Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: Σχέση κλοπών με συνεργεία ?

Σχέση κλοπών με συνεργεία ?

Αγαπητοί φίλοι,
    Πριν από 2 μέρες μου έκλεψαν την αγαπημένη μου Yamaha R1, μόλις ενός έτους, από την πυλωτή του σπιτιού μου στο Νέο Ηράκλειο.
    Εχω μερικές υποψίες ότι μπορεί η δουλειά να έχει σχέση με το συνεργείο που την πήγα ακριβώς πριν μία εβδομάδα. Τους είχα αφήσει κλειδί, διεύθυνση κατοικίας, το τηλεκοντρόλ του συναγερμού.
    Θα ήθελα λοιπόν να ξέρω εάν εσείς ή γνωστοί σας έχουν χάσει μηχανάκια μετά από service κυρίως στην περιοχή βορείων-ανατολικών προαστίων.

Ευχαριστώ

Παλαιό μέλος
    δεν εχω ακουσει κατι τετοιο να παιζει.Δεν βαζω το χερι μου και στη φωτια βεβαια, γιατι μπορει να εχει ξεμεινει καποιος απ την παλια εποχη

Πριν μερικα χρονια, το φαινομενο αυτο επαιζε.

Για πιο συνεργειο μιλαμε?

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Φίλε μου κουράγιο
    Παίζει και παραπαιζει
    μπορεί όχι από το συγκεκριμένο που πήγες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις
    συνεργεία, parking πλυντήρια κλπ πρέπει πάντα να μας υποψιαζουν

Για αυτό θέλει προσοχή που αφήνουμε το όχημα μας, σε περιπτώσεις που παραδίδουμε kαι τα κλειδιά
    Απλά την δουλεια, μπορεί να την κάνει πανεύκολα, οποιοσδήποτε εργαζόμενος εκεί μέσα
    Επίσης απενεργοποιούμε το immobilizer από την συναγερμό, ώστε να μπορεί ο μάστορας να την βάλει μπροστά και δεν αφήνουμε το τηλεχειριστήριο
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Χωρις να εχει τυχει σε μενα ή σε καποιον γνωστο μου, ΠΑΝΤΑ ειχα μια καχυποψία για τους παρκαδορους (αυτοκινητο) και βενζιναδες και μαστορες καθε λογης, και ΠΑΝΤΑ αφηνω το μηχανακι μου στο συνεργειο μονο με το κλειδι της μιζας, χωρις κλειδια απο τα λουκετα και το χειριστήριο του συνεγερμου

Αλλα με χει πιασει ψηχωση φιλε απο τη στιγμη που εκανες το ποστ με τη κλοπη της μηχανης σου

Ακριβως ετσι αφηνω και εγω τη μηχανη μου οπως εσυ, σε πιλοτη με συναγερμο, αλυσιδα και λουκετο. Και τοσο καιρο ημουν «ήσυχος» σκεφτομαι σοβαρα να βαλω αυτοσχεδια συστηματα με «παγιδες» αισθητήρες κινησης κτλ (θα βοηθησει η εμπειρία μου σε ηλεκριτικα και ηλεκτρονικα ) ωστε να ενημερώνομαι σιωπηλά στο δωματιο μου αν καπιος πλησιασει το μηχανακι.

ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΝΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ…. ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ…

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Idi μια και θα κάνεις τον κόπο, αν σε παίρνει βαλε και κάμερα, που να ενεργοποιείτε με την κίνηση
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
    Idi μια και θα κάνεις τον κόπο, αν σε παίρνει βαλε και κάμερα, που να ενεργοποιείτε με την κίνηση
    για να καταγραφω ή να παρακολουθω real time? το πρωτο ευκολο αλλα το δευτερo θελει και monitor κτλ που θα φερει το προτζεκτ σε υψηλο μπατζετ... (πω πω ρε πουστη μου ολο αγγλικες λεξεις..)

Σχέση κλοπών με συνεργεία

Αγαπητοί φίλοι,
    Η συμπαράστασή σας με έχει στηρίξει ψυχολογικά όσο δεν μπορούσα να φανταστώ. Και ύστερα σου λένε τα απρόσωπα forums...καμία σχέση.
    Φίλε μου IDI θα σε παρακαλούσα να μην ανησυχείς. Πιστεύω πως ο Θεός άφησε να γίνει κάτι τέτοιο για κάποιο λόγο. Γενικά είμαι αισιόδοξος για το τέλος και όπως λένε και οι φίλοι μου "Its never over until the fat lady sings".

Το σίγουρο πιστεύω είναι πως αν οργανωθούμε όλοι μαζί κάπως, θα τους στριμώξουμε όπως δεν τους έχει στριμώξει η αστυνομία τόσα χρόνια.

Γενικά xifia πιστεύω πως δεν είναι σωστό να κάνω δυσφήμιση σε συνεργείο έχοντας μόνο υποψίες γιαυτό θα μου επιτρέψετε να μην αποκαλύψω τα στοιχεία του.

Επειδή το είχα ψάξει και εγώ λίγο το θέμα με τις κάμερες, σου λέω (αν δεν ξέρεις ήδη) πως υπάρχουν ασύρματες κάμερες στο εμπόριο με 60-100 euro με ήχο. Εχουν εμβέλεια περί τα 200 μέτρα στην ευθεία και μπορούν να συνδεθούν με μια απλή τηλεόραση ή video.

Επειδή ξέρω κάποια πράγματα από υπολογιστές, (προγραμματιστής στο επάγγελμα) σκεφτόμουν να συνδέω την κάμερα με κάποια κάρτα tv σε κάποιον υπολογιστή με κάρτα τηλεόρασης. Υπάρχουν κάποια προγράμματα κυρίως από webcams που μπορούν να κάνουν κάτι όταν ανιχνεύεται κίνηση στο σήμα του video. Πχ να παίζουν κάποιον ήχο ή να καταγράφουν ψηφιακά το video.
    Ετσι θεωρητικά πετυχαίνουμε ένα καλό σύστημα παρακολούθησης με το πολύ 200 Euro. Απλώς θα πρέπει ένας υπολογιστής να είναι αναμμένος όλο το βράδυ και να βρεθεί 9V ρεύμα στην κάμερα που θα είναι στο γκαράζ.
    Ολα αυτά στην θεωρία βέβαια.

για αυτο εγω καθε φορα δίνω μόνο το κλειδι της μηχανης και το immobilizer με το by-pass του

μα εδωσες και τα κλειδια ολα λουκετα κλπ?

θα μου πεις αν εχουν κλειδι μηχανης συναγερμου κλπ μετα τα λουκετα ειναι τιποτα
    αν θελουν να στο φανε στο τρωνε

πολυ καλη φαση οι καμερες, τα φωτοκυταρα, εγω βεβαια εχω φαει πακετο με μ..λακες ενοικιαστες που δεν επιτρεπουν να παρω ρευμα απο το κοινοχρηστο

και για να τραβηξω καλωδιο απο το διαμερισμα μου παλι αδεια πρεπει να τους ζητησω

το καλυτερο ειναι να υπαρχει καμια "αγκυρα" και κανα στριμωγμα με αυτοκινητο
    (βεβαια το καλυτερο θα ηταν ενα γκαραζ η μια μονοκατοικια να το βαζεις μεσα η να εχεις ειδικο security να στο φυλαει να στο βαζει μπρος να στο ζεσταινει, η και να εχεις τοσα $$$ ωστε να παιρνεις καινουρια καθε μερα)

κερδισε κανεις το τζοκερ να του ζητησουμε δανεικα αληθεια?
    ELA ALEKO!Poso eipes oti pires ta melania gia ton ektipoti???POSO????AAXAXAXAXAXA!!!
    http://www.byron-shops.com/
    gia rikse ena check re ALEKOOOOOO...

Psarouli έδωσα μόνο το κλειδί της μηχανής με το control του συναγερμού. Τα λουκέτα τα έχω σε άλλο μπρελόκ.
    Ανοίξανε την κουλούρα που την είχα δεμένη με το παπί. Στην μπρος και πίσω ρόδα είχα καλές κλειδαριές τις οποίες αν δεν κατάφεραν να ανοίξουν σήκωσαν την μηχανή όπως είναι.
    Εννοείται ότι δεν άφησαν ίχνος. Πήραν όλα τα λουκέτα, ακόμα και την κουκούλα.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    emena mou mirizi doulia apo epagkelmaties kleftronia ke exi sxesi me to emporio i klopi tis miaxanis tou filou i 8a figiekso na pouli8i os isagogis i 8a li8i gia antalaktika
    opos ke na exi ine mplegmenos kapios paraisagogeas ke polis alos kosmos pou asxolite me to emporio
    ke i mixani exi stamparisti apo kero den tin idan tixea ke tin arpaksan i me kapio tropo psaxnoun ke vriskoun pios exi teties mixanes pou xriazonte ke pane sistimeni

pantos an lavenoume ta metra mas mporoume na sosoume tin mixani mas ke idika an ine akros emporefsimi
    ke mporoume na to kanoume me sinagermous me klidoma me diafora mesa vevea afti exoun tropous na tin kseklidosoun ke na axristefsoun tous sinagermous apla tous ka8isteris me afta ta mesa
    iparxoun ke ali tropi na tous dioksis
    enas es8itiras xorou pou 8a anavi merikous provolis ka8os ke ena fos sto domatio sou afto mpori na ine ligo spastiko giati ke gata na perasi 8a ksipnas ala tespa episis an menoume se monokatikia enas skilos ine oti prepi giati oxi mono 8a fovi8oun ala o skilos ine ke sinagermos gavgizi me to pou di an8ropous na plisiazoun ke se idopioi
    meta iparxoun ke pseftikes kameres exo mia tetia den to katalavenis oti ine pseftiki me lampaki ke peristrofi den to riskaroun oi tipoi... ola afta omos apo tin stigmi pou volevoun na ta xrisimopioisis tora an parkarete oli nixta tin mixani sto pezodromio ise pilotes xoris perifraksi ke genika se xorous pou ine emfanestati i mixani malon tous tin xarizete.....

ke na ma8ete afto to rito gia tis mixanes
    oti fenete klevete

ke mia istoria apo to 78 stin elada opou touristas kimotane stin paralia demenos me alisida apo to podi tou stin mixani gia na ine sigouros
    ke ton pirane ke afton mazi....

ali istoria
    giaponezos girnage ton kosmo me podilato me ola ta fota tis dimosiotitas stramena epano tou ke otan eftase elada tou klepsane to podilato

genika imaste remalia se merika zitimata

i friki ine na agorasi ksana o tipos to r1 tou afti tin fora apo isagogea

episis kalo 8a ine na markarete thn mhxanh sas
    parte se pontes noumera enoste dio mazi to 45 as poume ke markarete me afta ta noumera oti mporite skeleto psalidia kapakia levgiedes zantes oti markarete etsi isos ta vrite se kapia ali mixani ke vrite kamia akri i ke tin idia tin mixani valte simadia
    ke min tin kratate se mamisia katastasi alakste tis opsi vafte kapia simia alo xroma valte ala aksesouar mexri ke aftokolita i kante ena grafiko tatoo sto ntepozito ke alou etsi diskola 8a tin klepsoun mias ke protimane mamisia antalaktika ke na min ksexorizi i moto osi tin exete opos tin pirate tin proti mera kindinevete
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

na ke ena paradigma
    afto den to klevi kanis

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	r1custom.jpg 
Προβολές:	997 
Μέγεθος:	65,1 KB 
ID:	6236

oute ki afto

Όνομα:	r1 oran.jpg 
Προβολές:	990 
Μέγεθος:	94,5 KB 
ID:	6237

ena afto me ena plisimataki pai katef8ian stin vitrina i kovete gia antalaktika sto aneto

Όνομα:	yamaha-r1.jpg 
Προβολές:	943 
Μέγεθος:	17,4 KB 
ID:	6239

soste tin motosikleta sas sinexia

lipon min afinete tin mixani sas opos tin pernete apo tin antiprosopia
    doste tis diko sas ifos ke xaraktira kante tin ksexoristi
    etsi 8a tin sosete apo tous kleftes
    alakste oti mporite apo podostiria oures zantes diskofrena zelatines kapakia moter plastika kapakia fota piso mpros kante kapio body tatoo stin mixani esto ke mikro
    akoma ke ena aftokolito tis power house i diotria na exete pano stin mixani 8a pi oti anikete kapou ke oti vromai i mixani diladi ine gnosti ke den to riskaroun i epagkelmaties
    ke an den 8elete na xalasete ta oritzinal komatia tis mixanis vgalte ta ke antikatastiste ta me after market metaxirismena ke otan 8elete na tin poulisete ksanavalte ta epano ke kante tin pali kenouria ta parts pou 8a sas minoun ta poulate ke oute gata oute zimia
    an sas piani mizeria min pa8i tipota i mixani soa ke 8elete na tin exete san kenouria ke kala parte ke enan gotzila na tin filai ke merika anxolitika xapia

alios alakste ta ola na isixasete i empori den kinigane after market i mixanes alagmenes den mporoun na tis poulisoun 8eloun oritzinal mixanes

epipleon me tin epemvasi pou 8a kanete stin mixani 8a ginete gnostos o o tipos me to r1 to tade ke ke isos ke sas ma8oun me to onoma sas ke lene o gianis me to r1 to karxarie i to tade ke kanis den 8a tolmai na piraksi ena toso stamparismeno ke enas vlakas kleftis na tin pari pou 8a pai me to stamparismeno mixanaki 8a to vrite se mia ora

ke kseklidoto na to afinis den to pirazi kanis
    ke an ine ke ftiagmeno 8a exi perisoteri fimi ke i pitsirikades 8a perifanevonte oti to kseroun afto to mixanaki ke ala trela

an to afisete mamisio
    8a kleme oli mazi me ton filo pou ektos ton alon 8a plironi ke dio xronia mixani pou den exi

χμμμ αερογραφια στο ντεποζιτο...γαμω τις ιδεες!!!!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2008, 21:12
  2. Vfr ΚΑΙ "ΣΧΕΣΗ" ΜΕ ΚΟΡΗ ΒΕΝΖΙΝΑ?
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 13:12
  3. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα