Σκεφτομαι να παρω ενα κρανος ανοιγομενο.Τωρα εχω ενα caberg justissimo και θελω κατι καλυτερο(αν ειχε και ενσωματωμενη ζελατινη για τον ηλιο σαν αυτο που εχω τωρα θα ηταν καλο).Κοστος μεχρι 500 ευρω.Τη γνωμη σας.Ευχαριστω πολυ...
Σκεφτομαι να παρω ενα κρανος ανοιγομενο.Τωρα εχω ενα caberg justissimo και θελω κατι καλυτερο(αν ειχε και ενσωματωμενη ζελατινη για τον ηλιο σαν αυτο που εχω τωρα θα ηταν καλο).Κοστος μεχρι 500 ευρω.Τη γνωμη σας.Ευχαριστω πολυ...
Aν ταξιδευεις με πανω απο 130, δεν σου προτινω σπαστο, γιατι ειναι σαν να ταξιδευεις παρεα με τον τυφωνα Κατρινα. Επισης η ασφαλεια που παρεχει το φουλ φαιις, δεν συγκρινετε. Αν παλι επιμενεις, τα Airhoh ειναι μια καλη ποιοτικη και σχετικα φθηνη λυση. Η ποιοτητα και το ντιζαιν, πολυ καλη.![]()
![]()
Ταξιδευω και με πανω απο 130 αλλα οδηγω πολυ και μεσα στην πολη και για αυτο με βολευει σπαστο.Πιο πολυ θεμα συνηθειας θα ελεγα.
Εχω δει suberth c2 - nolan 103 - shoei multitec...Δεν ξερω εχω μπερδευτει λιγο.
Tα σουμπερτ και τα σοει ειναι τα πιο καλα σπαστα. Ειδικα τα σουμπερτ εχουν και τη ζελατινα που θελεις. Αλλα τοσα λευτα για σπαστο κρανος, ακομα και αυτοι που τα πουλανε, θα σου πουν να ο ξανασκεφτεις. Αν συνηθησεις να φορας καλο φουλ φεις τα σπαστα θα σου φαινοντε, σαν κουβαδες πανω στο κεφαλι σου.
Το ξερω οτι τα σπαστα υστερουν πολυ σε σχεση με τα φουλφεις αλλα ειπαμε η δυναμη της συνηθειας.Οποτε μαλλον θα πορευτω με κατι αναμεσα στα παραπανω εκτος και βρω κατι αλλο.
καλα ξεχνα την συνηθεια στο θεμα κρανος και παρε ενα κανονικο ,ολοκληρο
τα σπαστα και βαρια ειναι, και θορυβο κανουν και το σημαντικοτερο,ειναι λιγοτερο ασφαλη απο τα ολοκληρα
ακουσε εκει συνηθεια![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
κοίταξε τα σούμπερτ στο fc-moto.com έχει και καλές τιμές
Σαν συνολικο ποσοστο ποσο ειναι τα φουλφεις και ποσο τα σπαστα;Άς πουμε 80-20.Αρα αυτο το 20% καποια αλλα θετικα βρισκει στα σπαστα,αλλιως θα επαιρναν ολοι φουλφεις.
δεν γνωρίζω περιστατικό όπου το σπαστό να έχει ανοίξει κατά την πτώση
στη νόλαν όπου πήγα με σκοπό να πάρω ΦΦ (έχω σπαστο), παρότι είχαν συμφέρον να μου πουν πως όντως τα σπαστά είναι λιγώτερο ασφαλή σε πτώση, με διαβεβαίωσαν και αυτοί πως δεν γνωρίζουν τέτοιο περιστατικό
βέβαια πολλοί όταν ακούν "ανοιγόμενο", καταλαβαίνουν (κακώς) "ανοικτό"
Απο τοτε που πηρα το xr1000 της SHOEI, δεν ξαναβαλα το σπαστο γιατην μεγαλη. Ασε που οι αεραγωγοι και το βαρος το κανουν να ειναι δροσεροτερο το καλοκαιρι, που φοβομουνα οτι θα εσκαγα. Το ποσοστο που ζητας, ειναι 99 τα 100 υπερ του φουλ φεις. Το 1 τα 100, εχει να κανει στο οτι για να καπνισεις με το φουλ φεις δεν παιζει φορωντας το. Αυτο ομως ειναι και μια δικαιολογια να σταματησεις να το βγαλες και να απολαυσεις το τσιγαρο σου, καλυτερα και ασφαλεστερα.![]()
Σπαστό υπάρχει και σε suomy το έχει 1 φίλος καλή ποιότητα, αλλά είναι κομμάτι βαρύ
Συμφωνω μ'αυτο που λες για το τσιγαρο.Κι εγω ουτε καπνιζω,ουτε τρωω,ουτε κατι αλλο κανω με το ανοιγομενο.Απλα μου αρεσει ν'ανοιγει.
Και δε νομιζω το ποσοστο να ειναι μολις 1%,θεωρω πως ειναι πολυ παραπανω.
χμμμ... ασφάλεια και τσιγάρο στην ίδια πρόταση....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Αυτο ομως ειναι και μια δικαιολογια να σταματησεις να το βγαλες και να απολαυσεις το τσιγαρο σου, καλυτερα και ασφαλεστερα.![]()
![]()
Μιλαω για την δικια μου εμπειρια, γι αυτο φαινομε καπως απολυτος.
Σιγουρα για πολλους, δεν ισχυη το ιδιο.
Το ποσοστο ειναι κατα την δικη μου κριση. Απλως θυμαμαι τι ελεγα πριν παρω το κλειστο. Ειμουνα σιγουρος πως δεν θα με βολευε καθολου, και συνεβη ακριβως το αντιθετο. Ειδικα στο ταξιδι, ειναι μερα με τη νυχτα στην οδηγηση. Σε σημεια που φυσαγε στην εθνικη, και καθομουνα σαν κοτουλα δεξια, με φοβισμενα 120, τωρα παω με ολα στην αριστερη και σιγουρα. Με το σπαστο, εβλεπα τους αλλους στον αερα να περνανε και νομιζα οτι ειμαι κουλος και φοβιτσιαρης. Παιδια, μεγαλη διαφορα το κλειστο στο ταξιδι.![]()
![]()
Επειδή κι εγώ έχω το ίδιο σπαστό κράνος και το βρίσκω ικανοποιητικό για κίνηση στην πόλη με χαμηλές ταχύτητες, θα σου έλεγα να το κρατήσεις και να δώσεις τα χρήματα που διαθέτεις για ένα καλό fullface για τα ταξίδια σου και το χειμώνα.