Επειδη σιγα σιγα ετοιμαζομαι για αγορα και δεν εχω ξαναασχοληθει...
Εστω οτι βλέπω ενα μηχανακι μεταχειρισμένο εξω απο την αντιπροσωπεια της γιαμάχας ας πουμε και το πουλαει.
Ποια ειναι η ιστορία του?
-Το εχει βαλει καποιος ιδιώτης εκει και μολις βρεθει αγοραστης, παιρνει ενα ποσοστο η αντιπροσωπεια και γινεται σε μενα η μεταβιβαση απο τον αγοραστή?
-Το αγόρασε η αντιπροσωπεια απο αυτον για μικρη τιμη κι εμενα μου το πουλαει πιο ακριβα? το ήλεγξε πριν το παρει ετσι?
Υπ'οψιν οτι για το μηχανακι που σκεφτομαι δινει και εγγυηση ενα χρόνο.
Ακόμα:
Μου λεει ο τυπος παρ΄το και πηγιανε να το ελεγξεις οπου θες. Και ρωταω εγω, εστω το παω σε ενα μαστορα, αυτος τι θα ελεγξει και πως?
Κυριως το πλαισιο και ο κινητηρας ειναι που θελουν ελεγχο. Το πλαίσιο γνωριζω οτι υπαρχουν ειδικά μηχανηματα που το μετρανε αν ειναι οκ, αλλά εχουν πανω απο 25.000ευρωπαικά το καθένα.
Οπότε αν το παω σε ενα απλά μάστορα που δεν εχει τετοιο, με ποιο τρόπο ακριβως ελέγχει το πλαίσιο?
Πως ελεγχει τον κινητηρα? το παει μια βολτα και το ακουει?
το βαζει σε Δυναμόμετρο?
Υπαρχει καποιος τρόπος να δω αν εχει γινει καλό στρώσιμο?
Και ενα ερώτημα που με βασανίζει ρε γαμώτο...
αν κανεις μια τετοια αγορά 12.000 ευρώ και του ριξεις ακομα κανενα χιλιάρικο, πως γινεται σε 2 χρόνια να το μετανοιωνεις? καποια μαλακία δεν θα εγινε? καμια πτώση? τι διαολο για δυο χρόνια παιρνεις τετοιο μηχανακι?![]()
Φχαριστώ σας!