Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Μερεμετσάκης

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos

Μερεμετσάκης

καλησπέρα,

ξέρει μήπως κανένας τι ώρα ανοίγει ο Μερεμετσάκης? άκουσα ότι το απόγευμα είναι κλειστός, ισχύει?

θα πάω ένα fazer για τον τυπικό έλεγχο, αφού έχω ακούσει τα καλύτερα και απο εδώ και γενικά, πόσο περίπου θα με χρεώσει ξέρουμε?
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    εγω που τον εχω επισκεφτει απογευμα ανοιχτος ειναι παντως..δεν θυμαμαι τι μερα ηταν..λογικα ωραρια καταστηματων τηρει!
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    εγω που τον εχω επισκεφτει απογευμα ανοιχτος ειναι παντως..δεν θυμαμαι τι μερα ηταν..λογικα ωραρια καταστηματων τηρει!
    thanx φίλε

όπως και να έχει, θα πάρω αύριο πρωί τηλέφωνο να μάθω λεπτομέρειες, απλά θα ήθελα να ξέρω από σήμερα τι ώρα ανοίγει γιατί βολεύει νωρίς.

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

Re: Μερεμετσάκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    καλησπέρα,

ξέρει μήπως κανένας τι ώρα ανοίγει ο Μερεμετσάκης? άκουσα ότι το απόγευμα είναι κλειστός, ισχύει?

θα πάω ένα fazer για τον τυπικό έλεγχο, αφού έχω ακούσει τα καλύτερα και απο εδώ και γενικά, πόσο περίπου θα με χρεώσει ξέρουμε?

klinei sxetika noris to apogeyma alla anoigei kai noris to proi gyros stis 7.30 - 8 anoigei

exei poli kales times genika

Είμαι πελάτης του και επειδή έχω πολλά παρε δώσε λόγο των βελτιώσεων,τον ξέρω κάπως(και τον Δημήτρη στο συνεργείο και τον Μένιο στις πωλήσεις).Ανοίγει σίγουρα κατά τις 8 μιση(για τους πελάτες) και κλείνει 6μιση το απόγευμα(και πάλι για τους πελάτες,μέχρι να τελειώσει εσωτερική δουλειά)
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Είμαι πελάτης του και επειδή έχω πολλά παρε δώσε λόγο των βελτιώσεων,τον ξέρω κάπως(και τον Δημήτρη στο συνεργείο και τον Μένιο στις πωλήσεις).Ανοίγει σίγουρα κατά τις 8 μιση(για τους πελάτες) και κλείνει 6μιση το απόγευμα(και πάλι για τους πελάτες,μέχρι να τελειώσει εσωτερική δουλειά)
    σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

και σένα χάμπο. μη μου είσαι παραπονεμένος

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF