Καλησπέρα,
Μπηκά στο 0300 site για την ημερομηνια του 1ου riding school που ειναι 29 Μαρτιού(οπώς λεει εδω στο forum αλλα στο site του 0300 λεει 5 Απριλίου???!!!!
Τελικα μαλλον ισχύει το 5 Απριλίου???
Ευχαριστώ,
Δημήτρης.
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα,
Μπηκά στο 0300 site για την ημερομηνια του 1ου riding school που ειναι 29 Μαρτιού(οπώς λεει εδω στο forum αλλα στο site του 0300 λεει 5 Απριλίου???!!!!
Ευχαριστώ,
Δημήτρης.
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Έχει αλλάξει η μέρα από 29 Μαρτίου σε 5 Απριλίου λόγω της έκθεσης μοτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dhmhtrhs_V
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ,
Δημήτρης.
![]()
![]()
![]()
![]()
Σίγουρα, γιατί είχα κλείσει για 29 κ τελικά ενημερώθηκα για την αλλαγή τηλεφωνικά.
![]()
Θα σε παρουν τηλεφωνο και θα σου πουν οτι εισαι σε αυτο το σχολειο και πια ημερομηνια θα γινει. Αυτο κανουν συνηθως.-:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Dhmhtrhs_V
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ,
Δημήτρης.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικά εχω κλείσει για 3 Μαϊου και απλα θελω να ερθω για να δω τι παίζει γενικα.
Ευχαριστω παντώς για την ενημερωση..
Καλη συνεχεία....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σέρρες ξέρω οτι το μάθημα έχει γίνει κανονικά, με βροχή....Αρχικά δημιουργήθηκε από lakou636
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???
Για μέγαρα δε κόβω ούτε το.. μαλλί μου!![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος