Είναι άξιο παρατήρησης το nick που χρησιμοποιεί ο καθένας μας;
τι άραγε σημαίνει το nick σας και πως το σκαρφηστήκατε?
Είναι άξιο παρατήρησης το nick που χρησιμοποιεί ο καθένας μας;
τι άραγε σημαίνει το nick σας και πως το σκαρφηστήκατε?
και η ζωή συνεχίζεται...
δε λεω... ετσι για να σκασετε! χεχε
ασε που ΚΑΙ εδω υπαρχουν θυματα που πιστευουν στη "ψυχολογια" (επιστημη my ass... )
οτι και να πεις για τον εαυτο σου, βγαζουν αποτελεσμα οτι την εχεις μικρη ή δε σου κανει κουκου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δυσκολη ερωτηση για τους περισοτερους πιστευω...
εγω δεν εχω προβλημα, ειναι τα αρχικα του ονοματος μου πολυ δυσκολο......δεν ειχα σκεφτει το forum οταν το εβαζα.....
τωρα ειναι αργα
εσυ ομως μιας και εκανες την αρχη γιατι δεν γραφεις;
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Δεν χρειάζετε να πω, "απ την γνωστή ταινία", ε;![]()
![]()
Fuck the universe.
ονομα-μηχανη
ααααααααμμμμμμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
ονομα-μηχανη
μα καλά![]()
FZ6 σε λένε;![]()
...και το sotos τι μάρκα μηχανή είναι;![]()
![]()
![]()
![]()
Το δικό μου nick συμβολίζει τον μπούλη τον πρωθυπουργό μας
![]()
οι free rider ήταν μια παρέα κατά το 1985 στην παραλία ωροπού καλάμου...όλοι με xl xt απο 250 ,500 600 ....καμιά τριανταριά τσογλαναράδες....μηχανές, τότε είχα το ασπρο το xt to 550,και ήμουνα στο καμμάτι της παρέας απο την μεριά του ωροπού...Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
δυσκολη ερωτηση για τους περισοτερους πιστευω...
εγω δεν εχω προβλημα, ειναι τα αρχικα του ονοματος μου πολυ δυσκολο......δεν ειχα σκεφτει το forum οταν το εβαζα.....
τωρα ειναι αργα
εσυ ομως μιας και εκανες την αρχη γιατι δεν γραφεις;
κολάγαμε λοιπόν στις μηχανές το αυτοκόλητο αυτό που είχαμε φτιάξει και γράφανε ολα τα μηχανάκια της παρέας free rider....
είς ανάμνησην....
και η ζωή συνεχίζεται...
το δικο μου ειναι ευκολο...
γιαγια= η μοτο η οποια ειναι 92 μοντελο.
αρκουδα= εγω ενεκα τα 96 κιλοπουλα...(ζωη ναχω)
αφου οταν ξαπλωνω με την κατερινα μετα μου λεει οτι εσθανετε σαν βατραχι που το πατησε λεωφορειο![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
οι free rider ήταν μια παρέα κατά το 1985 στην παραλία ωροπού καλάμου...όλοι με xl xt απο 250 ,500 600 ....καμιά τριανταριά τσογλαναράδες....μηχανές, τότε είχα το ασπρο το xt to 550,και ήμουνα στο καμμάτι της παρέας απο την μεριά του ωροπού...
κολάγαμε λοιπόν στις μηχανές το αυτοκόλητο αυτό που είχαμε φτιάξει και γράφανε ολα τα μηχανάκια της παρέας free rider....
είς ανάμνησην....
kammia fvtografia den yparxei? poreis na psajeis na mas fereis sto epomeno delear?
trelenomai gia ta 80' , egw tote eimoyn mono 6.
kai thymamai apenanti apo to spiti mou emene kapoios pitsirikas, kai mazeyontan oi filoi tou me ta strogylofanara pou ekanan trelo thorybo. h mhtera mou parapwniotan kai egw eniwtha na thelw na tous dialysw, na tous plakwsw.
xexexe to paidiko myalo, poso diaforetika ta deixnei ola. athanates stigmes sth zwh tou kathena mas.
telika aPO TOTE eixa thn moto sto aima mou, mono pou de to hjera.
to KaTaNaS bgainei apo ton teleytaio apogono ths oikogeneia KATANA ths suzuki thn dikh mou gsx600f (katana thn fwnazan mono sth USA)
parapempw kai fwto ths trylikhs...
![]()
ε λοιπον μετα απο οσα διαβασα καταλαβαινω οτι συμφωνα με την Φρουδική θεωρια περι nickname προς μηκος ανδρικου μορίου, κατέληξα οτι ολοι την εχετε μικρη και ταυτοχρονα δεν σας κανει και κουκου...![]()
![]()
![]()
danaos = "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες" Όμηρου Ιλιάδα.
και 75 το γενεθλιο έτος.
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
το δικο μου ειναι ευκολο...
γιαγια= η μοτο η οποια ειναι 92 μοντελο.
αρκουδα= εγω ενεκα τα 96 κιλοπουλα...(ζωη ναχω)
αφου οταν ξαπλωνω με την κατερινα μετα μου λεει οτι εσθανετε σαν βατραχι που το πατησε λεωφορειο![]()
:rotflmao:
![]()
ρε γιαγια αδυνατουλης εισαι εγω τη να πω δηλ....104κιλα!!!!!!!!!
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Εσύ δεν είσαι λύκος!Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
ρε γιαγια αδυνατουλης εισαι εγω τη να πω δηλ....104κιλα!!!!!!!!!
Αγέλη είσαι!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
έχει ξαναπέσει αυτό το ποστ με τα νικς....
το δικό μου δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς από που προέρχεται....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
σε βλέπω να πηγαίνεις για διαμάχες κατ' ευθείαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
ε λοιπον μετα απο οσα διαβασα καταλαβαινω οτι συμφωνα με την Φρουδική θεωρια περι nickname προς μηκος ανδρικου μορίου, κατέληξα οτι ολοι την εχετε μικρη και ταυτοχρονα δεν σας κανει και κουκου...![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
idi === f..idi = fidi=φίδι=όφις ο τρομερόςΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε λεω... ετσι για να σκασετε! χεχε
ασε που ΚΑΙ εδω υπαρχουν θυματα που πιστευουν στη "ψυχολογια" (επιστημη my ass... )
οτι και να πεις για τον εαυτο σου, βγαζουν αποτελεσμα οτι την εχεις μικρη ή δε σου κανει κουκου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
= βγαζουν αποτελεσμα οτι την εχεις μικρη ή δε σου κανει κουκου
και η ζωή συνεχίζεται...