ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ TRANSALP 650 MONTELO 01 ΤΙΜΗ 6500
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...!!!![]()
![]()
![]()
KAI AN ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!![]()
![]()
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ TRANSALP 650 MONTELO 01 ΤΙΜΗ 6500
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...!!!![]()
![]()
![]()
KAI AN ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!!![]()
![]()
Έκλαιγα επειδή δεν είχα παπούτσια,
ώσπου είδα κάποιον που δεν είχε πόδια.
Φίλε καλημέρα,
Εγω που το έχω οδηγήσει, είναι λίγο ψόφιο...
θα έπαιρνα το V-STROM 650 το οποίο είναι της ίδιας
κατηγορίας, ΠΟΛΥ δυνατότερο και θα είναι και καινούριο!!!
Το είχα κάνει τεστ ride...
το μηχανάκι σκοτώνει...γκάζια, φρένα πολύ σωστά...
τιμή αντιπροσωπείας κοντά στα 8000 νομίζω...δεν θυμάμαι
ακριβώς...
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
μάλλον λιγότερο από 8000... και αυτό ειναι αντιπροσωπείας...
αν το ψάξεις χαλαρά το βρίσκεις και <= 7500... ΧΑΛΑΡΑ!
ΥΓ. Δεν συγκρίνεται με τίποτα το καινούριο!
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
Ακριβό ακούγεται.
Για να δικαιολογεί την τιμή του πρέπει να είναι πραγματικά άψογο και να έχει αρκετά έξτρά.
Ψάξε το καλύτερα...
φίλε κι εγώ έχω transalp 650 5/01
δεν έχω κανένα μα κανένα παράπονο στην οδηγική συμπεριφορά επιδόσεις (οκ είναι πιο αδύναμο απο το strom) και γενικά είμαι ενθουσιασμένος 1 χρόνο τώρα που το έχω.. δε μάσάει πουθενά φορτωμένο κλπ... αα και πάει και΄λίγο χώμα (κάτι που δε με νοιάζει εμένα)..
όσο για την τιμή..
6500 για Ελλάδα ναι αλλά σίγοθυρα με αρκετά extra..
στο δικό μου έχω: spyball συναγερμο, κάγκελα μπροστα, διπλό σταντ, bugster, μπαγκαζιέρα givi, ψηλή ζελατίνα. Και όλα τα service σε εξουσιοδοτημένο-αντιπροσωπεία με σφραγίδες κλπ στο βιβλίο..
και θα το έδινα αν το πουλούσα σήμερα 6300-6500..
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dep
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ TRANSALP 650...KAI AN ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...
Την καλημέρα μου. Ίσως να στεναχωρήσω μερικούς αλλά εγώ που έχω το ’02 … ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.
Θα σου πρότεινα η το CBF ή το Storm …
Άποψή μου πάντα έτσι …
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
δωσε και καμιά εξήγηση για τη γνώμη σου γιατί μάλλον τον μπερδεύουμε τον άνθρωπο λέγοντας ο ένας άσπρο και ο άλλος μάυρο για την ίδια μηχανη...
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Me tous prolalisantes,to strom to briskeis aneta 7500€ kainourio,kai de sygrinete me to trasalp se ola,ta exo odigisei kai ta dyo,kai gia 1000€ pistevo oti den aksizei na pareis metaxirismeno,oti kai an einai,akomi kai an thes transalp,pio kala parto kainourio,einai mikri i diafora!!Sto metaxirismeno pote de ksereis ti mporei na sou bgalei!!!!!![]()
KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!
SYROS!!!!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
SOLMAN
Episeis, ean exeis kapoia xrimata prokatavolh kapoioi emporoi kanoune 14 atokes doseis me doro synegrmo kagella klp (moto yfanths, vinios klp)
ta 6500 einai polla gia transalp metaxeirismeno, protimise na doseis akoma 1000 kai na pas se kainoyrgio transalp h' vstrom.
To Vstrom einai poly kalytero apo to Transalp se olous toys tomhs alla den pataei katholou xoma (h me polh prosoxh), analyse kala tis anages sou prin proxoriseis sthn agora motosykletas, einai krima na epilekseis to TA kai na to xrisimopoiheis 98% asfalto kai taksidi.
oti kai na apofasiseis kane prota ena test drive.
Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
δωσε και καμιά εξήγηση για τη γνώμη σου γιατί μάλλον τον μπερδεύουμε τον άνθρωπο λέγοντας ο ένας άσπρο και ο άλλος μάυρο για την ίδια μηχανη...
Την καλημέρα μου.
Δεν σας πρόλαβα εχθές, διότι έπρεπε να σας αφήσω για το σχολείο.
Έχεις απόλυτο δίκαιο, μάλλον τον μπερδέψαμε. Λοιπόν εξηγούμε.
Το TransAlpάκι το πήρα κατ’ επιλογή της Νικόλ. Εν ολίγοις, η Νικόλ διάλεξε!!
Όταν το πρωτοπήρα, φοβόμουν για τον όγκο και το βάρος του. Άλλωστε έχετε δει μπαλαρίνες; Όχι για το «τουτου» αλλά για το ότι περπατάνε με τις μύτες των ποδιών;;; Ε κάπως έτσι είμαι και εγώ. Συγκρατώ το TransAlpάκι με τις μύτες. Ο Τζίμης μπαλαρίνα !!!
Όταν λοιπόν πήγα ταξίδι Αθήνα–Πρέβεζα [400 χιλιόμετρα], με TangBag και μια δυο τσαντούλες πίσω και φυσικά με την Νικόλ, το καταχάρηκα. Πραγματικά ήτανε φανταστικά. Δεν κουράστηκα καθόλου. Τέλειο πράγμα. Αλλά σιγά σιγά έβλεπα ότι, τα 120 για ταξίδι αν και καλή ταχύτητα, δεν...ήτανε και δεν είναι για μένα. Θέλω κάτι παραπάνω. Άρα από υποδύναμη υστερεί πραγματικά μπροστά σε πολλά άλλα.
Τώρα για το Vstorm, ε τι να πεί κανείς αν κοιτάξει μόνο τα 70 άλογά του, μπροστά στο TransAlp; Το οδήγησα και μπροστά του το TransAlpάκι μου έμοιζε με...πατίνι. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι Suzuki. Και εγώ έχω κάτι με ότι ΔΕΝ είναι Honda. Είναι κακό;;;;
Το CBF είναι και αυτό στην ίδια «φιλοσοφία» με το Vstorm απλά έχει 80 άλογα, νομίζω ότι είναι λίίίγο πιο ακριβό αλλά είναι Honda. Και αυτό το οδήγησα στην έκθεση όπως και το Varadero1000. και αν λέμε το ΧΧ «καράβι» τότε το Varadero είναι «υπερωκεάνιο». Ας επανέλθουμε στο CBF. Είναι για δρόμο, εν ολίγοις ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για χώμα. Όχι βέβαια πως αν βρεις ένα χωματόδρομο θα κάνεις πίσω, απλά δεν θα πάς με την «άνεση» που σου προσφέρει ένα TransAlp. Τίποτα το σπουδαίο για μένα. Φαντάσου ότι έχω TransAlp και χώμα ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ. Προσωπικά δεν μου αρέσει, αλλά αυτό είναι προσωπική «γεύση» στον μοτοσυκλετιστικό κόσμο.
Λοιπόν εύχομαι να μην σε μπέρδεψα περισσότερο και να σου έδωσα μια προσωπική «εικόνα» για το TransAlp.
Καλή «σύσκεψη» με τον εαυτό σου...και να ξέρεις ότι είναι καλύτερο το να χρεωθείς λίίίγο παραπάνω αλλά να πάρεις κάτι που να σε «γεμίζει» παρά να πάρεις κάτι που μετά να σε κουράσει. Πάντα άποψή μου είναι...έτσι.
Αυτά...
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Symfono me tous prolalisantes !
6.500 Euro gia Transalp tou 01 einai polla.....
Ektos kai an einai tou koutiou to mixanaki me 3-5K xlm kai polla extra. Pantos ksana desto to thema, min to metanioseis argotera pou tha ksereis perisotera. O jimis milise polly sosta.
To CBF exei 7400 kai to V-strom to briskeis kai 7500. Kai OPOSDHPOTE kane test ride prin agoraseis. Emena mou allakse gnomi ena test ride, kai ksekatharisa to mperdemeno myalo mou eykola.![]()
Kai pistepse me, mou pire kapoio xrono giati ta kabalisa OLA prin katalikso.
![]()
![]()
Drive It Like You Stole It
πάρα πολλά... με άλλα 1000 έχω κάτι ΑΛΛΟ υπόψη... και είναι 03 με ΠΟΛΛΑ έξτρα (και κόστισε 10000)
Μαγκες ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας τελικά είναι του 02
με 10000 χλμ με ολες τις βαλίτσες και διπλά κάγκελα και συναγερμό ...
Έκλαιγα επειδή δεν είχα παπούτσια,
ώσπου είδα κάποιον που δεν είχε πόδια.
προσφέρουμε και test ride αφού κάνεις test ride αυτό που βρήκες
δεν νομίζω ότι είναι πολύ πετυχημένη έκφραση αυτήΑρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
το μηχανάκι σκοτώνει...