καλησπέρα,
ξέρει μήπως κανένας τι ώρα ανοίγει ο Μερεμετσάκης? άκουσα ότι το απόγευμα είναι κλειστός, ισχύει?
θα πάω ένα fazer για τον τυπικό έλεγχο, αφού έχω ακούσει τα καλύτερα και απο εδώ και γενικά, πόσο περίπου θα με χρεώσει ξέρουμε?
καλησπέρα,
ξέρει μήπως κανένας τι ώρα ανοίγει ο Μερεμετσάκης? άκουσα ότι το απόγευμα είναι κλειστός, ισχύει?
θα πάω ένα fazer για τον τυπικό έλεγχο, αφού έχω ακούσει τα καλύτερα και απο εδώ και γενικά, πόσο περίπου θα με χρεώσει ξέρουμε?
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
εγω που τον εχω επισκεφτει απογευμα ανοιχτος ειναι παντως..δεν θυμαμαι τι μερα ηταν..λογικα ωραρια καταστηματων τηρει!
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
thanx φίλεΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εγω που τον εχω επισκεφτει απογευμα ανοιχτος ειναι παντως..δεν θυμαμαι τι μερα ηταν..λογικα ωραρια καταστηματων τηρει!
![]()
![]()
όπως και να έχει, θα πάρω αύριο πρωί τηλέφωνο να μάθω λεπτομέρειες, απλά θα ήθελα να ξέρω από σήμερα τι ώρα ανοίγει γιατί βολεύει νωρίς.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
καλησπέρα,
klinei sxetika noris to apogeyma alla anoigei kai noris to proigyros stis 7.30 - 8 anoigei
exei poli kales times genika
Είμαι πελάτης του και επειδή έχω πολλά παρε δώσε λόγο των βελτιώσεων,τον ξέρω κάπως(και τον Δημήτρη στο συνεργείο και τον Μένιο στις πωλήσεις).Ανοίγει σίγουρα κατά τις 8 μιση(για τους πελάτες) και κλείνει 6μιση το απόγευμα(και πάλι για τους πελάτες,μέχρι να τελειώσει εσωτερική δουλειά)
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Είμαι πελάτης του και επειδή έχω πολλά παρε δώσε λόγο των βελτιώσεων,τον ξέρω κάπως(και τον Δημήτρη στο συνεργείο και τον Μένιο στις πωλήσεις).Ανοίγει σίγουρα κατά τις 8 μιση(για τους πελάτες) και κλείνει 6μιση το απόγευμα(και πάλι για τους πελάτες,μέχρι να τελειώσει εσωτερική δουλειά)![]()
![]()
και σένα χάμπο. μη μου είσαι παραπονεμένος![]()
![]()
![]()