Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: H τριτη μου κληση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox

H τριτη μου κληση

Λιγα μολις χλμ πιο περα απο την περιοχη που μενω(Χερσο Κιλκις) αστυνομικος στημενος σε επικυνδινο σημειο με σταματαει και μου κοβει κληση για καρτα καυσαεριων,αφου στο μεταξυ δεν ειχε βρει τιποτα αλλο να γραψει.Πριν φτασω εκει μολις ειχα προσπερασει κομβοι απο σαραβαλες βουλγαρικες νταλικες που ενω προσπαθουσαν να ανεβουν μια ανηφορα με τριαντα ειχαν ντουμανιασει το συμπαν .
    Και ερωτω αυτους τους εγκληματιες δεν τους ελεγχει κανεις?την μολυνση που προκαλουν δεν προβληματισε το γεματο οικολογικες ευαισθησιες οργανο που επιμελως και ενδελεχως ασχοληθηκε με το πενταετιας χιλιαρι κορσακι μου?Το αστυνομικο τμημα Δροσατου που βρισκεται λιγα μετρα περα απο τον διεθνη "δρομο"-εκτρωμα(που διασταυρωνεται με τον δρομο που οδηγει στο τελωνειο των Σκοπιων) δεν βλεπει τις δεκαδες νταλικες ,με βουλγαρικα και μη νουμερα ,που κυκλοφορουν καθημερινα και χωρις κανενα απολυτως ελεγχο?Τα δεκαδες κομματια ελαστικου που αποκολλωνται απο τα χιλιοαναγεμισμενα λαστιχα τους το καλοκαιρι δεν τα εχουν παρει χαμπαρι ποτε?Ποσες φορες πρεπει να κινδυνεψουν οι οδηγοι δικυκλων απο τα κομματια ελαστικου για να κουνηθει κατι,η μηπως μια θανατηφορα τετοια πτωση θα βολεψει αφανταστα το μπακαλιστικο στατιστικο τμημα της τροχαιας?(βλεπε υπερβολικη ταχυτητα).
    Δεν ειναι θεμα τα τριαντα ευρω που θα κληθω να πληρωσω και δικαιως, αλλα αυτη η μονιμη κατασταση που αντιμετωπιζουμε ολοι οι νομιμοι χρηστες των "δρομων"απο το δηθεν κρατος που με απολυτη χρονικη ακριβεια εξαπολυει τους εισπρακτορες καθε φορα που στερευει απο ρευστο.

Το παρον θα σταλει σε ολα τα φορουμ που ειμαι μελος καθως και σε περιοδικα ειδικου τυπου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Σε μέτρησε η μονάδα μέτρησης καυσαέριων (φορτηγάκι με ειδικό εξοπλισμό παρουσία μπάτσου) ή απλά έχωσε τη μυτόγκα του στην εξατμίση , μύρισε και σου είπε έχεις καυσαέρια και την έφαγες?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Σε μέτρησε η μονάδα μέτρησης καυσαέριων (φορτηγάκι με ειδικό εξοπλισμό παρουσία μπάτσου) ή απλά έχωσε τη μυτόγκα του στην εξατμίση , μύρισε και σου είπε έχεις καυσαέρια και την έφαγες?

προφανώς η κλήση είναι για απουσία κάρτας όχι για υπερβολικούς ρύπους

Οχι απλα ειδε οτι η κρτα μου ειχε ληξει.Στην αρχη αρηθηκα να υπογραψω την κληση και με πειρε στο τμημα αναγκαζοντας με να κανω οπισθεν σε διεθνη δρομο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    προφανώς η κλήση είναι για απουσία κάρτας όχι για υπερβολικούς ρύπους

μαλλον αλλα το θεμα δεν ειναι εκει η κληση ηταν μια ωραιοτατη αφορμη...

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    ησουν παρανομος?
    αν ναι πληρωσε την και τελιωνε.

για τα υπολοιπα που λες παρε τηλ τον αυτια εχει αυτια να σ'ακουσει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    ησουν παρανομος?
    αν ναι πληρωσε την και τελιωνε.

για τα υπολοιπα που λες παρε τηλ τον αυτια εχει αυτια να σ'ακουσει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o αυτιας εχει αυτια για αλλα.....
    αμα ερθεις προς τα εδω θα καταλαβεις την αγανακτηση μου

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    o αυτιας εχει αυτια για αλλα.....
    αμα ερθεις προς τα εδω θα καταλαβεις την αγανακτηση μου
    ηρθα και εχετε χαλια μπιφτεκι γεμιστο οποτε καταλαβαινω την αγανακτηση σου
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Εχεις δικιο.....

στείλε το και με επιστολή στην τροχαία όπως έκανε προ καιρού και κάποιος άλλος και πήρε μια κάποια απάντηση

(ή ακόμη και στα ΜΜΕ της περιοχής)

ίσως υπάρχει άνωθεν εντολή να μην πειράζουν τους βούλγαρους χάριν του εμπορίου μεταξύ των δύο χωρών (κακώς βέβαια αν υπάρχει)

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Να τις κατοστησεις !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να τις χιλιασεις λεει ο κοσμος

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Ετσι που γερασες εσυ για κει πας !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: H τριτη μου κληση

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Λιγα μολις χλμ πιο περα απο την περιοχη που μενω(Χερσο Κιλκις) αστυνομικος στημενος σε επικυνδινο σημειο με σταματαει και μου κοβει κληση για καρτα καυσαεριων,αφου στο μεταξυ δεν ειχε βρει τιποτα αλλο να γραψει.Πριν φτασω εκει μολις ειχα προσπερασει κομβοι απο σαραβαλες βουλγαρικες νταλικες που ενω προσπαθουσαν να ανεβουν μια ανηφορα με τριαντα ειχαν ντουμανιασει το συμπαν .
    Και ερωτω αυτους τους εγκληματιες δεν τους ελεγχει κανεις?την μολυνση που προκαλουν δεν προβληματισε το γεματο οικολογικες ευαισθησιες οργανο που επιμελως και ενδελεχως ασχοληθηκε με το πενταετιας χιλιαρι κορσακι μου?Το αστυνομικο τμημα Δροσατου που βρισκεται λιγα μετρα περα απο τον διεθνη "δρομο"-εκτρωμα(που διασταυρωνεται με τον δρομο που οδηγει στο τελωνειο των Σκοπιων) δεν βλεπει τις δεκαδες νταλικες ,με βουλγαρικα και μη νουμερα ,που κυκλοφορουν καθημερινα και χωρις κανενα απολυτως ελεγχο?Τα δεκαδες κομματια ελαστικου που αποκολλωνται απο τα χιλιοαναγεμισμενα λαστιχα τους το καλοκαιρι δεν τα εχουν παρει χαμπαρι ποτε?Ποσες φορες πρεπει να κινδυνεψουν οι οδηγοι δικυκλων απο τα κομματια ελαστικου για να κουνηθει κατι,η μηπως μια θανατηφορα τετοια πτωση θα βολεψει αφανταστα το μπακαλιστικο στατιστικο τμημα της τροχαιας?(βλεπε υπερβολικη ταχυτητα).
    Δεν ειναι θεμα τα τριαντα ευρω που θα κληθω να πληρωσω και δικαιως, αλλα αυτη η μονιμη κατασταση που αντιμετωπιζουμε ολοι οι νομιμοι χρηστες των "δρομων"απο το δηθεν κρατος που με απολυτη χρονικη ακριβεια εξαπολυει τους εισπρακτορες καθε φορα που στερευει απο ρευστο.

Το παρον θα σταλει σε ολα τα φορουμ που ειμαι μελος καθως και σε περιοδικα ειδικου τυπου.
    1.όταν πας για ψάρεμα, δεν γίνεται να πιάσεις όλα τα ψάρια της λίμνης.
    2.ήσουν παράνομος?πληρώνεις.

αν όμως προτιμάς αποκλειστικα τη μαρίδα και αφήνεις τα μπαρμπούνια, κάτι πάει στραβά με τον ψαρά...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. καλημερα ωραια μου τριτη
    από soteas στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2008, 17:03
  2. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 09:55