Εχει βαλει καποιος Yoshimura? Εχει παρατηρησει αυξηση στην καταναλωση? Εμενα μου καιει αρκετα με την εξατμιση και αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα ρυθμισματος.
Εχει βαλει καποιος Yoshimura? Εχει παρατηρησει αυξηση στην καταναλωση? Εμενα μου καιει αρκετα με την εξατμιση και αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα ρυθμισματος.
FATES WARNING![]()
Μιλαμε για γυρω στο 20% αυξηση. Μαλλον θα το κοιταξω στο επομενο σερβις με τις ρυθμισεις να δω τι γινεται
FATES WARNING![]()
να ξαναβαλεις και το μαμα φιλτρο...
frankly my dear, i dont give a damn...
Λες να εχει διαφορα με το μαμα? Δε θα υπαρχει προβλημα λογω της εξατμισης?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
να ξαναβαλεις και το μαμα φιλτρο...
FATES WARNING![]()
δεν σου κανει εντυπωση το οτι ηξερα στανταρ οτι εχεις αλλαξει φιλτρο?απο κει κατα βαση ειναι η αυξημενη καταναλωση...καλυτερα θα πηγαινει με το μαμα και την εξατμιση...Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
Λες να εχει διαφορα με το μαμα? Δε θα υπαρχει προβλημα λογω της εξατμισης?
Ευχαριστω για τις απαντησεις σου ρε συ. Πιο πολλα νεα μετα το σερβιςΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δεν σου κανει εντυπωση το οτι ηξερα στανταρ οτι εχεις αλλαξει φιλτρο?απο κει κατα βαση ειναι η αυξημενη καταναλωση...καλυτερα θα πηγαινει με το μαμα και την εξατμιση...
FATES WARNING![]()
και εγω που εχω φιλτρο χωρις εξατμηση κατα την γνωμη σου να το βγαλω και να βαλω της μαμας?
reinmeister
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ναι...
αφού το φόρουμ δεν έχει περιορισμό στο ελάχιστο μέγεθος του μηνύματος...Γιατί δεν γράφεις "ν" για ναι και "ο" για όχι και κουράζεσαι άδικα?![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
αφού το φόρουμ δεν έχει περιορισμό στο ελάχιστο μέγεθος του μηνύματος...Γιατί δεν γράφεις "ν" για ναι και "ο" για όχι και κουράζεσαι άδικα?![]()
:rotflmao: