δεν ξερω αν εχει ξαναμπει
Ο σερ Τάκης έχει τον επικείμενο αγώνα με την Τσέλσι και αποφασίζει να δώσει στους παίκτες του των αέρα των μεγάλων παικτών που παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Επειδή ο Ράικαρντ και ο Βενγκέρ δεν ευκαιρούσαν, αποφασίζει να πάει στο Μάντσεστερ για να παρακολουθήσει από κοντά τον σερ Άλεξ στην προπόνηση και να μάθει τα μυστικά του.
Πάει λοιπόν στο Μάντσεστερ, γνωρίζεται με τον Φέργκι και αυτός τον προσκαλεί να καθήσει να δει την προπόνηση της Γιουνάιτεντ. Εκεί που βλέπει ο Λεμονής τους παίκτες να κάνουν μαγικά ρωτάει τον σερ Άλεξ:
-Σερ Άλεξ, πώς τα καταφέρνεις και τους έχεις σ'αυτή την κατάσταση συνέχεια?
-Α, Τάκης, πρέπει να τους έχεις τους παίκτες γυμνασμένους τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό. Να σου δώσω ένα παράδειγμα, Κριστιάνοοο έλα δω...
Έρχεται ο Ρονάλντο, του λέει ο σερ Άλεξ
-Κριστιάνο σου'χω ένα αίνιγμα να μου απαντήσεις: Είναι γιος του πατέρα σου αλλά δεν είναι αδερφός σου, ποιος είναι?
-Εγώ, απαντάει αμέσως ο Ρονάλντο και φεύγει.
-Είδες Τάκης? Αυτό εννοώ...
Γυρνάει ο Λεμονής πίσω στο Ρέντη σκεπτικός για το πως θα εφαρμοστεί αυτό εδώ, πάει στην προπόνηση, εκεί που κάνουν τις ασκήσεις οι παίκτες φωνάζει τον Πάντο κοντά του:
-Τάσοοο, έλα δω ρε...
-Μάλιστα Κόουτς.
-Θα σου βάλω ένα αίνιγμα να μου απαντήσεις: Είναι γιος του πατέρα σου αλλά δεν είναι αδερφός σου, ποιος είναι?
Σκέφτεται, σκέφτεται ο Πάντος...
-Δεν ξέρω κόουτς...
-Πάνε πέστο σε κάποιον άλλο να σε βοηθήσει να το βρεις...
Πάει ο Πάντος στον Γκαλέτι
-Λούτσι, μου έβαλε ο κόουτς ένα αίνιγμα, με βοηθάς? Άκου: Είναι γιος του πατέρα σου αλλά δεν είναι αδερφός σου, ποιος είναι?
-Εγώ, λέει με φυσικότητα ο Γκαλέτι
Ενθουσιασμένος τρέχει ο Πάντος πίσω στο Λεμονή:
-Κόουτς, κόουτς το βρήκα το αίνιγμα...
-Λέγε ρε αγόρι μου, ακούω
-Ο Γκαλέτι είναι κόουτς.
-Βλάκα, πανύβλακα, ο Ρονάλντο είναι...!!!