Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: ΑΓΟΡΑ Κ8

Νέο μέλος

ΑΓΟΡΑ Κ8

Καλησπέρα,

Αφού έψαξα σε αρκετά μαγαζιά κατέληξα σε έναν επίσημο αντιπρόσωπο με την παρακάτω προσφορά. Απλά θα ήθελα να μου πείτε αν είναι να πάρω τα δώρα που μου δίνουν ή να την πάρω "γυμνή" και να βάλω άλλα μετά

VSTROM 650 ABS K8 Mαύρη ΜΑΤ 7195

Δώρα:

ΚΑΛΥΜΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ BAGSTER
    ΧΟΥΦΤΕΣ
    ΚΑΓΚΕΛΑ GIVI
    ΒΑΛΙΤΣΑ GIVI 42lt ή KAPPA 46lt
    ΚΡΑΝΟΣ ΑΙRΟΗ
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ META SYSTEMS

Τι γνώμη έχετε για αυτά; Το κράνος θα το έχω extra, σα δεύτερο, αφού έχω ήδη πάρει το νέο μου ARAI. Και σκέφτομαι για ποδιά-καρίνα και διπλό stand. Περιμένω τη γνώμη σας...

T κράνος πάρ'το S ή Μ για να μπορεί να το φοράει και καμία κοπελίτσα...

Καρίνα καλή είναι για προστασία η σιδερένια και για ταξίδια η πλαστική....

Διπλο στάντ δεν είναι απόλυτα απαραίτητο...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Νέο μέλος
    Ρωτάω για τις μάρκες αν είναι "καλά" αυτά που μου δίνουν, ή να βάλω άλλα μόνος μου.

Πχ από τις δύο βαλίτσες ποια είνια ποιο καλή; Μήπως να βάλω άλλη εγώ, πχ GIVI 46lt;
    Οι χούφτες έχει ρόλο τη μάρκα είναι;
    Κάγκελα GIVI ή κάποια άλλη μάρκα;
    Ο META SYSTEMS συναγερμός είναι καλός; Στη μαμα-Suzuki αυτόν βάζουνε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από bdout2R1
    Ρωτάω για τις μάρκες αν είναι "καλά" αυτά που μου δίνουν, ή να βάλω άλλα μόνος μου.

Πχ από τις δύο βαλίτσες ποια είνια ποιο καλή; Μήπως να βάλω άλλη εγώ, πχ GIVI 46lt;
    Οι χούφτες έχει ρόλο τη μάρκα είναι;
    Κάγκελα GIVI ή κάποια άλλη μάρκα;
    Ότι είναι GIVI είναι εγγύηση...και ποιότητα...άρα διάλεξε αυτά...

Οι ΜΕΤΑ είναι καλοί και με εφ΄όρου ζωής εγγύηση εμένα δεν έχει και λέω να βάλω αυτόν τώρα μου είπαν 100 ε καλά είναι αν ξέρει κανείς?

ρε φιλε μηπως μπορεις να μου πεις τον αντιπροσωπο που θα την παρεις γιατι μου φαινεται καλη η προσφορα.επειδη ενδιαφερομαι και εγω

Μ'ενα σπάρο 2 τριγώνια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
    Διπλο στάντ δεν είναι απόλυτα απαραίτητο...

Το διπλό stand είναι από τα χρησιμότερα accessories...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Oι χούφτες έχει ρόλο τη μάρκα είναι;
    Λογικά θα είναι της Suzuki, αλλά διασταύρωσέ το για καλό και για κακό...

Δε νομίζω πως ο εργοστασιακός Suzuki είναι Meta, μπορεί όμως και να κάνω λάθος...

Έχε υπ' όψιν σου πως αν βάλεις συναγερμό στον έμπορο που αγοράζεις τη μηχανή, μπορεί να έχεις πρόβλημα με την εγγύηση των ηλεκτρικών...
    Καλύτερα πάρ' τον στο κουτί του και τοποθέτησέ τον στο πρώτο service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο...

Διπλο σταντ, και δει της Suzuki (Sw-Motech) ειναι πολυ χρησιμο. Λαδοξυδα, αλυσιδες, τακακια, γενικαι επισκευαι κτλ θα μπορεις να τα κανεις και μονος σου. Και δε βρισκει κατω με τιποτα, μονο μια φορα 2πλος σε πεζοδρομιο που κατεβηκα πιο γρηγορα απο οσο επρεπε και αλλη μια φορα σε "οφφ" σε μια πετρα. Ζημια μηδεν βεβαια.

Χουφτες προφανως της Suzuki, μια χαρα ειναι για βροχη, αερα, μυγακια, πετραδακια κτλ, εμφανισιακα ετοιμαζονται να κατεβουν για μποντι μπιλντερ, κοινως του πανε πολυ, αλλα τις μανετες δεν τις σωζουν. Μια χαρα "δωρο" ειναι παντως.

Σε εμενα που το πηρα απο Σφακ περσυ τετοια εποχη, ΜΕΤΑ μου βαλανε "δωρο" και μου ειπαν οτι αυτος ειναι ο εργοστασιακος.

Αυτα εν ολιγοις

Νέο μέλος
    dj jeronimo έχεις pm.

Απλά ρωτάω γιατί αν είναι μετά από ένα μήνα να βάλω άλλα, τότε να μην τα πάρω τα δώρα. Μετά σκέφτομαι να πάω στη μαμά και να βάλω ποδιά και stand. Ποδιά όμως την αλουμινένια ή αυτή που έχει και πλαστικό μαζί στο πλάι.

Κατέληξα στο συγκεκριμένο αντιπρόσωπο γιατί σε 2 SUZUKI MOTO CENTER που πήγα μου είπαν 7195 και δώρο μόνο τα τέλη και την άδεια. Γιατί επειδή έριξαν την τιμή δεν μπορούν να κάνουν άλλα δώρα.

Τα δωρακια ειναι σουπερ ολα. Το κεντρικο σταντ θα σε βολεψει πολυ και για παρα πολλους λογους που θα εκτιμησεις στην πορεια. Τις χουφτες εγω στην αρχη τις σνομπαρισα και μετα μουρθε να τις βαλω και ειδα και εκει μεγαλη διαφορα. Τα μυγακια το καλοκαιρι ειναι μεχρι και επικυνδυνα αμα δεν τις εχεις και δεν φορας και γαντια. Τον χειμωνα οσο περισσοτερο τρεχεις τοσο διωχνει κρυο αερα. Για τις μαμισιες μιλαω που ειναι κορυφη. Ποδια εγω εχω μαμισια πλαστικη που δειχνει ωραια αλλα δεν προστατευει τιποτα. Απ την αλλη η αλουμινενια μαμισια, προστατευει αλλα ειναι σαν σουρωτηρι για κανελονια. Για μενα η πλαστικομεταλικη αφτερ μαρκετ ειναι η καλυτερη και σε προστασια και σε μουρη. Καλα και ασφαλη χιλιομετρα ευχομε!

Tα δώρα που σου δίνουν ειναι πολύ καλά και επώνυμααν εξαιρέσεις το κράνος...δεν τα πολυ συμπαθώ...εχω ,γιαυτό το λέω.....

οσο για τον συναγερμό η σουζουκι συνεργάζεται με την ΜΕΤΑ....εγω τον φοράω απο το 2003...και δεν εχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.
    για ποδιά πιστευω οτι ειναι καλυτερα να βάλεις την αλουμινίου....ειναι πολυ ομορφη και ανθεκτική,...Τέλος αν δεν σε "πειράζει" οικονομικά...για δες και το desert....τωρα που έπεσε η τιμούλα του....

Νέο μέλος
    Οι χούφτες μου είπαν ότι είναι suzuki. Το κράνος θα το έχω ή για δεύτερο ή για τον πίσω, αφού έχω ένα Arai. Και για βαλίτσα μάλλον την Kappa 46. Ζήτησα GIVI 46 αλλά μου είπαν πως δεν μπορούν, ακόμη και αν πληρώσω τη διαφορά. Το γιατί δεν το κατάλαβα όμως.

Ποδιά και stand λέω να βάλω μετά από καμιά βδομάδα από τη μαμά suzuki.

Το desert μου είπαν ότι βγαίνει σε κίτρινο, ενώ εγώ το θέλω μαύρο ματ, και τα extra τα χρεώνουν, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι δώρο...

H μπαγκαζιερα της καππα που εχουμε οι περισσοτεροι, ειναι μια χαρα κατα τη γνωμη μου. Εμενα με εχε βολεψει σε εκδρομες ταξιδια και καθημερινα. Μου χωραει 2 φουλ φεις κρανοι, καθως και γαντια για δυο ατομα κλειδαριες κ.α μικροπραγματα. Τι λυσαξες με την κιβι, δεν μπορω να καταλαβω. Του χαριζαν ενα γαιδαρο και τον κοιταγε στα δοντια:rotflmao:

Νέο μέλος
    Είχα δει την GIVI V46 σε μαύρο ματ χρώμα και μου άρεσε πολύ. Και μου κόλλησε... Αν δε μου ξεκολλήσει μετά την ΚΑPPA θα πάω να την βάλω μου φαίνεται...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ Κ8 Hayabusa
    από thehulk στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2008, 21:41
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic