Εκτος απο του οτι ειναι σαν να διαβαζεις prospestus αντιπροσωπιων, το μονο που φαινονται να νοιαζονται, ειναι ΚΑΙ για τον αριθμο πωλησεων τους
Ειναι μια τεραστια ευκαιρια για να βγουν καποια πραγματα στην φορα, και αντι αυτου, βλεπουμε διαφορες αηδιες οπως παιχνιδια οπισθοπορειας ή αλλες αχρηστες και βαρετες ειδησεις
Νομιζεις οτι ζεις σε μια αλλη χωρα, που ολα ειναι τελεια, που ολοι οδηγανε τελεια, και δεν υπαρχουν αστικοι δρομοι, παρα μονο επαρχιακοι με δασος απο την μια και θαλασσα απο την αλλη
Μονο και λεω ΜΟΝΟ ενας εχει προσπαθησει και συνεχιζει να προσπαθει, να αλλαξει τα πραγματα, και αυτος ειναι ο ΙΑΒΕΡΗΣ
Τον θαυμαζω, γιατι δεν χανει ευκαιρια να πει 2-3 πραγματα οπου κι αν βρισκεται
Ολοι οι αλλοι που πιστευαμε οτι θα κανουν κατι, οταν τους δοθηκε η ευκαιρια, γινανε οι χειροτεροι ολων τελικα
Σαν νεοελληνες, φωναζουμε οτι φταιει η ''πωλητεια'', και ''αφου ολοι το κανουν, γιατι οχι εγω?'', και ''εγω θα αλλαξω τον κοσμο?''
ΝΑΙ, εμεις θα αλλαξουμε τον κοσμο, εμεις ειμαστε η πωλητεια, εμεις εχουμε την δυναμη
Εχω βαρεθει ρε γαμωτο, τοσες ζωες χανονται στον δρομο, και ακομα επιμενουμε να μην ασχολειται κανεις με την ΟΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ?
Δεν καταλαβαινουμε οτι αν γεμιζουμε σκατα τους γειτονες, καποια μερα θα κολυμπαμε και εμεις σε αυτα?
Εγω στο μονο που ελπιζω πλεον ειναι στην νεα γεννια
Ας προσπαθησουμε ολοι, να περασουμε οι ιδιοι την οδικη παιδεια στα παιδια μας, και που θα παει, καποια μερα κατι θα αλλαξει