτε

(επιασα και περιβαλλοντολογικα λιγο, ετσι για ορντεβρ)

Αυτο που με στεναχωρει πιο πολυ, ειναι οτι δεν καταλαβαινουμε, οτι ολα αυτα ειναι ΑΛΥΣΙΔΑ
    Μπροστα μας θα τα βρουμε αυριο, και αν οχι εμεις, τα παιδια μας

Ειμαστε ο καρκινος του πλανητη
    Αλλα αυτος θα βρεις τροπο και θα μας ξαποστειλει, θα ριξει εναν παγετωνα, τιποτα πλημμυρες κτλ
    Εμεις τι κανουμε μεχρι τοτε

(επιασα και περιβαλλοντολογικα λιγο, ετσι για ορντεβρ)
    καλα τωρα ολος αυτο ο συνειρμος σου ηρθε παρακολουθοντας το Traction ας πουμε;

καλα τωρα ολος αυτο ο συνειρμος σου ηρθε παρακολουθοντας το Traction ας πουμε;

Βασικα εχω σταματησει να βλεπω εκπομπες απο την εποχη του Σταθακη, που δυστυχως και αυτος τιποτα δεν εκανε αργοτερα οταν καθησε στο εδρανο
    Ειδικα το ''επι τροχον'', ειναι το λαβαρο του Ελληνα αγοραστη αυτοκινητου
    Εχει πιασει ΟΛΟ το νοημα ο τυπος, που μου ειναι και πολυ συμπαθης
    Ειμαστε η χειροτερη αγορα γενικως, αγοραζουμε τα πιο ακριβα πραγματα, την στιγμη που δεν μπορουμε να αξιοποιησουμε ουτε τα πιο φτηνα
    Δοξαστε μας

Βασικα εχω σταματησει να βλεπω εκπομπες απο την εποχη του Σταθακη, που δυστυχως και αυτος τιποτα δεν εκανε αργοτερα οταν καθησε στο εδρανο
    Ειδικα το ''επι τροχον'', ειναι το λαβαρο του Ελληνα αγοραστη αυτοκινητου
    Εχει πιασει ΟΛΟ το νοημα ο τυπος, που μου ειναι και πολυ συμπαθης
    Ειμαστε η χειροτερη αγορα γενικως, αγοραζουμε τα πιο ακριβα πραγματα, την στιγμη που δεν μπορουμε να αξιοποιησουμε ουτε τα πιο φτηνα
    Δοξαστε μας
    α καλα... μεγαλη κουβεντα ανοιξες τωρα και δυστυχως δεν αφορα μονο τους εν δυναμει αγοραστες αυτοκινητων, αλλα και τους ενα δυναμει αγοραστες μοτοσυκλετων...

εχω προσπαθησει να το συζητησω, αλλα η πιο συνηθης καταληξη του (υποτιθεμενου) διαλογου ειναι αυτη:

''Αϊ γ@μησου ρε μ@λ@κ@, οτι γουσταρω θα παω να αγορασω!!''

εχω προσπαθησει να το συζητησω, αλλα η πιο συνηθης καταληξη του (υποτιθεμενου) διαλογου ειναι αυτη:

''Αϊ γ@μησου ρε μ@λ@κ@, οτι γουσταρω θα παω να αγορασω!!''
    Αμα λεγανε ετσι, εγω θα ημουν ευχαριστημενος

Το θεμα ειναι οτι μπορει να λενε ετσι, αλλα εννοουν:

''Αϊ γ@μησου ρε μ@λ@κ@, οτι γουσταρει η καφετερια θα παω να αγορασω!!''

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όλες οι μάρκες ελαστικών στο internet
    από Tigas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2020, 23:49
  2. Ειναι ολες οι ελευθερες εξατμισεις ιδιες?
    από Xrated στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2010, 07:23
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Εχουνε λυθει ολες οι αποριες.....
    από ela ela στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2006, 11:28
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2006, 17:41

Κανόνες δημοσιεύσεων