Λιγα μολις χλμ πιο περα απο την περιοχη που μενω(Χερσο Κιλκις) αστυνομικος στημενος σε επικυνδινο σημειο με σταματαει και μου κοβει κληση για καρτα καυσαεριων,αφου στο μεταξυ δεν ειχε βρει τιποτα αλλο να γραψει.Πριν φτασω εκει μολις ειχα προσπερασει κομβοι απο σαραβαλες βουλγαρικες νταλικες που ενω προσπαθουσαν να ανεβουν μια ανηφορα με τριαντα ειχαν ντουμανιασει το συμπαν .
Και ερωτω αυτους τους εγκληματιες δεν τους ελεγχει κανεις?την μολυνση που προκαλουν δεν προβληματισε το γεματο οικολογικες ευαισθησιες οργανο που επιμελως και ενδελεχως ασχοληθηκε με το πενταετιας χιλιαρι κορσακι μου?Το αστυνομικο τμημα Δροσατου που βρισκεται λιγα μετρα περα απο τον διεθνη "δρομο"-εκτρωμα(που διασταυρωνεται με τον δρομο που οδηγει στο τελωνειο των Σκοπιων) δεν βλεπει τις δεκαδες νταλικες ,με βουλγαρικα και μη νουμερα ,που κυκλοφορουν καθημερινα και χωρις κανενα απολυτως ελεγχο?Τα δεκαδες κομματια ελαστικου που αποκολλωνται απο τα χιλιοαναγεμισμενα λαστιχα τους το καλοκαιρι δεν τα εχουν παρει χαμπαρι ποτε?Ποσες φορες πρεπει να κινδυνεψουν οι οδηγοι δικυκλων απο τα κομματια ελαστικου για να κουνηθει κατι,η μηπως μια θανατηφορα τετοια πτωση θα βολεψει αφανταστα το μπακαλιστικο στατιστικο τμημα της τροχαιας?(βλεπε υπερβολικη ταχυτητα).
Δεν ειναι θεμα τα τριαντα ευρω που θα κληθω να πληρωσω και δικαιως, αλλα αυτη η μονιμη κατασταση που αντιμετωπιζουμε ολοι οι νομιμοι χρηστες των "δρομων"απο το δηθεν κρατος που με απολυτη χρονικη ακριβεια εξαπολυει τους εισπρακτορες καθε φορα που στερευει απο ρευστο.
Το παρον θα σταλει σε ολα τα φορουμ που ειμαι μελος καθως και σε περιοδικα ειδικου τυπου.