ειμαι νεος στον χωρο και δεν εχω πολλες εμπειριες στο τιμονι μοτοσυκλετας...το διπλωμα μου θα το παρω σε λιγο καιρο(ειμαι 19)
....
σκεφτομαι να παρω μοτοσυκλετα αλλα κολλαω στο πoια...
να παω συμτηριτικα με ενα μικρο 250 εντουρακι?
η να παρω αυτο που εχω ερωτευθει απο την αρχη που το ειδα?(που αργα η γρηγορα θα το παρω?)
για να εξηγηθω ομως...ο ερωτς ακουει στο ονομα z750....χρονολογια ανεξαρτητη αφου για μεταχειρισμενο θα παω και αναλογως τα οικονομικα θα κινμηθω στο πιο παλιο η στο πιο καινουργιο...
πιστευω πως με τις μηχανες,παιζει τεραστιο ρολο "αυτο που μου αρεσει" παρα μια μεση λυση αναγκης για αρχη....
και επειδη με μηχανες που διακοσαριζουν δε θελω να παιζω απο την αρχη,λεω προκαταβαλικα πως εχω πολυ καλο αυτοελεγχο και δεν θα αρισω τα 0-200 απο την αρχη...καταλαβαινεται τι θελω να πω πιστευω...σεβομαι τον μηχανοκινητο αθλητισμο και τα "παιχνιδ" καθως εχω δει πολλα ατυχηματα....εχω δει ομως και απιστετυες στιγμες παθους και τεχνικης....
εσεις τι λετε να κανω??αυτο που μου αρεσει(ξερω ειναι δυσκολο να μην ανοιξω το δεξι κουλο μου αλλα προσπαθω πολυ απο τωρα!!!)
η κατι ενδιαμεσο...?
υ.γ παρτε το και αλλιως,ο καιρος που θα το δουλεψω για να το παρω,θα περναει στο μυαλο μου καθε φορα που θα θελω να τρεξω χωρις να το ξερω καπως ακομα το ζετακι...και θα με κραταει λιγο!!