Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: metzeler m3

metzeler m3

εβαλα τα metzeler m3 στην μηχανη μου σημερα.....
    το εψαξα πολυ και στο ιντερνετ και παντου και πιστευω ηταν η καλυτερη επιλογη για μενα
    αυτο το λαστιχο εχει στα πλαγια μαλακη γομα και στο κεντρο σκληρη....
    οι προδιαγραφες του ειναι για δρομο και πιστα και η τιμη τους αρκετα καλη....
    φορεμενα πανω εδωσα 330 ευρω....
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Μηπως τα μπερδευεις λιγο? Αυτο που λες με την μαλακη και σκληρη γομα ειναι πατεντα της Michelin και λεγεται 2CT. Συγκεκριμενα το εχουνε τα Power Race & Pilot Power 2CT και ειναι 2αρι στο κεντρο και ασσο στα πλαγια για τα μπροστινα και 3αρι κεντρο και 2αρι στα πλαγια για τα πισω.
    Δεν ξερω καννα Metzeler να το εχει, και ειδικα το M3.. εκτος αν εχω χασει επεισοδια που δεν νομιζω

Edit: και τα Pilot Road 2
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Μηπως τα μπερδευεις λιγο? Αυτο που λες με την μαλακη και σκληρη γομα ειναι πατεντα της Michelin και λεγεται 2CT. Συγκεκριμενα το εχουνε τα Power Race & Pilot Power 2CT και ειναι 2αρι στο κεντρο και ασσο στα πλαγια για τα μπροστινα και 3αρι κεντρο και 2αρι στα πλαγια για τα πισω.
    Δεν ξερω καννα Metzeler να το εχει, και ειδικα το M3.. εκτος αν εχω χασει επεισοδια που δεν νομιζω
    Η αλήθεια είναι ότι όλες οι εταιρείες χρησιμοποιούν παρόμοιες ζώνες απ΄το 1995 αν δεν κάνω λάθος. Απλά η Michelin ήταν αρκετά έξυπνη για να το εκμεταλλευτεί διαφημιστικά. Δεν αποτελεί πατέντα καμμιάς εταιρίας πάντως.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81

Re: metzeler m3

Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
    εβαλα τα metzeler m3 στην μηχανη μου σημερα.....
    το εψαξα πολυ και στο ιντερνετ και παντου και πιστευω ηταν η καλυτερη επιλογη για μενα
    αυτο το λαστιχο εχει στα πλαγια μαλακη γομα και στο κεντρο σκληρη....
    οι προδιαγραφες του ειναι για δρομο και πιστα και η τιμη τους αρκετα καλη....
    φορεμενα πανω εδωσα 330 ευρω....

Φιλε μου οτι ειναι γενικως αποδεκτο οτι ειναι καλο λαστιχο ισχυει ...
    Οτι ειναι διγομο δεν ισχυει ...

www.fazerclub.gr

τι να σας πω, δεν ξερω, και στο site της metzeler που εχω μπει λεει οτι εχει μια ειδικη κατασκευη
    στα πλαγια το λαστιχο και ειναι πιο μαλακο, τωρα αν ειναι διγομο ή οχι δεν ξερω...

Sportec M3
    Latest generation of Supersport tyre developed for sporty riders and racetrack use

* Dry grip and reference overall performance both on road and on racetrack, thanks to the new compound development
    * Progressive handling behaviour guaranteed by the Metzeler patented 0° steel belt and the Multiradius technology development
    * Tread pattern design and differentiated compound between front and rear ensuring high wet safety feeling and extended mileage
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
    τι να σας πω, δεν ξερω, και στο site της metzeler που εχω μπει λεει οτι εχει μια ειδικη κατασκευη
    στα πλαγια το λαστιχο και ειναι πιο μαλακο, τωρα αν ειναι διγομο ή οχι δεν ξερω...

Sportec M3
    Latest generation of Supersport tyre developed for sporty riders and racetrack use

* Dry grip and reference overall performance both on road and on racetrack, thanks to the new compound development
    * Progressive handling behaviour guaranteed by the Metzeler patented 0° steel belt and the Multiradius technology development
    * Tread pattern design and differentiated compound between front and rear ensuring high wet safety feeling and extended mileage
    Που ακριβως το λεει?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

0°-STEEL BELTED TYRE WITH RADIAL CARCASS (90°)
    Patented technology by Metzeler realizing the structure of both front and rear tyre using a radial carcass and a single layer belt made of steel. Considering the rolling direction of the tyre, the belt is winded circumferentially around the carcass giving an angle close to 0°. The advantages coming from the use of steel are its extremely high rigidity and the possibility to tune the winding spacing giving a differentiated stiffness distribution from shoulder to crown.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Eιναι αυτο που λεει ο byron....πολλες το χρησιμοποιουν αλλα δεν το φωναζουν μιας και προλαβε να το διαφημησει σωστα η Michelin.

Σημασια εχει οτι ειναι ενα πολυ καλο λαστιχο...που θα το ευχαριστηθεις για αρκετα χλμ.

Ειμαι στο δευτερο ζευγος.....και εκτος και αν βγει κατι δραματικα καλυτερο...παλι τα ιδια θα βαλω.

Warning!! Motorsports can be Dangerous....

επειδη θα αρχισω να πηγαινω και σερρες τωρα που φτιαχνει ο καιρος, πιστευω οτι
    ηταν η καλυτερη επιλογη, παντα σε συγκριση με τα ευρωπουλα βεβαια...
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Για πες αν θες απο που 330 φορεμένα. Το σκέφτομαι κι εγώ αλλά δεν νομίζω να είναι δίγομα.
    Σκέφτομαι γι'αυτά ή τα Corsa III ή τα Racetec.
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

φιλε εγω ειμαι απο κομοτηνη και τα εβαλα εδω..
    η τιμη ηταν για μενα αυτη, πιστευω οτι η κανονικη τους τιμη ειναι γυρω στα 380.
    εχω ακουσει καλα λογια γι'αυτο και τα εβαλα...για να τα δοκιμασω.
    την επομενη φορα μαλλον θα βαλω τα pirelli και γω...
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Ξανα, δεν ειναι διγομα.. Αλλο το διγομο που χρησημοποιει η Michelin και αλλο αυτο που εχουν η αλλες εταιριες με το ατσαλινο πλεγμα μεσα στο λαστιχο..

Μια διορθωση..
    Τωρα το 2007 εχει βγαλει και η Pirelli το Diablo Corsa III (το πισω μονο) που το δινουν για διγομο..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΓΟΜΑ..αλλα ειναι τρομερα λαστιχα εγω τα χα βαλει στο σ.δουκα και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και απο πλευρας αποδοσης(καλα δεν ειμαι ο ροσι ..) αλλα πιο πολυ απο τις αντοχες του..καθως κρατησαν 13000 χιλ με καλοκαιρι μεσα και διακοπες με τη μοτο..και χωματοδρομους..και οτι να ναι.
    καταπληκτικο λαστιχο.

απο πλευρας αποδοσης και μονο υπαρχουν σιγουρα πιο μαλακα κτλ..αλλα αυτο νομιζω ειναι μια μεση λυση.

πιστευω οτι τα λαστιχα που πρεπει να βαζει ο καθενας μας πρεπει να ειναι συμφωνα
    με: την χρηση που θελει να κανει, το οδηγικο του επιπεδο και στυλ, και την τσεπη του..

οπως σε ολα τα πραγματα στην ζωη υπαρχει το πολυ καλο- ακριβο, το καλο- ετσι και ετσι,
    και τα αρκετα καλα- διαφορες τιμες.....
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιλογη... Diablo corsa 3 ή Metzeler M3??
    από MustGK στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2009, 14:52
  2. metzeler m3
    από superduke990 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2008, 22:49
  3. Pilot power 2ct vs metzeler M3
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 22:47

Κανόνες δημοσιεύσεων